با سلام من تمام بازار را گشتم و بین دو مدل از دو برند سونی و پاناسونیک موندم کدومو انتخاب کنم کیفیت تصویر برام خیلی مهمه
به نظر شما بین مدل ال سی دی 55 اینچ EX500 و پلاسما پاناسونیک 50 اینچ v20 کدامیک بهتر است برای خرید و کیفیت تصویر کدام
بالاتر است و وضوح و شفافیت بیشتری دارد و رنگهای زنده تری دارد و آیا پلاسما بهتر است برای خرید یا ال سی دی یا ال ای دی
کدام را توصیه میکنید . متشکرم
-جالبه چقدر انتخاب هاي متفاوتي .gif)
-مسلما در بين دو مدلي كه انتخاب كردين V20 حرف هاي خيلي زيادي براي گفتن داره
-در مورد VS ها هم تاپيك هست مطالعه كنيد و هم نظر وسليقه شخصي خودتون رو در نظر بگيرين :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
آيا مدل c695 در سايز 40 اينچ موجود هست
-بله در اين سايز هم توي بازار هست
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
درود به همگی
من میخوام تلویزیونی بخرم ولی یک هفته هست که بین خرید پلاسما یا LED یا LCD گیر کردم و نمیدانم کدام بهتر هست(در این مورد پست یا مطلبی هست که بهم معرفی کنید).
برام کیفیت تصویر و صداش مهم هست(نمیدانم صداش را میتوان از طریق سینما خانواده جبران کرد یا نه) و تا حدی امکانات جانبیش. تا حدود سه ملیون میتوانم هزینه کنم. و از 46 اینچی به بالا مدنظرم هست.
با این قیمت میشه تلوزیون 3D خوب گرفت یا بهتر هست معمولی بخرم؟
-در مورد ش تاپيك هايي موجود هست بخونيد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد صدا هم به شما بستگي داره منظورتون از صداي خوب چيه؟
-در حد معمولي و عادي تقريبا همه HDTV ها كارتون رو راه ميندازن در غير اين صورت سينماي خونگي تهيه كنيد
-فكر نميكنم بتونيد سراغ 3D برين با اين قيمت واينچ پيشنهاد ميكنم سراغ مدل هاي غير 3D برين