دوستان وقتی من لپ تاپ رو هایبرنیت میکنم، بعد از یک روز 5 درصد از باتریش میره، بنابراین به کلی قابلیت battery care function اش بی اثر میشه، چون میخوام باتری هر روز شارژ و دشارژ نشه، اما هر شب 5 درصدش میپره، صبح که روشن میکنم دوباره شارژ میشه.
دوستان وقتی من لپ تاپ رو هایبرنیت میکنم، بعد از یک روز 5 درصد از باتریش میره، بنابراین به کلی قابلیت battery care function اش بی اثر میشه، چون میخوام باتری هر روز شارژ و دشارژ نشه، اما هر شب 5 درصدش میپره، صبح که روشن میکنم دوباره شارژ میشه.
سلام
من یه سوال راجع به سری f 3d سونی دارممن تو سایتای مختلف که نگاه می کنم performance این لپ تاپ به دلیل 3d بودن خیلی پایینه حالا من میخواستم ببینم اگه لپ تاپ و از حالت 3d دربیاریم بازم performance ش همینه اصلا میشه بین حالت 2dو3dسوئیچ کرد یا نه؟
ممنون
سلام
از کجا بفهمم اپ تاپی که خریدم اصله.لطفا لینک از سایت سونی بدید.
اینکه میگن cpu تا فلان قدر اوور کلاک میکنه .اون مقدارو کجای سیستم نوشته؟
واسه پارتیشن بندی چیکار کنم؟
دوستان عزیزمیخواستم نظرتون رودرباره ی Sony VAIO CB17FXبدونم.آیا کسی داره وازکارباهاش راضیه؟ ممنون میشم اگه تجربتنونو دراختیارم بذارین.
اینجا کسی جواب هم میده یا سوال بازیه؟
سلام. آیا میشه رم این مدل لپ تاپ رو تا 8gig ارتقا داد.اگه میشه قیمت رم 8gig ddr3 چنده؟
lمن الان f224 دارم که همون مدل 3d سونی هست که حذفش کردن.....ولی کاراییش عالیه...من که تو محاسبات سنگین و برنامه نویسی و گیم سنجیدم خوب بوده
من خواهرم لپ تاپ سونی داره،
مدله ca15fg
اما باتریش بیشتر از 80 درصد شارژ نمشه ، می دونید چرا؟
ممنون
شاید شما این تنظیماتو که بعد از یه مدت دیگه برق یه راست وارد کامپیوتر شه و باتری شارژ نشه رو فعان کردین وقتی که میاد رو 80درصد روی باتری کلیک کنید اونجا چی مینویسه ؟؟؟
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
تا حالا نشنیدم کسی بگه لپ تاپ سونی من بدرد نمی خوره(باهر قطعاتی که باشه)!!!!
رو شکل باتری که کلیک میکنی ، مقدار شارژ و زمان با قیمانده نشون می ده !
شما می تونید بگید کدوم قسمت برم تا بفهمم همچین دستوری فعال هست و یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)