ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه
ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه
با سلام خدمت دوستان
از phone book چطور ميشه back up گرفت؟ امكان داره back up رو تو كارت حافظه گرفت؟
سلام دوستان
انشاالله که خوب هستین
تو این 3 هفته ای که من نبودم ببین چه خبرا شده تو فروم
1.از دوستان عزیز می خوام که برام یه فایل منیجر قوی معرفی کنن که بتونم با اون فایل ها رو به صورت گروهی بفرستم
خودم Resco Eplor v2010 اما میترسم نصبش کنم مموریم بپره
شما چی پیشنهاد می کنین ؟
2.یه برنامه میخوام که از sms از شماره تلفن ها و از نرم افزارها backup بگیره .
3.وقتی گوشیرو می زارم تو شارژ lcd روشن باقی می مونه و باید خود خاموشش کنی وگرنه به صورت اوتوماتیک خاموش نمیشه . فقط زمانی که رو شارژه این طوریه .
و در آخرم سلام مخصوص برای آقا سعید گل داریم
چاکر همه ی بروبچ هم هستیم
یا علی
Last edited by seven007; 01-06-2010 at 15:13.
سلام دوستان
آقا سعيد و ساير دوستاني كه مي تونند كمك كنند
من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و برنامه هاي كاربردي ديگري كه موجود هست رو روي دي وي دي مي خوام
وجه دي وي دي و هزينه پست رو هم تقديم مي كنم. من تهران هستم. اگر مي توانيد بفرستيد بفرماييد تا آدرس رو بگويم.
آره منم فقط یک بار عوض کردم . وقتی که به 6.5 ارتقا دادم. دیگه هیچوقت دست بهش نزدم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
پیام خصوصی تو چک کن
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
کیفیت صفحه حرف نداره . و صفحش باعث شده خیلیا این گوشی رو انتخاب کنن. مقاومتیه ولی خیلی خوبه و تاچش مناسبه
سلام خوبی؟ په خبر؟ منم خیلی دیر میام روزی فقط 5 مین وقت میکنم بیام اینجا.
RESCO نصب نکن! خطرناکه مموریت ممکنه بپره.
اینو نصب کن:
برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خاموش میشه و لی بعد از 5 دقیقه . قسمت DISCPLAY تو SETTING که بری یه قسمتی هست که نوشته SCREEN OFF TIME اگه دقت کنی برای وقتی که گوشی تو شارژه نوشته 5 دقیقه . 5 دقیقه رو به 30 ثانیه تغییر بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا من که از روز اول رسکو رو زدم تا حالا هم مشکلی نداشتم ...
سلام به همگی دوستان
من این تم Touch Flo رو نصب کردم حالا هرچی می خوام پاک کنم نمیشه ! یه 5 دقیقه طول میکشه بعد میگه کامل پاک نشد میخوای از لیست پاک بشه yes رو هم میزنم بازم هستچی کارش کنم ؟ Spb shell 3.5 هم نصب کردم اما layer Profesional نمیتونم بک گراندشو عوض کنم . راهی هست واسه تغییرش ؟
منم الان resco Photo manager و Recso File Explorer دارم مشکلی نداره ! پاک کنم Total Commander بریزم ؟
ممنون .
من الان نگاه کردم Main Storage کاملا پر شده فقط 2.8 مگابایت فری داره !! در صورتی که من همه برنامه ها مو روی Storage نصب میکنم و اصلا روی خود phone نمیزنم نصب یشه ! همه برنامه ها رو باید پاک کنم الان ؟ راهی واسه Unistall کردن این HTC M2DV1.5 که همون Touch FLo هست ؟ اخه پاک نمیشه ازقسمت Main Storage !!
باید از today screen خودت disableش کنی. یعنی تیکش رو برداری! . بعد آن انستال کنی. منم resco explorer دارم و هیچ مشکلی ندارم! شما رامت حتما اصلیه . روی رام اصلی زیاد نمیتونی برنامه نصب کنی! باید عوضش کنی تا سبک بشه و راحت هر چی خواستی نصب کنی. در مورد spb shell هم من چیزی نمیدونم چون واقعا چیز مذخرفیه. فقط میدونم که براش یه سری themes هست میتونی نصب کنی و خوشگلترش کنی گر چه هر کاریش کنی چیز بیخودیه! .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)