خوب دوستان... طبق دستور زیر عمل کنید. به راحتی گوشیتون رو می تونید آپدیت کنید
1- این فایل رو دانلود کنید. برنامه ای که داخل این فایل به کار ما میاد LGMDP Euro هستش.
لینک دانلود مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- گوشیتون رو در حالت PC Suite به کامپیوتر متصل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- برنامه LGMDP Euro رو اجرا کنید
4- بعد از اجرای برنامه با صفحه ای مشابه زیر مواجه می شید. گزینه Select port رو بزنید
5- همینطور که می بینید پورت مربوط به گوشی شما شناسایی شده. اگر اینجوری نبود، گوشی رو مجددا و از اول به حالت Pc suite به کامپیوتر متصل کنید. تاکید می کنم که باید به حالت Pc suite باشه . بعد ازشناسایی پورت، گزینه Connect رو بزنید تا بریم برای مرحله بعد
6- حالا یک صفحه جدید میادش که چند تا جا داره برای فایل browse کردن که ما به هیچ کدوم از اینها کاری نداریم. شما به قسمت پایین سمت راست صفحه توجه کنید. یه گزینه داره به اسم Dz. روش کلیلک کنید تا پنجره ای به شکل زیر باز بشه
من مراحل کار در این پنجره رو با شماره براتون مشخص کردم. توضیح هم میدم که به چه صورت هست
مرحله اول: فایل آپدیتی که قبلا دانلود کردید و می خواین گوشیتون رو باهاش آپدیت کنید رو از اینجا Browse بدید.
مرحله دوم: از این منوی باز شونده می تونید حالت نصب فریمور جدید رو انتخاب کنید. سه حالت وجود داره که اگه از حالت keep all contents استفاده کنید، هیچ کدوم از برنامه های گوشیتون هم پاک نمی شه!!! انتخاب با خوده شماست و من هم در مورد اینکه کدومش بهتره، نظری ندارم
مرحله سوم: گزینه Start رو بزنید، آپدیت گوشی شروع می شه. پس اول مطمئن بشید همه چیز درسته و بعد گزینه Start رو بزنید. به خصوص گوشیتون رو جایی قرار بدید که یه وقت کابل ازش جدا نشه.
7- در طول مرحله نصب، با این پنجره مواجه هستید
اون قسمت مشخص شده، وضعیت و مراحل نصب رو نشون میده. در واقع هر کاری که داره انجام میده رو اونجا می نویسه.
در اواسط مرحله نصب، ممکنه گوشی روشن بشه و فقط یه صفحه زرد رنگ رو نشونتون بده. خیلی نگران نشید. این هم جزئی از مرحله نصبه
8- در پایان این پیغام میادش.
حالا کابل رو از گوشی جدا کنید و گوشی رو روشن کنید
گوشی شما آپدیت شد... تبریک میگم
اگر سوالی بود بگید
راستی... حق آموزش این روش محفوظ است