الان باز دعوا میشه!!یه تاپیک واسه همنین هست![]()
الان باز دعوا میشه!!یه تاپیک واسه همنین هست![]()
گسسته یک کتاب خوب نیست باید زیاد بزنی من خودم کل تست ها ی خوشخوان مشفق ابی فکور و جزوه ی معلممو زدم!
پيشنهادت خوبه...منم مونده بودم چي كار مي خوام بكنم واسه آزمون بيستم...مي خواستم غايب بشم يه دفعه اي واسه 10 مهر بخونم ولي روش شما بهتره...حضور خيلي مهمه
منم آزمون امروزو اصلا خوب ندادم...همش نمره منفي آوردم تازه واسه شيمي پيش وقت نرسوندم فقط يه سوال زدم كه صفر نشه
پستاي منم خيلي طولاني مي شه...اگه راهي واسه كوتاه كردن شون پيدا كردي به منم بگو
من گاج زدم ...خوشخوانم مي خوام از ترم 2 كه دبيرم درس مي ده بزنم چون سخت تره نمي شه تنهايي زد...البته دارم دنبال انديشه سازان قديمي(يام جديد چاپ مبتكران) مي گردم اگه پيداش كنم به جاي خوشخوان اونو مي زنم يا اگه وقت شد هر دو رو با هم....
يه سوال:كسي مي دونه انديشه سازان، گسسته داره يا نه؟
Last edited by farzaneh*f; 04-09-2009 at 15:29.
با شما کاملا موافقم واز صحبت شما حمایت می کنم.
اگه تو 1 هفته به كل درساي پيش 1 و تو 3 هفته به كل درساي دوم و سوم قرار باشه مسلط بشي كه براي كنكور 1 سال وقت نميذاشتن!یک پیشنهاد به اونایی که قلمچی میدن: به نظر من اگه ما آزمون 20 شهریور و بیایم تمرکزمون و بزاریم رو دروس پیش 1 و همشو با تست و....یاد بگیریم و آزمون 10 مهر دروس 2و 3 رو با توجه به فرصت 3 هفته ای کامل بخونیم،هم تونستیم نصف پیش1 و بخونیم هم دروس 2و3 رو بطور کامل.روش خوبی نیست؟اگرچه ممکنه ترازمون بیاد پایین(که چقدرم بالا بود)ولی به نظرم میارزه.
من فك مي كنم سوم و بين پيش 1 و دوم يكيش (هر چي تو آزمونا مي زديم) تو اين 2 تا آزمون مرور كنيم وقت كافي براي خوندن اون چيزايي كه نخونديم هست.
دوستان یکی یک سوالی داشت گفت براش بپرسم اینجا
رشتش ریاضیه و سال دیگه کنکور داره
میخواست بدونه چطور میشه با نخوندن کنکور هنر اما دادن کنکور هنر , طراحی صنعتی رو قبول بشه
یعنی درس های هنر رو نخونه
یعنی درصد کدوم یکی از درس های مشترک رو بالا بزنه
میخواد بدونه که اگه نمیشه , زبان رو شرکت کنه و رو زبان کار کنه
ممنون
ویرایش..........
Last edited by new life; 01-03-2010 at 12:44.
شديدا تاييد ميشه چون من غير حضوري بودم .......![]()
مبتکران ویرایش جدید گسسته اندیشه سازان رو چاپ کرده
همون قدیمیه هست با تستای جدید کنکورها
به نظر من که خوشخوان رو اگه کامل بشین ازا این بهتره
من پارسال اندیشه سازان رو خوندم بد نبود
گاج هم کتاب کاملیه
سلام.ممنون از نظرتون.ولی اولا کل پیش1 نه و نصفش ثانیا مگه چندتا درسه (عمومیا که نیست .حالا زبان..)
ثالثا من نگفتم حتما میشه گفتم اگه بشه خیلی خوبه.در ضمن روش شما هم خوبه.
سلام.
واقعا منو نگران کردی گفتی همه درسارو کلاس میری.باید خیلی مواظب باشی چون اگه بخوای اینجوری کلاس بری هم باید مطمین باشی که بهترین کلاسا رو میری و هم باید ساعت کلاسات و خیلی منظم بچینی(حتی المقدور).اصلا به فکر این نباش که وقت کمه،جالبه بدونی که خیلی ها بودن که فقط 3 ماه درس خوندن و موفق شدن(نری 6ماه دیگه درسو شروع کنی) در ضمن اگه نتونستی ساعات خواب و تفریحتو تنظیم کنی اصلا توصیه نمیشه غیر جضوری بگیری؛درضمن نگو که اگه غیر حضوری بگیرم فلان میکنم و بهمان میکنم اگه قبلش تونستی اون فلان و بهمان و اجرا کنی ،غیر حضوری بدردت میخوره.
من نه دلیل حرفتو میفهمم،نه حتی دلیل بیان این حرف غیر مستدل.(اگه میشه دلیلاشو بگو)
اگه درست یادم باشه شما آزمونای قبلم وقت کم میاوردی ،اگه من درست میگم حتما دنبالشو بگیر و پیش 1 مشاور که متخصص باشه برای این کار برو ،که تکنیکای مدیریت زمان و باهات کار کنه.اصلا یکی از خوبی های آزمونای آزمایشی اینه که ما بتونیم نقطه ضعف هامو نو ،به نقطه قدرتمون تبدیل کنیم.
جواب یه سوال:آره داره که مال اندیشه سازان بوده و نویسندش فرزاد جوادي وحالا مبتکران فک کنم چاپش کنه(البته من از منبع موثق شنیدم که کتایش چیزه جالبی نیست)
بازم که پست من خیلی زیاد شد...معذرت......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)