اگه کونامی نتونه حداقل گرافیکش رو به اندازه رقیبش برسونه باز هم در زمینه نکست جن بودن عقب می مونه چون اولیش چیزی که برای گیمرها جذابیت می یاره گرافیک هست ، امیدوارم گرافیکش تو این نسخه به رقیبش برسه
اگه کونامی نتونه حداقل گرافیکش رو به اندازه رقیبش برسونه باز هم در زمینه نکست جن بودن عقب می مونه چون اولیش چیزی که برای گیمرها جذابیت می یاره گرافیک هست ، امیدوارم گرافیکش تو این نسخه به رقیبش برسه
نمیدونید کی منتشر میشه ما حالشو ببیری م؟ شنیدم نسبت به 2009 خیلی تغیر کرده >؟
اگه یه نگاهی به صفحه های قبل بندازید تغییرات رو می بینید.و همینطور تاریخ انتشار رو.تو انجمن سرچ کنید اکتبر...
راستی حسین جان،فکر می کنم شما تو ورد ترجمه هارو می نویسی بعد اینجا کپی میکنی چون فونت و سایزش با بقیه متن های انجمن متفاوته.اگه تو ورد تایپ می کنید و اگه مایلید با بقیه انجمن هماهنگ بشه از فونت tahoma و سایز 8.5 استفاده کنید.ممنون...
Last edited by mohammad_87; 25-08-2009 at 14:46.
محتوای مخفی: پرسش و پاسخ صفحه قبل
سوال : آیا مسابقات قهرمانی در مستر لیگ وجود داره ؟ لایسنس های دیگه چطور ؟
جواب : نه در این رده ، این مسابقات وجود نداره . لیگ 1 ، سری A و Eredivisie کاملا لایسنس شدن . تعداد 10 تیم هم فعلا از لالیگا و تیمهای لیورپول و منچستر یونایتد از لیگ برتر انگلیس لایسنس شدن .
سوال : چند تا تیم در لیگ D2 وجود داره ؟
جواب : 18 تا . و اونا میتونن بوسیله تیمهای ساخته شده در OTHER B جایگزین بشن .
سوال : آیا ما می متونیم تیممون رو در Division تغییر بدیم ؟
جواب : بله شما می تونید . مثلا شما میتونید اگر خواستید ، لیورپول رو با سلتیک یا آث میلان رو با تیم F جایگزین کنید .
سوال : تیم های دیگه ای که در Div2 وجود دارن ، چه تیم های هستند ؟
جواب : این مسئله مهمه ؟ تیم های مختلفی از سراسر اروپا در این لیگ وجود داره . تیمهایی مثل Wondengine Town و FC Nortovk .
سوال : چند تیم در چمپیونز لیگ وجود داره ؟ آیا بشکل واقعی ، 32 تیم در 8 گروه بازی می کنند ؟
جواب : بله . تورنومنت از همون استاندارد هایی که در دنیای واقعی در لیگ قهرمانان اروپا ( چمپیونز لیگ) هست ، پیروی میکنه . تنها تفاوت اینه که ، بازیهای پلی آف کامل نیست ، هر چند ، بعضی تیم ها مثل آرسنال ، اگر در لیگ برتر چهارم بشن ، برای ورود به لیگ قهرمانان باید 2 بازی پلی آف انجام بدن .
سوال : آیا میشه در آغاز لیگ جدید، بازیکنان جوان خرید ؟
جواب : تیم کامل جوانان تغییر نکرده ، اما بازیکنان رشد میکنن و سنشون زیاد میشه و براحتی قرار دادهایی که شما میخواید با اونها ببندید رو نمی پذیرن و ممکنه با تیم های دیگه قرار داد ببندن.
سوال : آیا در مستر لیگ ، رتبه بندی های جدید بازیکنان ( مثل بهترین گلزنان ) وجود داره ؟
جواب : در مستر لیگ رده بندی 11 بازیکن برتر ، بهترین بازیکنان سال اروپا و منتخبهای تیم های ملی ، مانند رده بندی گلزنان برتر وجود داره .
سوال : آیا این قسمت ها فقط از زمان شروع کردن مسترلیگ ، آغاز میشن ؟
جواب : بله . رده بندیهای فصل گذشته حساب نمیشن . هر چند این آمار ، هر چقدر که جلو برید جمع میشن .
سوال : آیا قدرت بدنی تغییر کرده و بازیکنان بعد از تعداد بیشتری بازی خسته میشن ؟
جواب : بله . این قسمت دارای پیشرفت هایی هست . وضعیت تمرین های شما به نحوه خستگی بازیکنان در بازیها ارتباط داره که چقدر قدرت بدنی دارن و چه موقع خسته میشن .
سوال : آیا تیم های آمریکای جنوبی هم در مسابقات اروپایی یا مستر لیگ حضور دارن ؟
جواب : نه این تیمها حاضر نیستن ( البته این تیمها برای حضور در D2 و مراحل پیشرفته D1 ویرایش شدن )
سوال : آیا لیگ اروپا و چمپیونز لیگ روی PC وجود داره ؟
جواب : هر دو تورنومنت روی PC وجود دارن هر چند ممکنه تغییر کنند .
سوال : چه وقتی باید پول بازیکنان و کارمندان باشگاه رو پرداخت ؟
جواب : اولین هفته سپتامبر ، البته اگه شما بازیکنی رو در ژانویه بخرید ، ابتدا باید نصف قراردادش رو بپردازید .
سوال : آیا میشه از بازیکنان پیش فرض همزمان با حضور اونها در تیم جوانان استفاده کنیم ؟
جواب : در این مورد نمی تونم به شما چیزی بگم . اما حدس میزنم بازیکنان تیم جوانان قبل از انتشار نسخه نهایی اصلاح میشن.
سوال : با چند بازیکن ، میشه بطور همزمان مذاکره کرد ؟
جواب : فکر کنم که میشه با پنج بازیکن بطور همزمان مذاکره کرد .
سوال :آیا مد Become a Legend در PES 2010 وجود خواهد داشت ؟
جواب : بله این مد تایید شده و در بازی حاضر خواهد بود .
سوال : آیا میشه با دروازبان و مدافع ، همزمان بازی کرد ؟
جواب : اینطور به نظر نمیرسه .
سوال : آیا استادیوم های گوناگون و جدید در حالت شبکه ، در بازی وجود داره ؟
جواب : من در حال تست نسخه پی سی در حالت شبکه هستم .
سوال : آیا میشه تابعیت بازیکنان رو در قسمت Edit تغییر داد ؟
جواب : نه . تابعیت ها در PES2010 قابل عوض کردن و تغییر دادن نیستن ( در ورژن PC تست شده )
سوال : بازیکنان چند تا کارت میتونن داشته باشن ؟
جواب : بازیکنان ، حد اکثر میتون 11 تا کارت داشته باشن .
سوال : امکان داره در مورد مد Community یه اشاره ی جزئی بکنید ؟
جواب : هنوز بصورت کامل نه . بعضی چیزها هنوز در این ورژن قابل بازی کردن نیستن .
شما در Cup Mode میتونید یک Community ( انجمن ) انتخاب کنید ؛ که این هم تعریف داره ... زیبایی انجمن ها تنوع اونهاست . شما میتونید دوستانتون رو اضافه کنید و با اونها مسابقه بدید و رکورد های مسابقه رو ثبت کنید و رکورد های همدیگه رو با هم مقایسه کنید و ببینید چه کسی جلو تره ! انجمن و مرکز فعالیت خودتون رو بسازید و با دوستانتون بازی کنید .
سوال : در یک انجمن چند بازیکن میتونن حضور داشته باشن ؟
جواب : در تنظیمات مد Community میتونید نام 32 نفر رو اضافه کنید. حالا اینکه آیا این قسمت مستقیما نتیجه پایانی رو نشون میده یا نه ، من نمیدونم .
سوال : قسمت Community چه آماری رو نشون میده ؟
جواب : این قسمت میانگین گل در مسابقات ، میانگین خطاها ، پاس گل ، کارتهای زرد ، کارتهای قرمز ، شوتهای داخل و خارج از دروازه و موقعیت های گل همه ی بازیکنان رو نشون میده .
Last edited by Professor Massoud; 25-08-2009 at 15:24.
ممنون مسعود خان...شما هم این کاره هستی هااااااااااا....
کسی می دونه جریان این چیه؟...چه فرقی با کنسول دارن؟!سوال : آیا لیگ اروپا و چمپیونز لیگ روی PC وجود داره ؟
جواب : هر دو تورنومنت روی PC وجود دارن هر چند ممکنه تغییر کنند .
مسعود جان ممنون از زحمتی که برای ترجمه کشیدی . به نظر من مفهوم چند جمله جور دیگه ای رسید با اجازه اینجا میذارم :
سوال : آیا در شروع فصل جدید شما یک تیم جوانان جدید دارید ؟
جواب : کل تیم جوانان عوض نمیشن اما بازیکنانی که سنشون زیاد شده و یا اونایی که شما دیگه نخواستینشون طی یک قرارداد حرفه ای عوض میشن .
سوال : آیا وضعیت استقامت بازیکنان تغییر کرده ؟ یک بازیکن میتونه بیشتروقتا بدون خسته شدن بازی کنه ؟
جواب : بله کیفیت تمرین مربی ورزشی شما به همراه فرم بدنی بازیکن تعیین میکنه که یک بازیکن چقدر دچار خستگی میشه و درمجموع (همراه خستگیهای گذشته ) یک بازیکن چقدر انباشت خستگی خواهد داشت .
درمجموع (همراه خستگیهای گذشته ) یک بازیکن چقدر انباشت خستگی خواهد داشت .
سوال : تیمهای آمریکای جنوبی یا PES UNITED توی مستر لیگ یا رقابتهای اروپایی قرارداده شده اند ؟
جواب : نه . به نظر نمیرسه ( مگه تیمهایی که توی دسته دو ادیت شدن و با قرار گرفتن دربالای جدول لیگ دو به دسته یک صعود میکنند )
سوال : آیا توی این نسخه میشه بعنوان یک دفاع یا دروازه بان بازی کرد ؟
جواب : به نظر نمیرسه . پستهایی که توی مود BAL میشه بازی کرد بنظر میرسه مثل نسخه 2009 باشه .
سوال : آیا انواع مختلفی از تور دروازه ها رو ما توی ورزشگاههای مختلف داریم ؟
جواب : توی نسخه PC من تست کردم تورها به نظر یکسان میان .
نه عزیز این که فیفا گرافیکش از PES بالاتره نظر شخصی من و هیچ کس دیگه نیست اگه توی این زمینه اطلاعات کافی کسب کنی. متوجه میشی
درسته عزیز گرافیک و گیم پلی از جمله فاکتور های مهم هستند. ولی PES یه گیرایی خاصی داره که خیلی ها رو جذب می کنه. البته من معتقدم نمای ظاهری و Apperance بازی PES شفافیت خاصی داره. همین مسئله باعث موفقیتش شده
به نظر من حرف مفته حالا من نمی دونم کسی که جواب می ده کیه ولی مشخصه یه چیزی پرونده.
پ.ن : یادش به خیر قبل این که بازی Original رو بخرم واسه PES 2009 از نسخه دستکاری شده که کرکشون هم درست نبود استفاده می کردم بازی قبل اینکه سیوش به طور کامل از بین بره اتفاقات عجیبی توش رخ می داد یکی از اتفاقاتش این بود که همه بازیکنان تیم دروازبان می شدن حتی خودم. که من رو هم میذاشتن توی دروازه وایسم بقیه دروازبان ها هم وسط زمین توی یه وجب جا MP3 وای می ایستادن. چه جالب بود بد زدن دکمه دایره به جلو شیرجه می رفت و مربع عرضی می پرید عجیبه که این قابلیت نیست که بتونیم دروازبان باشیم. چون حرکات انحصاریش توی بازی هست. چون اگه خودم توی دروازه وای نمی ایستادم و این حرکات رو انجام نمی دادم باورم نمیشد. اما متاسفانه انگار چیز جدیدی توی مود BAL که باید یه تغییراتی برای ایجاد انگیزه میداد اضافه نشده. فکر کنم با این وضع کسی وسوسه نشه که بخواد BAL بازی کنه با PES 2010 در عوض همه مستر لیگش رو بازی می کنن چون جدیده کاملا
Last edited by Spaniuly; 25-08-2009 at 17:28.
دم همه گرم که اینقدر زحمت میکشند و اطلاع رسانی میکنند.ممنون از همه.ممنون.
من این سوالاتو توی سایت WENB گذاشتم اما الان آدام نیست .چند روزه رفته میلان فردا برمیگرده نوشته وقتی برگشتم جواب سوالاتو میدم .
اما درمورد خیس شدن لباسها امروز یکی از کابرا در جواب سوال شما گفت به احتمال زیاد اینجوری نیست خود آدام هم قبلا گفته بود حرکت توپ توی زمین خیس و هوای بارونی کمی فرق میکنه اما تاثیری روی لباس بازیکنان ندیده .درمورد نیمکت هم قبلا گفته بود مثل نسخه قبله اما احتمالش هست که کونامی این موردو اضافه کنه .
بازیکن ها توی بازی هم عرق می کنن...مثل فیفا که عرق روی صورتشون هست
البته توی فیفا قبل این که وارد زمین بشن بازیکن ها خیس عرق هستن که یکی از اشکالات بازی هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)