من وقتی یه صفحه وب رو از PC روی 5800 ذخیره می کنم، درون گوشی صفحه ذخیره شده رو که باز میکنم، عکسهای صفحه باز نمیشن، من هم از IE و هم از Firefox برای ذخیره صفحه روی گوشی استفاده کردم،هر دفعه همین مشکل وجود داشت؛راه حلی سراغ دارید؟
من وقتی یه صفحه وب رو از PC روی 5800 ذخیره می کنم، درون گوشی صفحه ذخیره شده رو که باز میکنم، عکسهای صفحه باز نمیشن، من هم از IE و هم از Firefox برای ذخیره صفحه روی گوشی استفاده کردم،هر دفعه همین مشکل وجود داشت؛راه حلی سراغ دارید؟
ممنون ولی وقتی که من میخوام با pc suiteنصبشون کنم گوشی یه ارور میده و مینویسه که مجوزش منقضی شده
حالا چی میگین
یعنی کسی نیست یه جوابی بده ؟
واقعا دیگه پست زدن تو این تایپیک فایده نداره! چون هیچکس جواب نمیده.![]()
Last edited by H a m e e d; 27-05-2009 at 23:15.
شما چطوری اجرا کردی من وقتی با FIRE FOX ذخیره می کنم میریزم تو گوشیم اصلا اجرا نمیشه شاید تنظیمات مرتبط با WEB مشکل داره یه جاش نوشته Show image
اونو باید فعال کنی تو موبایلت اگر نکرده باشی احتمالا درست میشه
مسیر دقیق اون تنظیماتو میشه بگی؟ من هر چی گشتم Show Image رو پیدا نکردم.
سلام بچه ها
می خواستم بدونم که کلا همه مشکلات 5800 چیه؟
چون من میخوام بخرم
در1 سایت خوندم که واسه نصب برنامه رهیاب باید فریمورش رو آپدیت کنم
یعنی چی؟
یعنی اگه نکنم نمیشه برنمه نصب کنم؟
هیچی؟
من چند روز پيش اين گوشي رو خريدم اگه منو فارسي ( گارانتي شده توسط نوكيا مركزي ) بخري نيازي به اپديت نيست چون خودش اپديت شده و فريمورش 21 هست و اگه مثل من بخوايي گارانتي اتصالات بخري با 5000 هزار تومن فروشنده فريمورش رو برات اپديت ميكنه _ من به اين خاطر اتصالات خريدم چون گوشي ساخت مجارستان بود و لوازمش هم كامل بود.
سلام
گوشی من توی اکس پی بجر حالت ماس استرویج حالت دیگه ای وصل نمیشه چی کار کنم
هم با او وی آی هم بدونه ، تو، 2 تاسیستم تست کردم
![]()
Last edited by hossein_dig; 29-05-2009 at 11:30.
سلام دوستان
1.من چطوری می تونم ببینم ورژن آپدیتم چنده
من با گارانتی ایراتل گرفتم و اورجینال فارسی بود
2. کسی می دونه من چطوری می تونم فایل هایpdfوwordروتو 5800اجرا کنم
اون دوتا برنامه که من با بلوتوث و pc suiteنتونستم نصب کنم یعنی وسط نصب گوشی ارور می ده که مجوزش منقضی شده
حالا کسی می تونه کمک کنه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)