بلا خره بعد از2بار ایین نامه قبول شدم
این سوال داشته باش
پلیس مدرسه پیراهن وشلوار چه رنگ هست ؟برای امتحان من اومد![]()
بلا خره بعد از2بار ایین نامه قبول شدم
این سوال داشته باش
پلیس مدرسه پیراهن وشلوار چه رنگ هست ؟برای امتحان من اومد![]()
عجب سوالی![]()
دوستان مشه این حکم رشد رو توضیح بدید و باید چکار کنیم؟!!1
سلام دوستان عزیز
چند تا نکته برای اون دسته از دوستان که هنوزآیین نامه و یا شهری قبول نشدند:
1. تنها خوندن خود کتاب و سوالات آخر کتاب کفایت می کند و اما خوندنتون نباید روزنامه وار و مثل خوندن امتحانات دانشگاه باشد.
2. همه سوالات از کتاب هست ولی در برگه سوالات هر آزمون دهنده ممکنه یک و یا حتی دو سوال انحرافی یا از بیرون کتاب آمده باشد ،
پس باید انقدر خوب بخونید که این دو تا سوال رو هم جبران کنید.
3. در آزمون عملی هم بیشتر استرس و تسلط رو میسنجند ( مثلا من خودم فقط تا دنده 3 و... رفتم و چند بار بی خبر گفت جایی که ممنوع بود پارک بگیرم )
پس اصلا استرس و اینا نداشته باشید و برای خوندن هم لزومی به نرم افزار و اینا نیست ولی خب هر کسی برای خوندن شیوه خاص خودش رو داره.
4. گاهی هم در موقع رانندگی ازتون سوال می پرسند باید حواستون خیلی حمع باشد.
( سعی کنید نشون بدید که خیلی راحت و خونسردید ،نه با کلام با تسلطتون در رانندگی )
همگی موفق باشید
سلام دوستان میشه چند روش پارک دوبل برای پیچوندن فرمان به سمت چب بگین
من شنیدم وقتی آِینه بغل موازی راهنما ماشین بغلی شد فرمان باید به چپ بچرخونی
دوست دارم همه روش هاش بدونم برای فرمان سمت چپ پارک دوبل
خب خدارو شکر
بالاخره بعد از افتادن های پیاپیآیین نامه رو به لطف پروردگار و خاتم انبیا محمد (ص) صلوات بفرست، قبول شدم،فقط امیدوارم راندمی میگن یا رندمی ، نشم که دردسر میشه باز
.
فرمان رو هم مشکلی ندارم ایشالا که قبول میشم.![]()
آقا مشکل من اینه که وقتی تنهایی ماشین میرونم تقریباً همه چی رو عالی میرم. پارک دوبل هم نه در حد 20 ولی قابل قبوله(5سانت اینور اونور). ولی وقتی کنار افسر می شینم نمیدونم چرا پارک دوبلو گند میزنم.![]()
این به خاطر استرس - ترس و نگرانی هست که تو اون شرایط به سراغ شما میاد
سعی کن خونسرد باشی و قوانین رو رعایت کنی و کار خودتو انجام بدی
تا اون آرامش رو بدست نیاری همیشه استس داره نه تنها کنار افسر بلکه تو جاده هم باهات میمونه
سلام سلام آقا نیسان ب2 میخواد؟
من 2 سال از مدت گواهینامم میگذره یعنی 2 سالشو رد کرده میتونم ب2 ثبته نام کنم؟شرایط سنی نداره؟21 سالمه
من چند روز پیش از مدرسه گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم رفتم و کارای ثبت نام گواهی ناممو کردم ولی گواهیم تا پایان خرداد مهلت داره و قبل صدور کاردکس عملی نباید مهلت گواهیم تمام بشهکحالا من باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)