ديزگاه چيه؟
--
--
ديزگاه چيه؟
Dizgah esme karbarie ye bande khodas
یه کاربر دیگه انجمن به اسم Dizgah (که اواترش مثل شماست ) منظورشه
خیلی با حال بود![]()
سلام سلام تروخدا سوتی بنویسین اکه ننوشتین جک بنویسید ابته باحال مث اون لا لنگیه
دیزگاه خودتو نشون بده این طلبکار میخواد ببیندت
ایول داریوش بالاخره یه نکته مشترک داشتیم و خبر نداشتیم
چی داداش دیزگاه منم
چی تو دیگه جون خودم تکه انداختی ها؟
ظاهر میشویم![]()
این طلبکار هم از فامیلامونه نبینین چقدر شبیه هست
عزیزان دل برای اطلاع شما هخم بگم دیزگاه چی نیست بلکه یه مکان هست
دیزگاه ییلاق ما یه که در دوران گذشته (ساسانی و صفوی و اون موقعها ) کاربرد نظامی داشته و یه دژ نظامی بوده و بهمین دلیل بهش میگفتن دژگاه که بعد تبدیل شد به دیزگاه یه سه چهار هزار سالی هم قدمت داره ( تو شبکه یک و شبکه چهار هم چندین بار نشونش داده منطقه آق اولر ، دیزگاه )
یه چیز دیگه هم دیزگاه و این منطقه ما تنها منطقه ی ایران هست که هیچ گاه هیچ قدرتی نتونست تسخیرش کنه نه مغول ها ، نه اسکندر و نه عربها
خب چون این عزیز دل انگیز هم سوتی میخواد ما هم یکی دیگه تعریف نماییم
ما ساندویچی مدرسمون ساندویچ هاش عتیقه بود و فقط برا چاپلوسی به معلمها ساندویچ درست و حسابی میداد
یه روز اقای محمدی دستیار معلممون بهم پول داد برم به اسمش ساندویچ بگیرم منم رفتم دو تا گرفتم یکیش را دادم بهش فردایی رفتم گفتم اقای محمدی ساندویچ میخواد و دو سه تا گرفتم و با بچه ها زدیم تو رگخلاصه بعد چند بار تکرار
یه دفعه دوباره رفتم گفتم آقای محمدی گفت 6 تا ساندویچ بده و زود بده چون عجله داره ولی وقتی توی ساندویچی را نگاه کردم دیدم خود محمدی نشسته تو ساندویچی![]()
![]()
![]()
وقتی ازش پرسیدم از کجا فهمیدی گفت یه روز خودش رفته بود ساندویچ بگیره و ساندویچیه گفته بود اقای محمدی چقدر ساندویچ میخوری امروز 6 نفر برات ساندویچ گرفتن اوردن
خلاصه بعد از اون بود که دیگه فقط به شرطی میدادن برای معلمها ساندویچ ببری که باید ازش یه دست خط میگرفتی (البته بماند دست خطش را هم جعل کردیم )
با با تو دیگه کی هستی
ایول
مر30 که توجه کردی جیگمل
اگه بازم سوت ی داشتی بگو.پ
![]()
ما فرقونتیم داداش
سوتی که زیاده بازم میگیم حالا
شما هم مر29+1
اول دبیرستان یه معلم ادبیات داشتیم که شهرستانی بود .
چون درسش عقب بود ،گفت یه روز قبل از امتحان بیاید بقیشو درس بدم و ناهار همه هم بامن .
ما هم رفتیم .
به ناهار که نکشید ولی وقتی کلاس با 20 تا دانش آموز تموم شد یه 1000 تومنی به من داد گفت برو واسه همه بستنی مگنوم بگیر !!!
فکر کردم داره شوخی میکنه .
بهش گفتم بقشو چیکار کنم ، گفت بقیشم مال خودت برو صفا کن .
منم رفتم واسه همه چیتوز طلایی گرفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)