دوستان نظرتون راجع به مودم وایرلس usrobotics 9108 چیه؟ کسی مشکلی باهاش داشته ؟
ممنون
دوستان نظرتون راجع به مودم وایرلس usrobotics 9108 چیه؟ کسی مشکلی باهاش داشته ؟
ممنون
مودم خوبیه کسانی که استفاده کردن اکثرا راضی هستن
سلام دوستان عزیزم ببخشید من 1.2 صفحه از این تاپیک خوب مطالعه کردم به دلیل اینکه وقت زیاد نداشتم سوالم مطرح میکنم با تشکرمن دنبال یه مودم وایرلس هستم که adsl تبدیل به وایرلس کنم توی خونمن در( ضمن برای من کیفیت مهمه و جنس خوب )
1- می خوام بدونم روی 2 طبقه و 3 طبقه راحت جواب میده ؟
2- رنج قیمتشم حدود 90 تا 130 باشه
3- مشخصات و اصلی بودنشم ذکر کنید ممنون میشم
4- موارد اضافی که میشه ازش استفاده کرد دوستان گفته بودن مثل بازی و غیره و خلاصه همه چیش کامل و ساپورتش خوب باشه
سلام دوست عزیزدومیش تنظیمات در حالت bridg ویا PPPoE هستش(دومی توصیه میشه)
یکی از دو حالت را باید انتخاب کنی و در نهایت یوزرنیم و پسورد را وارد کنی...
این حالت pppoe که نیاز به کانکشن نداره بعضی از دوستان در پستهای قبلی گفتن که بهتره از این استفاده نکرد؟!![]()
والا من دارم از PPPoE استفاده میکنم..
خیلی راحت تره...
مشکلات ساخت کانکشن و... کانکت شدن و... نداره اصلا
سیستم رو روشن که میکنی خودش تو اینترنته
(البته این موضوع به سلیقه شخص هم مربوط میشه واسه من که خیلی راحت تره)
سلام
اولا اگه میخوای واسه وصل شدن راحت باشی و ISP بهت گیر نده ( همونطور که اکثر دوستان میگن ) asus بگیری بهتره . البته خیلی ها هم دارن با مودم هایی کارمیکنن که ISP شون گفته جیززه و نخرن !
1- آره ، البته برد وایرلس بستگی به توانائی های مودم هم داره ( هرچه گرونتر = برد بیشتر )![]()
2- asus-am604g هست که واسه یه طبقه خوبه ( 105 تومن) ، من خودم Asus-wl600g دارم (160 تومن) و کل خونه ( دوبلکس) و پیلوت و حتی تا کوچه رو هم پوشش داده ( مفید 200 متر ) . وقتی میخریدم یه آنتن 3 db هم داشت ( 35 تومن ) که میشه بجای آنتن خود مودم بزنیش و برد رو حسابی افزایش بدی ( چندین طبقه ) . منکه لازمم نشد
3- نمایندگی asus تهران فراژه :4- این مودم ها علاوه بر Wireless ، دارای 4 خروجی LAN هم هستن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 18-01-2009 at 21:38.
خیلی ممنون از بابت پاسخ خوبتون امید وارم این مارک و مدلی که مخصوصا گفتید خوب باشه . پس Asus-wl600g بگیرم بهتره ! اما یکم قیمتش زیادی بالاست![]()
از جدید(همون قدیم) هر چقدر پول بدی به همون اندازه بیلف استراگانوف!! میخوری!!
(صورت جدید هرچقد پول بدی همون اندازه اش میخوریه!!!)
سلام
آقا مهدی لب کلوم رو فرمودن. تو پاورقی عارضم خدمتون که :
wl600g فقط دو مزيت نسبت به 604g داره که بايد ببيني بکارت ميآد يا نه ! يکيش همون برد بيشتره و دومي
اينکه دوتا پورت usb هم داره که :
1) با اتصال يه پرينتر به اون ، بدون نياز به سيستم ، پرينتر تو شبکه وارد ميشه ( منکه خيلي لازمم بود چون هرکي ميخواست يه پرينت بکنه بايد ميومد فايلشو ميداد به من . الان از همون طبقه پايين دستور ميدن )
2) اگه يه هارد اکسترنال يا فلش رو بهش وصل کني ، اگه مودمت on باشه ، از هرکجا با اينترنت ( مثل FTP ) ميتوني به اطلاعات توش دسترسي پيدا کني يا ديتا توش بريزي.)
منکه ريسک نکردم و علي رغم اينکه 3 هفته پيش بين مدلهاي linksys, USRobotic, D-Link مونده بودم asus گرفتم. هرچند خودم بارها شبکه راه انداختم و مشکلي نداشتم. يکي از دوستام تو خطش از مخابرات مشکل داشت و ISP گير داده بود چون مودمت مورد تاييدمون نيست ، مشکل از مودمه.ولي هيييييچ عقل سليمي همچين چيزي رو Ok نميده. ولی کو . . . !
قسمت آخر اين پست هم شايد بدردت بخوره :
عجب پاورقی طولانی ایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق . . .
دوستان واقعا ممنون کلید تشکر اینجاها خوب عمل نمیکنه واقعا از دوستان گلم تشکر میکنم بابت این همه محبتشون![]()
و همین طور از پاورقی و مثال پول بیشتر و آش زیاد خوردن خوبتون که کمال استفاده رو ازش بردم
و برد زیاد خیلی به کارم میاد ! موضوع هم بیشتر همینه
1-در ضمن قیمت به روز wl600g فکر میکنید حدودا چند باشه
2- دوستان من موقعی که خریدم برای تنظیم شبکه اینا کمکم میکنید دیگه ؟
3-ساخت کجاست چینه دیگه؟ اصلی با غیر اصل هم دارن اینا؟ موضوع کیفیت ساخته
4- بعد میشه روش password گذاشت که کسی نتونه وارد شبکه بشه؟ ( ببخشید که اینقدر سوال های مبتدیانه می پرسم )![]()
Last edited by Re Z a; 19-01-2009 at 12:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)