اگه میشه بگید الان قیمتش چنده و راضی هستید و الان ارزش داره برم پول بابتش بدم یا قدیمی حساب میشه؟
![]()
اگه میشه بگید الان قیمتش چنده و راضی هستید و الان ارزش داره برم پول بابتش بدم یا قدیمی حساب میشه؟
![]()
آره اون موقع شب تا صبح دو یا شایدم سه خط کم می کرد (ولی فکر کنم دو خط)
از امروز صبح تا حالا که ظهر هم شده. می بایست طبق قبل دو خط کم می کرد و با اینکه بیشتر ازش کار کشیدم و یه فیفا هم بازی کردیم( جاتون خالی) ولی هنوز یه خط هم کم نکرده. (بترکه چشم حسود
)
آقا دستت خیلی خیلی درد نکنه
من آقا داوود
1- آخه با دیال آپ هم میشه آپدیت کرد؟
2- من چند تایی دیدم که وسط آپدیت واسشون مشکل پیش امد و دیگه گوشی بالا نیومد. این مشکل ممکنه پیش بیاد؟
3- اگه آپدیت کردم نخواستم می تونم دوباره به حالت اول برگردونم؟
4- چه قدر طول می کشه؟ اسونه یا سخته؟
5- اصلا آموزش آپدیت این گوشی رو از کجا گیر بیارم؟
6- ممکنه بریم خونه خالم. اونجا ADSL دارناگه زود بگین چه طور میشه آپدیت کرد و راحت باشه شاید اونجا این کار رو بکنم
![]()
مرسی از جوابتون
من نفهمیدم
حالا این گوشی فرمان صوتی داره یا نه؟
حسام جان اينجا اگه كسي جوابي بهت نداد دال بر بي توجهي نيست بلكه نميدونن والا من خودم وقتي پرسيدي Voice Memo رفتم تو فازش كه ببينم چيه جريان و چون نوكيا دارم كاملا به برنامه مسيج ريدر و ... نوكيا واقف هستم ولي توي سامسونگ همچين چيزي رو نديدم و نميدونم چرا GsmArena يه همچين چيزي رو نوشته شايد ترجمه و برداشت ما ايراني ها از Voice Memo اشتباه و هزاران چيز ديگه مثلا سايت همينجوري مثل بقيه سيمبينهاي نوكيا براش نوشته و....
شما که مشکل باتریت حل شد دیگه بیخیال نمیخاد آپدیت کنی
1-نه نمیشه اخه حجم فریمورش 200 مگه
2-اره همیشه فلش کردن گوشی همراه با ریسکه
3-اره دوباره میتونیی با فریمور قبلی فلشش کنی
4-خیلی
5-دو سه صفحه پیش آموزششو گزاشتم
ببین برای تغییر فریمور گوشی 2 راه هست یکی اینکه با pc studio اپدیتش کنی که این ریسکش کمتره اگه مشکلی پیش بیاد میشه بدی فلشش کنن کلاً خطرناک نیست
یه روش دیگه اینه که فلشش کنی و فریمورشو عوض کنی که این خطر داره
اگه بتونی با pc studio اپدیت کنی بهتره
الان که دیگه مشکلی نداری باهاش به نظر من اصلاً نمیخاد اپدیت کنی بیخیال
یعنی واقعا نداره؟
این که خیلی بده
فرمان صوتیم نداره؟
گوشی 8210 نوکیا مال سال 2000 فرمان صوتی داره
میشه لطف کنین تو کاتالوگ گوشی نگاه کنین چیزی نوشته در این مورد یا نه؟
راستی این نرم افزارو هم نصب کنین ببینین مثل مسیج ریدر و کنتاکت ریدر کار میکنه
اگه کار کنه عالی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر جوابتم
مرسی
Last edited by hesam68; 01-07-2009 at 13:58.
بازم سلام
ببخشید من انقد زوم کردم به فرمان صوتی این گوشی
جالب اینه که این دو تا سایتم نوشتن که داره
این سایت نوشته شماره گیری صوتی:
این سایت نوشته دستور صوتی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما یک چیزی هست که اینا نوشتن . نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایدم داره طرز کارش با نوکیا فرق میکنه
همینو فقط میخواستم بگم
بچه ها من دارم سعي ميكنم گوشيم اپديت كنم ولي تا حالا نشده و برام چندتا مشكل در حين كار پيش اومده اپديت شد خبرتون ميكنم
بگم چی شده باورتون نمیشه
گوشی من در اثر یه بلایی که سرش آوردم خراب شد و دیگه شارژ نمیشد دادمش تعمیر دفه اول درست نشد دوباره دادمش تعمیر بعد 3 هفته بلاخره گرفتمش و الان درست شده
بعد اومدم روش برنامه و از این چیزا بریزم دیدم mass memory ش به جای اینکه 8 گیگ باشه شده 16 گیگ یعنی وقتی 8 بود حدود 7 و خورده ای جای خالی داشت الان شده 14.7
برام فلششم کردن و ورژن گوشیم شده I8510DJHL1 که مال اکتبر 2008 ه
کلاً دم مایکروتل گرم دیگه![]()
قیمت دیروز :
8 گیگ 405 هزار تومان پک کوچک و بدون گارانتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)