اگه منظورت از سرور اپ، mac app هست خیر نمی تونی باید هزینه 30 دلاری رو پرداخت کنی
ولی همین ورژنی که روی mac app هست رو می تونی از سایت ها و فروم های دیگه دانلود کنی که هیچ تفاوتی با
نسخه ای که روی mac app هست نداره.
اگه منظورت از سرور اپ، mac app هست خیر نمی تونی باید هزینه 30 دلاری رو پرداخت کنی
ولی همین ورژنی که روی mac app هست رو می تونی از سایت ها و فروم های دیگه دانلود کنی که هیچ تفاوتی با
ولی کسانی که مک دارند فکر کنم بتونن رایگان از سایت خود اپل لاین رو بگیرن. نه؟
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
مگه اینهایی که توی فرومها لینک دانلودشون هست مکهای ه. ک شده نیستند؟ (حالا چه لاین چه اسنو)ولی همین ورژنی که روی mac app هست رو می تونی از سایت ها و فروم های دیگه دانلود کنی که هیچ تفاوتی با
نه خود هر نرم افزاری واسه همه پولیه، فقط آپدیت هارو همه می تونن رایگان دانلود کنن
کلا سیستم عامل های مک پسووردی نیستن و از هرجا گیر بیاری می شه نصبش کرد
اینم به این دلیله که رو هر سیستمی نصب نمی شن و فقط مخصوص سخت افزارهای اپل ساخته شدن
پس مکهای ه.ک شده یا هکینتاش به چی میگن؟
نسخه ای از مک که بشه رو pcهای ویندوزی نصب کرد
سلام دوستان.یه کمک فوری میخواستم.
من از Apple MacBook Pro MC723 خوشم اومده ولی تا حالا با مک کار نکردم.می خواستم یه توصیفی ازش کنید واینکه برنامه ها و بازی های ویندوز سون رو میشه روش نصب کرد یا باید روش سون ریخت.
من بین این مدل و asus lamborgini VX7 که دقیقا یه قیمتند گیر کردم.خواهش می کنم که یه دید واضح از اپل به من بدهید.
تشکر فراوان
در یه جمله شما با استفاده از سیستم های مک تمام امکانات عالی مکینتاش و اپل را در کنار همه امکانات ویندوز خواهید داشت
یعنی یه لپ تاپ می خری و از 2 لپ تاپ استفاده می کنی (ما هم بلیدیم آگهی بازرگانی بدیم)
گذشت اون زمانی که روی سیستم های اپل چیزی نمی شد نصب کرد الان به راحتی می تونید ویندوز روی هر لپتاپ
اپل نصب کنید و نقاط ضعف نرم افزاری اپل رو پوشش بدید. (تو زمینه های دیگه از ویندوز سرتره)
مخصوصا 723 که یکی از قویترین سیستم های اپل هست.
موفق باشید
پ.ن: لطفا وقت بزارید پست های قبلی رو هم مطالعه کنید چون سوال شما قبلا سوال بقیه و حتی یه روزی سوال من بوده.!
Last edited by arash59b; 17-08-2011 at 23:10.
خب اگر من تا مدتی که کار با مک رو یاد بگیرم روش MC723 سون بریزم می خواستم ببینم تا چه حدی از کارایی دستگاه کم میکنه؟واینکه اکه بخوام با سون که روش ریختم بازی کنم چه طور؟چه تاثیری داره؟مثلا دستگاه بیشتر داغ میکنه؟یا چی؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
هیچ مشکلی وجود نداره
داغ می کنه اما نسبت به مک، نه اون داغی که شما فکر می کنید
من خودم بعضی از بازی های روز رو روی 723 اجرا کردم و اتفاقا داغ کردنش معمولی بود.
وقتی ویندوز ریختی دیگه از همه امکانات ویندوز مثل یه لپتاپ دیگه استفاده می کنی
یعنی به نظر شما من قید چنین کانفینگی رو بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)