موزیک پلیرش فقط یک بدی داره اونم اینکه نمیشه با زدن اول حرف از اسم آهنگ یا خواننده ، آهنگ رو سرچ کنی . باید بین اهنگها خودت دنبالش بگردی
موزیک پلیرش فقط یک بدی داره اونم اینکه نمیشه با زدن اول حرف از اسم آهنگ یا خواننده ، آهنگ رو سرچ کنی . باید بین اهنگها خودت دنبالش بگردی
ممنون! من بین satio و omnia8910 شک دارم. به نظرتون چیکار کنم؟
سلام
ممكنه سوني اريكسون با آپديت فيلبرداري hd را به گوشي satio اضافه كنه؟؟ چون الان سايت gsmarena خبر آپديت جديد در اواخر سال براي x10 منتشر كرده كه ميتونه hd فيلمبرداري كنه.
از امروز ADSL دارم میخام گوشیمو آپدیت کنم مراحا آپدیتو قدم به قدم روز جمعه براتون میزارم البته تصویری
1- کیفیت عکساش به نظر من که قبلا ان82 داشتم عالیه
2- خیلی راحته- نخیر - اگه با همون جی900 هم موقع اس ام اس نوشتن دکمه ستاره رو نگه میداشتی میتونستی زبانه مسیجو عوض کنی
3- بله سه حالت کیبورد داره که اگه حالت تمام صفحه انتخاب کنی انگشتات هرچه بزگ باشه بازم راحتی
4- بله برنامه مخصوص این کار برای جاوا هست حالا چه برسه به سیمبین
5- خوبه دوستان گفتن که بعد از اپدیت بهترم میشه
6- در بین مقاومتیها بهترینه خیالت راحت
جواب شماره داریوش جان بهتر میتونه بده چون داریوش هم دنبال این دوتا گوشی بود درسته که پول ساتیو رو داد لپ تاپ خرید اما فکر کنم اگه میخاست بخره حتما ساتیو میگرفت. داریوش جان لطفا توضیح بده
با تشکر از همگی
![]()
میشه کمکم کنید .
من یکسری عکس گرفتم ولی وقتی میریزم توی کامپیوتر تار ِ چرا ؟؟
Auto گرفتم . ولی خودم هم که تنظیم کردم بازم اون ها تار هست .
ممکنه به زوم ربط داشته باشه ؟
لنزت کثیف نیست؟؟ یا شایدم فوکوس نکرده؟؟
به زوم که 100% ربط داره و به خیلی از مسائل دیگه مثلا :
1- لرزش گیر دوربینو فعال کن
2- هرگز زوم نکن مگه اینکه مجبور باشی
3- موقع عکس گرفتن وقتی فوکوس کرد دکمه رو تا آخر فشار بده بعد به مدت یک ثانیه دستت رو اصلا تکون نده
4- در فواصل نزدیک اصلا از فلش استفاده نکن مگه اینگه از چهره بخای بگیری و اطراف مهم نباشه
5- اگه آپدیت نکردی تو شب یکم حدود دو درجه بهش نور بده
6- دیگه چیزی به نظرم نمیرسه اگه اینارو رعایت کنی عکسات کاملا شفاف میشه![]()
سلام دوستان.من این گوشیو تازه گرفتم ولی به یک مشکل عجیب برخوردم.مشکل این که وقتی فیلم میگیرم هیچ جا نمیتونم پیداش کنم.نه توی گالری نه توی فایل منیجر.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
توی گوشی خیلی با کیفیت و خوب نشون میده . ولی توی کامپیوتر که ریختم همه تار بود . خیلی نه ولی کیفیتش خوب نبود .
picture size رو روی 12 گذاشتم .
focus رو هم برای همه عکسها روی face detection
سلام
چگونه می توان در حالتی که صفحه گوشی ساتیو خاموش است ، ساعت را نشان بدهد؟یعنی همان sleep mode clock در مدلهای پایین sony ericson
ممنون
Last edited by koh; 06-05-2010 at 11:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)