تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 773 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

من امروز کل بازار رو گشتم، راستش نظرم روی سه مدل هست و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم :

1. C685
    2. C695
    3. LG 660

(1و 2 40 اینچ و 3 42 اینچ است)

هرسه مدل رو از نزدیک دیدم ، از نظر ظاهر به نظرم C695 بهتر بود، البته مدل 6260 سام رو هم دیدم که از همه زیباتر بود ولی خوب LED هست و تصویرش هم یک جورایی بهتر به نظر میرسید.

مهمترین نیازمندیهای من میشه گفت این موارد هست :

1. بیشترین ساپورت فرمت های تصویری برای پخش از طریق USB (نظیر DivX, MKV, ...)
    2. ساپورت زیرنویس فارسی
    3. کیفیت تصویر متعادل

حالا با توجه به موارد فوق به نظرتون کدوم یکی از 3 تا دستگاه میتونه بهترین گزینه باشه؟

اگه LED6260 رو هم بخواهیم در نظر بگیریم، چطور؟

ممنون از راهنمایی دوستان.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ابی خان یک راهنمایی چرا با وجود اینکه ال سی دی های جدید الجی همزمان پاسخگویی رو به 2 میلی ثانیه وهم 200 هرتز کرده با این وجود همچین چیزی در سامسونگ نیست به نظرت چرا از ال جی استقبال نمیشه وایا این اعداد ال جی واقعیه؟ حتی در 32 اینچ هم گذاشته این اعداد
    -والا چي بگم خيلي از اين مسائل بر ميگرده به تبليغي كه شركت ها ميكنند و البته نا گفته نمونه ال جي هم داره خوب كار ميكنه وبازار ومشتري هاي خودش رو داره
    -در مورد اعداد وارقامي كه ذكر ميشه خوب مسلما تفاوت هاي دارند ولي بارها گفتم تنها جايي كه ميتونيد اين تفاوت ها رو بيشتر لمس كنيد در پلاسماها هستند البته نظر و برداشت شخصي من هست

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

سلام

من امروز کل بازار رو گشتم، راستش نظرم روی سه مدل هست و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم :

1. C685
    2. C695
    3. LG 660

(1و 2 40 اینچ و 3 42 اینچ است)

هرسه مدل رو از نزدیک دیدم ، از نظر ظاهر به نظرم C695 بهتر بود، البته مدل 6260 سام رو هم دیدم که از همه زیباتر بود ولی خوب LED هست و تصویرش هم یک جورایی بهتر به نظر میرسید.

مهمترین نیازمندیهای من میشه گفت این موارد هست :

1. بیشترین ساپورت فرمت های تصویری برای پخش از طریق USB (نظیر DivX, MKV, ...)
    2. ساپورت زیرنویس فارسی
    3. کیفیت تصویر متعادل

حالا با توجه به موارد فوق به نظرتون کدوم یکی از 3 تا دستگاه میتونه بهترین گزینه باشه؟

اگه LED6260 رو هم بخواهیم در نظر بگیریم، چطور؟

ممنون از راهنمایی دوستان.
    -من فكر ميكنم سراغ c650 ‌برين گزينه بهتري هست
    -البته اگر زيبايي پنل بيشتر مهم هست براتون سراغ led ها يي كه انتخاب كردين ميتونيد برين
    -در مورد ساپورت فرمت ها بين مدل هايي انتخابي سام تفواتي نداره با هم يكي هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

-من فكر ميكنم سراغ c650 ‌برين گزينه بهتري هست
    -البته اگر زيبايي پنل بيشتر مهم هست براتون سراغ led ها يي كه انتخاب كردين ميتونيد برين
    -در مورد ساپورت فرمت ها بين مدل هايي انتخابي سام تفواتي نداره با هم يكي هستند
    ممنون از جوابتون، فقط یک مورد اینکه آیا C650 مدل قدیمی تری از C695 نیست؟
    دلیل خاصی داره که اون رو پیشنهاد میکنید؟
    آیا این مدل C650 پنل شفاف داره؟ یعنی مشهبه C695 هست؟ از نظر امکانات چطور؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از جوابتون، فقط یک مورد اینکه آیا C650 مدل قدیمی تری از C695 نیست؟
    دلیل خاصی داره که اون رو پیشنهاد میکنید؟
    آیا این مدل C650 پنل شفاف داره؟ یعنی مشهبه C695 هست؟ از نظر امکانات چطور؟
    -محمود عزيز c650 همون c695 هست كه شما ميفرمايين ومدنظرتون هست
    اين مدل رو سام به اسم c695 ميده

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

-محمود عزيز c650 همون c695 هست كه شما ميفرمايين ومدنظرتون هست
    اين مدل رو سام به اسم c695 ميده
    بازم ممنون، لطف کردید

7. این کاربر از mahmood33120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض درخواست راهنما برای خرید تلویزیون با قیمت سه ملیون

درود به همگی
    من می‌خوام تلویزیونی بخرم ولی یک هفته هست که بین خرید پلاسما یا LED یا LCD گیر کردم و نمیدانم کدام بهتر هست(در این مورد پست یا مطلبی هست که بهم معرفی کنید).
    برام کیفیت تصویر و صداش مهم هست(نمیدانم صداش را میتوان از طریق سینما خانواده جبران کرد یا نه) و تا حدی امکانات جانبیش. تا حدود سه ملیون میتوانم هزینه کنم. و از 46 اینچی به بالا مدنظرم هست.
    با این قیمت میشه تلوزیون 3D خوب گرفت یا بهتر هست معمولی بخرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آيا مدل c695 در سايز 40 اينچ موجود هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من یه راهنمایی از دوستان می خوام.هنوز نمیدونم lcd بگیرم یا پلاسما ولی میخوام full hd باشه(که فکر کنم تو پلاسما ها فقط ماله پاناسونیک اینطوریه با سایز مد نظر من) و سایزش 40 باشه و قیمت هم نهایتا تا 1200 و همینطور دنبال اینم که از تهران بدون گارانتی به قیمت ب... بگیرم.و اینکه چون اکثرا تلویزیون ایران رو میبینیم میخوام شبکه های ایران رو خوب نشون بده که فکر کنم پلاسماها اینطور باشه ولی من تو تهران جایی رو نمیشناسم که پاناسونیک بدون گارانتی بدن.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام من تمام بازار را گشتم و بین دو مدل از دو برند سونی و پاناسونیک موندم کدومو انتخاب کنم کیفیت تصویر برام خیلی مهمه

به نظر شما بین مدل ال سی دی 55 اینچ EX500 و پلاسما پاناسونیک 50 اینچ v20 کدامیک بهتر است برای خرید و کیفیت تصویر کدام

بالاتر است و وضوح و شفافیت بیشتری دارد و رنگهای زنده تری دارد و آیا پلاسما بهتر است برای خرید یا ال سی دی یا ال ای دی

کدام را توصیه میکنید . متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام من تمام بازار را گشتم و بین دو مدل از دو برند سونی و پاناسونیک موندم کدومو انتخاب کنم کیفیت تصویر برام خیلی مهمه

به نظر شما بین مدل ال سی دی 55 اینچ EX500 و پلاسما پاناسونیک 50 اینچ v20 کدامیک بهتر است برای خرید و کیفیت تصویر کدام

بالاتر است و وضوح و شفافیت بیشتری دارد و رنگهای زنده تری دارد و آیا پلاسما بهتر است برای خرید یا ال سی دی یا ال ای دی

کدام را توصیه میکنید . متشکرم

-جالبه چقدر انتخاب هاي متفاوتي
    -مسلما در بين دو مدلي كه انتخاب كردين V20 حرف هاي خيلي زيادي براي گفتن داره
    -در مورد VS ها هم تاپيك هست مطالعه كنيد و هم نظر وسليقه شخصي خودتون رو در نظر بگيرين :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

آيا مدل c695 در سايز 40 اينچ موجود هست
    -بله در اين سايز هم توي بازار هست

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

درود به همگی
    من می‌خوام تلویزیونی بخرم ولی یک هفته هست که بین خرید پلاسما یا LED یا LCD گیر کردم و نمیدانم کدام بهتر هست(در این مورد پست یا مطلبی هست که بهم معرفی کنید).
    برام کیفیت تصویر و صداش مهم هست(نمیدانم صداش را میتوان از طریق سینما خانواده جبران کرد یا نه) و تا حدی امکانات جانبیش. تا حدود سه ملیون میتوانم هزینه کنم. و از 46 اینچی به بالا مدنظرم هست.
    با این قیمت میشه تلوزیون 3D خوب گرفت یا بهتر هست معمولی بخرم؟
    -در مورد ش تاپيك هايي موجود هست بخونيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد صدا هم به شما بستگي داره منظورتون از صداي خوب چيه؟
    -در حد معمولي و عادي تقريبا همه HDTV ها كارتون رو راه ميندازن در غير اين صورت سينماي خونگي تهيه كنيد
    -فكر نميكنم بتونيد سراغ 3D برين با اين قيمت واينچ پيشنهاد ميكنم سراغ مدل هاي غير 3D برين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •