[QUOTE=darkzside;4904497]
با اون بودجه سري استديو دل بيشتر مي صرفه
با سي پي يو Core i7
ram ddr3
و ....
[QUOTE=darkzside;4904497]
با اون بودجه سري استديو دل بيشتر مي صرفه
با سي پي يو Core i7
ram ddr3
و ....
دوست عزیز باید بگم که:
تمام مدل های hp ساخت چین اما با لیسانس آمریکا هستند
يه سوال از دوستان: اينكه hp2190 اولاعمر باتريش چقدره و دوما اينكه آيادر شرايط عادي هم خيلي داغ ميكنه؟
ا مثل اينكه دو تا شد خب به بزرگي خودتون ببخشيد
اکثرین لپ تاپ های جدید داغ میکنن و هیچ مشکلی ایجاد نمیشه
نه دوست عزيز داغ كردنش مشكل ايجاد مي كنه.ولي 2190 در شرايط عادي داغ نمي كنه.
خداییش بعد از سامسونگ اچ پی رو قبول دارم . میبینم که از نظر تعداد پست و مشاهدات اچ پی جلوتر از بقیه تاپیکهاست . من مدلهای اچ پی رو که میبینم واقعا پیش رفت رواحساس میکنم . مخصوصا مدل 1090 . نظرتون دربارش چیه ؟ 6 گیگ ddr 3 با سی پی یو آی 7 . و 18.4 اینچ ال سی دی ! راستی ال سی دی داره یا ال ئی دی ؟ مثل اینکه فول اچ دی هم هست درسته ؟ کسی میتونه بگه که مصرف باتریش چطوریه ؟ همش باید تو شارژ باشه ؟ یا مثلا بخوایم با اتوکدی 3d کار کنیم 1 ساعته خالی میشه مثل dell ؟!
برای این لپ تاپ ها میشه باتری قوی تر تهیه کرد؟ قیمتش چقدر میشه؟ تا چند سل هست؟
اره میشه
تو سایته خوده لپتابت برو و تو مدلش ببن تا چقدر میشه
اکثرن 9Cell
اج پي مگه 9 سلولي هم داره؟
6 و 12 داره ها!
بعد از چند ماه استفاده میتونم بگم کیفیت ساخت و پشتیبانی درایورها خوب هست گرچه استفاده از برنامهی ParetoLogic DriverCure برای دسترسی آسانتر به آخرین درایورهای سختافزاری پیشنهاد میشه
LCD نسل بالا و بسیار شفاف و پرنور و با عمق تاریکی بسیار خوب هست که کاملا مورد توجه سایر لپتاپداران قرار میگیره ؛ هر چند از نوع LED LCD نیست و طبعا مصرف انرژی بیشتری داره اما باید دونست که هنوز در 18.4 اینچیها استفاده از نور پسزمینهی LED عمومیت پیدا نکرده
4 سلولی هم داره
روی DV8-1090ev چهار سلولی نصبه
شاید نمایندگیهای فروش بخاطر بالا نرفتن بیش از حد بهای تمام شده از نوع سفارش بوستون(4Cell) وارد کردند که برای یک لپتاپ جایگزین دسکتاپ که معمولا به برق شهری دسترسی داره چندان حائز اهمیت نیست
گرچه در جایی دیدم نوشته بود: " عمر مفید باتری آن 3 تا 5 سال بیشتر از باتری های دیگر است" که جای تامل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)