تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 587 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من می خوام بدونم قیمت آیپاد تاچ 8 و 16 گیگ چنده ؟
    تو تهران کجاها دارن ؟
    گارانتی و ضمانت هم دارن ؟
    کجا معتبر هست ؟
    خیلی برام مخمخ
    مرسی
    8 گیگ رو که گفتم حدودی .. 16 گیگ برای نسل سوم وجود نداره = نسل جدیدی که تابستون عرضه شده 32 و 64 گیگ هستش .. 320 و 420 تومن به ترتیب ..
    پاساژ پایتخت و پاساژ ایران ...
    گارانتی و ضمانت شون هم خیلی چیز مهمی نیست ... چون اینها نماینده واقعی apple نیستند...
    مثلاً فروشگاه کریستال در پاساژ پایتخت و فروشگاه رایتک در پاساژ ایران بهتر هستند.اینها قدری مطمئن تر هستند.
    بچه ها ipod 8 gig الان چنده؟
    به نظرتون میارزه pspیم رو بفروشم ipod بگیرم؟؟؟(نظرتون رو بگید؛به خ.دم کار مداشته باشید)
    8 گیگ باید حدود 220-230 تومن باشه ...

من اگه اهل بازی بودم (خب دلیل اصلی خرید psp همینه دیگه) این کار رو نمی کردم، سطح و کیفیت بازی های psp بسیار بالاتره .. در واقع برای gamer جدی تر psp توصیه میشه قطعاً .. اما اگه بازی برام صرفاً یه قابلیت جانبی بود که گاهی سمت اش می رفتم و به بازیهای ساده تر و تفننی تر راضی بودم و ضمناً مدیریت بهتر صدا و تصویر می طلبیدم و اتصال بیسیم هم میخواستم می رفتم سراغ تاچ .. خلاصه اگه من بودم : psp

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

1: داریوش اگه به DFU برده باشی این کارو بکنی 100% در بیاد ولی اگه 1 ثانیه اینور اونور تر بشه درست نیست باید دقیق انجام بدی !
    10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دار بعد پاور رو ول کن هوم رو نگه دار تا تو ایتونز بشناسه ! ببینم به پی سی که وصل میکنی دیگه ؟ اون قبلی رو هم باید به پی سی وصل باشه و ایتونز رو باز کرده باشی ! ... بکن ببینم چی میشه ! نشد باید از برنامه blackrain استفاده کنی !
    ..........................
    azpz ( وای این اسمت چقدر سخته!!) جان restore کردم ردیف شد..
    البته اپگرید هم شد دیگه ..
    3.1.1 بود شد 3.1.2..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

8 گیگ رو که گفتم حدودی .. 16 گیگ برای نسل سوم وجود نداره = نسل جدیدی که تابستون عرضه شده 32 و 64 گیگ هستش .. 320 و 420 تومن به ترتیب ..
    پاساژ پایتخت و پاساژ ایران ...
    گارانتی و ضمانت شون هم خیلی چیز مهمی نیست ... چون اینها نماینده واقعی apple نیستند...
    مثلاً فروشگاه کریستال در پاساژ پایتخت و فروشگاه رایتک در پاساژ ایران بهتر هستند.اینها قدری مطمئن تر هستند.

8 گیگ باید حدود 220-230 تومن باشه ...

من اگه اهل بازی بودم (خب دلیل اصلی خرید psp همینه دیگه) این کار رو نمی کردم، سطح و کیفیت بازی های psp بسیار بالاتره .. در واقع برای gamer جدی تر psp توصیه میشه قطعاً .. اما اگه بازی برام صرفاً یه قابلیت جانبی بود که گاهی سمت اش می رفتم و به بازیهای ساده تر و تفننی تر راضی بودم و ضمناً مدیریت بهتر صدا و تصویر می طلبیدم و اتصال بیسیم هم میخواستم می رفتم سراغ تاچ .. خلاصه اگه من بودم : psp

منم موافقم. آيپاد چيز خوبيه و سرگرم كنندس ولي psp مثل شاه مي مونه. اصلا قابل مقايسه نيست هر دوشون عالين ولي براي بازي و gamer ها psp خيلي قابل تر و كاراتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

تنها کاری که باید برای جیل برک بکنی دانلود یک برنامه 0.6 مگابایتی و کلیک بر روی یک دکمه هست. اون وقت می خوای 20 تومن جایش پول بدی؟ ۱۱ صفحه برنامه میشه 176 تا برنامه که به احتمال زیاد همش بازی هست. اپل 140000 هزارتا برنامه داره. شما می خوای خودت را محدود به 176 تا که خودت انتخاب نکردی بکنی؟ . بعدش می خوای چه کار کنی برای هر نصبی باید بری به یارو پول بدی؟
    برو به انجمن تخصصی ایفون که آدرسش را در پایین دادم یک خورده زحمت بکش چندتا آموزش را بخون بعد با خیال راحت اون ۴۰ تومن را بذار تو جیبت و هم از آیپادت نهایت استفاده را ببر. تمام آموزشهای ایفون برای آیپاد تاچ صادقه.
    تمام این چیزهایی که شما خواستی در آنجا موجوده. پیدا هم نکردی بپرس بچه ها بهت نشون میدهند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از راهنماییت. من بالاخره دیروز جیلبرکش کردم و الآن دارم اساسی حالشو می برم.
    فقط این سایتی که شما معرفی کردی ظاهراً برای عضویت درش حتماً باید معرف داشته باشی چون من دو سری با دو ایمیل مختلف ثبت نام کردم ولی هیچ ایمیل فعال سازی دریافت نکردم. اگه برای شما یا یکی دیگه از دوستان که در اون فروم عضو هستند ممکنه لطف کنید نام کاربریتون رو پی ام کنید تا من نام شما رو به عنوان معرف وارد کنم.
    مرسی

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام من آیپاد رو با RedSn0w جیلبریک کردیم حالا وقتی روشنش میکنم میگه باید به آیتونز وصل کنی به آیتونز هم وصل میکنم میگه :

چی کار کنم ؟

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوباره سلام

مشکل بالاییم حل شد .

با هزار بدبختی با این اینترنت مزخرف تونستم یه نرم افزار بگیرم و رو آیپادم نصب کنم ولی باز هم نرم افزار های کرک شده رو نصب نمیکنه و هر بار یه ارور میده مثلا :

فکر کنم مشکل از نصب نکردن App sync for os 3.1 یا نصب نکردن Mobile Installation باشه , نه ؟ چون تو بعضی از آموزش ها میدیم گفته بودند باید با wireless نرم افزار Mobile Installation رو روی سیدیا نصب کنی ؟ راهی نیست بدون wireless این نرم افزار ها رو نصب کنم ؟
    Last edited by Untouchable; 03-02-2010 at 19:58.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

حالا وقتی میخوام یه نرم افزار از آیتونز دانلود کنم با وجود اینکه اکانت دارم هر بار یکی از ارور های زیر رو میده ؟
    بخاطر اینکه سایت apple مارو تحریم کرده و اجازه استفاده از سرویساشو نمیده. راهش استفاده از VPN، U97 یا تونل که بتونی اونو دور بزنی. من خودم از تونل استفاده میکنم .

8. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوباره سلام

مشکل بالاییم حل شد .

با هزار بدبختی با این اینترنت مزخرف تونستم یه نرم افزار بگیرم و رو آیپادم نصب کنم ولی باز هم نرم افزار های کرک شده رو نصب نمیکنه و هر بار یه ارور میده مثلا :

فکر کنم مشکل از نصب نکردن App sync for os 3.1 یا نصب نکردن Mobile Installation باشه , نه ؟ چون تو بعضی از آموزش ها میدیم گفته بودند باید با wireless نرم افزار Mobile Installation رو روی سیدیا نصب کنی ؟ راهی نیست بدون wireless این نرم افزار ها رو نصب کنم ؟
    appsync رو بریز

10. این کاربر از DaRyUsH AkRaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ابیته این ارور مشکل از جیلبرک هم هست یعنی زمانی که جیلبرک نکرده باشید همچین ارورهایی میده با black rain هم میتونید امتحان کنید ! حالا مطمئن هستید درست جیلبرک شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت. من بالاخره دیروز جیلبرکش کردم و الآن دارم اساسی حالشو می برم.
    فقط این سایتی که شما معرفی کردی ظاهراً برای عضویت درش حتماً باید معرف داشته باشی چون من دو سری با دو ایمیل مختلف ثبت نام کردم ولی هیچ ایمیل فعال سازی دریافت نکردم. اگه برای شما یا یکی دیگه از دوستان که در اون فروم عضو هستند ممکنه لطف کنید نام کاربریتون رو پی ام کنید تا من نام شما رو به عنوان معرف وارد کنم.
    مرسی
    معرف نمیخواد. مال من هم همین جور بود به یکی از مدیران ایمیل یا pm بزن برات درستش کنند. سایتش خرابه.

امیدوارم که خودت جیل برکش کرده باشی. و یک چیز دیگه تحت هیچ شرایطی به فرمویر 3.1.3 آپدیت نکن.

13. این کاربر از dr_faust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •