من دیشب یه تیبا بژ رنگ دیدم. تولید اردیبهشت 90
مگه بژ هم تولید دارند ؟
من دیشب یه تیبا بژ رنگ دیدم. تولید اردیبهشت 90
مگه بژ هم تولید دارند ؟
یدونم من دیدم قشنگه. فکر نکنم تولید انبوه باشه احتمالا برای خواصه
من حداقل 3 تا 4 تا شو تو شهر ديدم نسبت به رنگاي ديگه كمتر هست ولي اينجورم نيست كه براي خواص باشه . چون به نظر من رنگاي ديگش از بژ قشنگتره
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سپر ماشين من با بدنه ماشين همخوني نداره و يك مقدار جابجاست وقتي براي سرويس اوليه بردم و مشكل با نمايندگي درميان گذاشتم .گفتن مادرست ميكنيم ولي شامل گارانتي نميشه و تمام هزينه هاش با خودته . از دوستان كسي با مشكل من برخورد كرده ؟ كسي از دوستان ميتونه راهنمايي بكنه؟ ممنون.
.
از این جهت می گم خواص چون نه تو رنگ ثبت نامبه نه دعوتنامه ها. رنگ دیگه هم هست که زیبا هستند مثل نوک مدادی وسفید
سفید گرفتم 11640000 تومن شد البته 7140000 اول دادم + سه تا چک 1750000 به فاصله 5 ماهه
مدل sx![]()
جناب آقای بندری،صفحه کیلومتر موجود در این فیلم مربوط به کدوم سری از تولیدی های تیباست،صفحه کیلومتر تیبای من یه کم باهاش فرق داره،بویژه قسمت آمپر درجه آب و درجه بنزین.؟سایر دوستان هم اگه میتونن نظر بدهند.
خوب گرفتی مبارکه
الان تو سایت سایپا بودم
تا همین صبح فروش فوری داشت
سفید 11635000 و متالیک 11835000
اما الان نیست.یعنی میخواد گرون بشه یا ارزون و تکلیف ما چی میشه.تو دعوتنامه ما چند میزنن؟؟ کسی چیزی میدونه؟
توی نمایندگی هاشون فروش فوری یا همون امانی دارن همین امروز واسه یکی ازدوستام ثبت نام کردم فردا قراره بهش بدن البته هنوز پذیرش وبیمه وپلاک هم نشده خودم هم 20 روز پیش ثبت نام فوری کردم بعد یک هفته تحویل گرفتم ولی به خاطرمشکل ترمز هنوز پذیرش نشده فعلا بذون بیمه وپلاک توی شهرکوچک خودمون سوارمیشم در کل ماشینای خوبیه.
خیلی عالیه،تیبای قسطی به قیمت روز.این یعنی سیاست سایپا برای افزایش مشتریهای تیبا
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
آقایcaptainpersianمیشه نظرتون رو در مورد صفحه کیلومتر موجود در فیلم شتاب تیبا بدین؟
Last edited by farzad irani; 31-07-2011 at 15:34.
فرزاد جان نکته جالبی اشاره کردین
صفحه کیلومتری که در فیلمه حتی ارم سایپا هم نداره من چند مدلی که دیدم همه شبیه بهم بودن جز این فیلم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)