بفرما
این عکس سسک
این عکس آرشاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم رابینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بفرما
این عکس سسک
این عکس آرشاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم رابینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همه
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟(با تشكر از شما)
دوستان راحل بهتر براى اين مشكل وجوى نداره
شما برید تو سایت خود بازی ببینید چه خبره . همه دارن انتقاد میکنن از خیلی از کشورها بخصوص اروپا نقد نوشتن
حتی یک عده حاضر شدن برای ازبین نرفتن وجه بازی اطلاعات و کمک هاشون رو در اختیار تولید کنندگان قرار بدن
تا بصورت پچ بازی تکمیل بشه ولی اونها بیشتر به گیم پلی گیر دادن تا ظاهر بازی.
ضمنآ این نسخه صدردصد نسخه اصلیه و در انجمن های سایت بازی هم تاکید شده.
من با چه ذوق و شوقی رفتم 4 تومن پول بی زبونو دادم فیفا 10 گرفتم . گفتم دیگه امسال فیفا ترکونده .
اما وقتی بازی رو نصب کردم و رفتم توی بازی کلا از فیفا 10 نا امید شدم .
به نظر من که فیفا 09 از فیفا 10 خیلی سرتره . خاک بر سر شرکت EA که آبروی فیفا را برد.
البته یه چیزو شک دارم . میگم نکنه این که دست ماست اصلی نیست .
Fifa 09>Fifa 08>........................>Fifa 98>......>fifa 10
اصلا pc رو نساختن واسه بازی کردن.ea همین جوری واسه pc میزنه وگرنه اصل فروشش روی کنسولاس نه pc.آبروی فیفا هم نرفته.من با چه ذوق و شوقی رفتم 4 تومن پول بی زبونو دادم فیفا 10 گرفتم . گفتم دیگه امسال فیفا ترکونده .
اما وقتی بازی رو نصب کردم و رفتم توی بازی کلا از فیفا 10 نا امید شدم .
به نظر من که فیفا 09 از فیفا 10 خیلی سرتره . خاک بر سر شرکت EA که آبروی فیفا را برد.![]()
البته یه چیزو شک دارم . میگم نکنه این که دست ماست اصلی نیست .
نه اصل اصل هست. بزرگترین شرکت بازی سازی جهان مگه میشه ندونه چی کار میکنه.والا
پس چرا لباس داورا سبزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زر ت.
ینی چی؟ حالا که سبزه نسخه اصل نیست
چه حرفا
اصلا نسخه pc با نسخه کنسول خیلی فرق میکنه.به خودتون نقبولونیدکه دمو هست و امید نداشته باشید که اصلش میاد.برید یه 360 یا 3 بگیرید اینقدم از این حرفا نزنید.
O.K؟![]()
میگم اگه واقعا اینطوره که شما میگین و همین نسخه اصلیش هست...حیف پولی که میدن واسش(البته نسخه PC ) باید منتظر نسخه امیکایی موند....شاید توی اون خیلی از اشکالات رو برطرف کنن
البته گیم پلی بازی معلومه تغییر کرده و بهتر شده ولی واقعا انتظار نمیرفت نسخه pc اینجوری از آب در بیاد
سابقه نداشت EA همچین کاری کنه واسه pc
بهرحال احتملا EA یه پچ درست و حسابی واسش بده بیرون....خواهش من از دوستان اینه که اگه از این پچ مطلع شدن لینکش رو بزارن
Last edited by underworld; 08-10-2009 at 09:07.
راستش مال من هم سبزه..ولی دیروز یه بار که داشتم بازی میکردم با کمال تعجب دیدم که توی یکی از بازیها رنگ زرد پوشیده بودن..ولی توی بازی بعدی دوباره سبز پوشیدن
نمیدونم...شاید اگه جلوتر بری بازیش intro هم پیدا کنه!!!![]()
لباس داورا تا حالا زرد ، قرمز و سبز بوده تا اونجایی که من دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)