اخرين نسخه اي كه ميشه باز كرد كدومه؟؟همون رو بازي ميكنم
راستي ميشه كه همه فايل بازي رو از كاپيوتر دوستم تو چند تا DVD بريزم بعدش تو كامپيوترم بريزم؟؟
اخرين نسخه اي كه ميشه باز كرد كدومه؟؟همون رو بازي ميكنم
راستي ميشه كه همه فايل بازي رو از كاپيوتر دوستم تو چند تا DVD بريزم بعدش تو كامپيوترم بريزم؟؟
بابا ترکیدم بسکه دانلود کردم . یکی یه لینک سرور کامل 4.0.6 یا 4.2.2 آفلاین بهم بده . بخدا با سرعت 7kb/s و 2گیگ دانلود کردم . جون خودتون یه لینک بدین کار کنه. این سرور 4.2.0 دوستمون که داده که همش ارور رجستری ویندوز میداد یکی یکی دانلود کردم با این اینترنتم بعد اجرا که شد شروع به شناخت دیتابیس نمیکنه اصلا. یه فایل سرور دیگه داشتم ریختم رو هم دیگه سرور ران میشه یوزر میسازم میخوام وارد بشم وقتی یوزر رو چک میکنه دیزکانکت میکنه . یکی کمک کنه لطفا. شما باشی با سرعت 7kb/s اینقدر دانلود کنی دیوونه تر از من میشی
دقیقا چه اروری میده؟
واسخ اجرای این پک ها باید نت فرامورک 3.5 و 4 رو نصب کنی
tntnet عزيز
نگفتين كه من بايد چيكار بكنم؟؟
آخرین نسخه ای که سایت Wow Wiki قرار داده پچ 4.3.0 هست
آره میتونید این کار رو انجام بدید (همه فایل ها رو جز پوشه Data بریزید توی یک dvd و بقیه محتویات پوشه data رو بریزید توی چند dvd)
خب پس ميتونيد كارايي كه بايد انجام بدم براي افلاين كردن بازي رو به ترتيب بهم بگين و فايل هايي كه بايد دانلود بكنم؟؟
خيلي خيلي ممنونتون ميشم
خب پس ميتونيد كارايي كه بايد انجام بدم براي افلاين كردن بازي رو به ترتيب بهم بگين و فايل هايي كه بايد دانلود بكنم؟؟
خيلي خيلي ممنونتون ميشم
شما اول باید مشحص کنی کودون ورژن رو میخوائی بازی کنی
OpenSsl 32Bit میخوایی یا 64Bit ؟ هردوش و بگید چه فرقی باهم داره.
maps و vmaps و dbc رو واسه چه ورژنی از بازی میخوایی؟ برای پچ 3.3.5 ، TDB_full_335.11.45_2012_01_08 و آخرین نسخه هسته ترینتی دانلود شده از سایت رسمی ترینتی.
اگه میشه لینک ها از مدیافایر باشه.
ممنون
لینکایی که دارم از مگا آپلود هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزت 32 بیت هست یا 64؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)