اين كه قبول نشديد براي اينه كه رشته هاي روزانه اي رو كه جلوتر زديد قبول شديد و سيستم رفته نفر بعد منم 2173 منطقه 1 ام و برق شاهد رو زدم ولي اسمم نيست
اين كه قبول نشديد براي اينه كه رشته هاي روزانه اي رو كه جلوتر زديد قبول شديد و سيستم رفته نفر بعد منم 2173 منطقه 1 ام و برق شاهد رو زدم ولي اسمم نيست
بچه ها یه چیزی ؛
این نتایج کنکور صرفا از طریق اینترنت منتشر میشه دیگه ؟!کارنامه ای دم خونه که نمیاد ؟!
نتایج دانشگاه آزاد چطور ؟!![]()
با این حساب که شما میگین یعنی الان نتیجه ها امادس
خب پس چرا تا 15 روز دیگه می خوان ندن نتیجه ها رو ؟؟؟
این حرفاچیه رفیق...ما که امام حسین رو باید تو 1 تا 9 بزنیم.... من 7مین انتخاب رو امام حسین زدم...
بالاهاش هم خیلی رویایی زدم که امکان قبولی توش صفره....پس یعنی....
salam bache h a bebinid be nazare shoma shimi riazi kheili sakht bood e ia sakht boode ia asan sakht boode
علی جان سلام
اگه امکان داره درصدهای کنکورت رو بذار تا بچه ها ببینن...
با تشکر
شک نکنیدنتایج الان باید تا نفرات 10000 اماده باشه وگرنه سنجش نمی رسد تموم کنه با یک حساب داوطلبان و زمان قرار دادن روی سایت و رفع خطاهای احتمالی سایت و زمان باقی مانده وزمان شپری شده می شه راحت تناسب زد که باید حداقل تا نفرات 10000 نتایج معلوم باشه که در کل حدود 200000 نفر می شه ولی کنکور 1200000 نفره و سنجش باید تا ته رو حساب کنه بعد بگذاره رو سایت خرد خرد که نمی گذاره این حرف من هم براساس گفته ی سنجش بود که اگر یک رشته ی روزانه قبول بشید دیگه سیستم ادامه نمی ده نیمه متمرکزهای بعد از اونو حساب کنه ولی اگر قبلش باشد سیستم اول شما رو تو نیمه متمرکز قبول می کنه بعد دنبال روزانه هم میگرده درست وغلط بودنشو نمی دونم قضاوت با خودتون
چشم امیر جان اینم درصدام
ادبیات 57
عربی58
دینی 78
زبان 67
ریاضی 56
فیزیک 69
شیمی 59
معدل 15.97
دوستان سلام
علی جاناين كه قبول نشديد براي اينه كه رشته هاي روزانه اي رو كه جلوتر زديد قبول شديد و سيستم رفته نفر بعد منم 2173 منطقه 1 ام و برق شاهد رو زدم ولي اسمم نيست
خوب شما رتبت بالاست و احتمال اینکه قبلش قبول بشی زیاده
همه که اینطور نیستن
من انتخاب های قبل از امام حسین احتمالش زیاد نیست ولی امام حسین احتمالش هست
تازه یکی و دو تا نیستن که اینطوری شده
بقیه چی؟
هر دوشون اینترنتیهبچه ها یه چیزی ؛
این نتایج کنکور صرفا از طریق اینترنت منتشر میشه دیگه ؟!کارنامه ای دم خونه که نمیاد ؟!
نتایج دانشگاه آزاد چطور ؟!![]()
البته من كه نمي تونستم شاهد قبول شم چون نمي دونستم بايد تو 7 تاي اول زد و طرفهاي 50 زدم(نخندينا!) براي بقيه دوستان بر طبق حرف سنجش نوشتم و به نظرم منطقي ترين احتمال بود كاري كه از دستمون بر نمي ايد توكل به خدا اين همه صبر كرديم تا 15 شهريور هم روش تا همه چيز معلوم شه انشالا همه هرجا دوست دارن قبول شن
تا سال 86 می اومد . ولی دیگه مثل اینکه بودجه شون جوابگو نبوده . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)