تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 326 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه روزبه 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از phone book چطور مي‌شه back up گرفت؟ امكان داره back up رو تو كارت حافظه گرفت؟

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام دوستان
    انشاالله که خوب هستین
    تو این 3 هفته ای که من نبودم ببین چه خبرا شده تو فروم
    1.از دوستان عزیز می خوام که برام یه فایل منیجر قوی معرفی کنن که بتونم با اون فایل ها رو به صورت گروهی بفرستم
    خودم Resco Eplor v2010 اما میترسم نصبش کنم مموریم بپره
    شما چی پیشنهاد می کنین ؟
    2.یه برنامه میخوام که از sms از شماره تلفن ها و از نرم افزارها backup بگیره .
    3.وقتی گوشیرو می زارم تو شارژ lcd روشن باقی می مونه و باید خود خاموشش کنی وگرنه به صورت اوتوماتیک خاموش نمیشه . فقط زمانی که رو شارژه این طوریه .
    و در آخرم سلام مخصوص برای آقا سعید گل داریم
    چاکر همه ی بروبچ هم هستیم
    یا علی
    Last edited by seven007; 01-06-2010 at 15:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ranjbar2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا سعيد و ساير دوستاني كه مي تونند كمك كنند
    من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و برنامه هاي كاربردي ديگري كه موجود هست رو روي دي وي دي مي خوام
    وجه دي وي دي و هزينه پست رو هم تقديم مي كنم. من تهران هستم. اگر مي توانيد بفرستيد بفرماييد تا آدرس رو بگويم.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من رامم 6.1 هست ........

بار اول که ای بوت رو عوض کنه
    دفعات بعد دیگه تعویض رام هیچ خطری نداره؟؟؟

آره منم فقط یک بار عوض کردم . وقتی که به 6.5 ارتقا دادم. دیگه هیچوقت دست بهش نزدم

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

سلام دوستان
    آقا سعيد و ساير دوستاني كه مي تونند كمك كنند
    من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و برنامه هاي كاربردي ديگري كه موجود هست رو روي دي وي دي مي خوام
    وجه دي وي دي و هزينه پست رو هم تقديم مي كنم. من تهران هستم. اگر مي توانيد بفرستيد بفرماييد تا آدرس رو بگويم.

پیام خصوصی تو چک کن

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه

کیفیت صفحه حرف نداره . و صفحش باعث شده خیلیا این گوشی رو انتخاب کنن. مقاومتیه ولی خیلی خوبه و تاچش مناسبه

6. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان
    انشاالله که خوب هستین
    تو این 3 هفته ای که من نبودم ببین چه خبرا شده تو فروم
    1.از دوستان عزیز می خوام که برام یه فایل منیجر قوی معرفی کنن که بتونم با اون فایل ها رو به صورت گروهی بفرستم
    خودم Resco Eplor v2010 اما میترسم نصبش کنم مموریم بپره
    شما چی پیشنهاد می کنین ؟
    2.یه برنامه میخوام که از sms از شماره تلفن ها و از نرم افزارها backup بگیره .
    3.وقتی گوشیرو می زارم تو شارژ lcd روشن باقی می مونه و باید خود خاموشش کنی وگرنه به صورت اوتوماتیک خاموش نمیشه . فقط زمانی که رو شارژه این طوریه .
    و در آخرم سلام مخصوص برای آقا سعید گل داریم
    چاکر همه ی بروبچ هم هستیم
    یا علی
    سلام خوبی؟ په خبر؟ منم خیلی دیر میام روزی فقط 5 مین وقت میکنم بیام اینجا.

RESCO نصب نکن! خطرناکه مموریت ممکنه بپره.

اینو نصب کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:

کد:
    خاموش میشه و لی بعد از 5 دقیقه . قسمت DISCPLAY تو SETTING که بری یه قسمتی هست که نوشته SCREEN OFF TIME اگه دقت کنی برای وقتی که گوشی تو شارژه نوشته 5 دقیقه . 5 دقیقه رو به 30 ثانیه تغییر بده.

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

با سلام خدمت دوستان
    از phone book چطور مي‌شه back up گرفت؟ امكان داره back up رو تو كارت حافظه گرفت؟

برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:

کد:

8. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

والا من که از روز اول رسکو رو زدم تا حالا هم مشکلی نداشتم ...

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من این تم Touch Flo رو نصب کردم حالا هرچی می خوام پاک کنم نمیشه ! یه 5 دقیقه طول میکشه بعد میگه کامل پاک نشد میخوای از لیست پاک بشه yes رو هم میزنم بازم هست چی کارش کنم ؟ Spb shell 3.5 هم نصب کردم اما layer Profesional نمیتونم بک گراندشو عوض کنم . راهی هست واسه تغییرش ؟
    منم الان resco Photo manager و Recso File Explorer دارم مشکلی نداره ! پاک کنم Total Commander بریزم ؟
    ممنون .

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من الان نگاه کردم Main Storage کاملا پر شده فقط 2.8 مگابایت فری داره !! در صورتی که من همه برنامه ها مو روی Storage نصب میکنم و اصلا روی خود phone نمیزنم نصب یشه ! همه برنامه ها رو باید پاک کنم الان ؟ راهی واسه Unistall کردن این HTC M2DV1.5 که همون Touch FLo هست ؟ اخه پاک نمیشه ازقسمت Main Storage !!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من الان نگاه کردم Main Storage کاملا پر شده فقط 2.8 مگابایت فری داره !! در صورتی که من همه برنامه ها مو روی Storage نصب میکنم و اصلا روی خود phone نمیزنم نصب یشه ! همه برنامه ها رو باید پاک کنم الان ؟ راهی واسه Unistall کردن این HTC M2DV1.5 که همون Touch FLo هست ؟ اخه پاک نمیشه ازقسمت Main Storage !!

سلام به همگی دوستان
    من این تم Touch Flo رو نصب کردم حالا هرچی می خوام پاک کنم نمیشه ! یه 5 دقیقه طول میکشه بعد میگه کامل پاک نشد میخوای از لیست پاک بشه yes رو هم میزنم بازم هست چی کارش کنم ؟ Spb shell 3.5 هم نصب کردم اما layer Profesional نمیتونم بک گراندشو عوض کنم . راهی هست واسه تغییرش ؟
    منم الان resco Photo manager و Recso File Explorer دارم مشکلی نداره ! پاک کنم Total Commander بریزم ؟
    ممنون .

باید از today screen خودت disableش کنی. یعنی تیکش رو برداری! . بعد آن انستال کنی. منم resco explorer دارم و هیچ مشکلی ندارم! شما رامت حتما اصلیه . روی رام اصلی زیاد نمیتونی برنامه نصب کنی! باید عوضش کنی تا سبک بشه و راحت هر چی خواستی نصب کنی. در مورد spb shell هم من چیزی نمیدونم چون واقعا چیز مذخرفیه. فقط میدونم که براش یه سری themes هست میتونی نصب کنی و خوشگلترش کنی گر چه هر کاریش کنی چیز بیخودیه! .

13. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •