تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 239 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ! من دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود میکنم ! میخواستم بدونم میشه بعد از 30 روز کاری کرد که دائمی بشه ؟! مثلا با پچ یا کرک یا کد لایسنس ؟!
    +
    کلا کار باهاش چطوره ؟! به راحتی BitDefender هست ؟! روی سرعت Pc و سرعت دانلود تاثیر میزاره ؟!

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان ! من دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود میکنم ! میخواستم بدونم میشه بعد از 30 روز کاری کرد که دائمی بشه ؟! مثلا با پچ یا کرک یا کد لایسنس ؟!
    +
    کلا کار باهاش چطوره ؟! به راحتی BitDefender هست ؟! روی سرعت Pc و سرعت دانلود تاثیر میزاره ؟!

دوست عزیز اواست کلا ایران را تحریم کرده و محصولات این شرکت در ایران اپدیت نمی شن جز اینکه نسخه اورجینالش را بخری و راحت اپدیت بشه در ضمن با وی +پی+ ان هم اگه داشته باشی میتونی اپدیتش کنی ولی کلید لایسنش در سایت وجود داره که تا یک مدت بیشتری کار می کنه.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بله به سادگی اگه کرکش رو ندارید بگید تا براتون اپلود کنم.
    راحت تر از اون حتی!
    من چیزی احساس نکردم!

4. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله به سادگی اگه کرکش رو ندارید بگید تا براتون اپلود کنم.

راحت تر از اون حتی!
    من چیزی احساس نکردم!
    ممنون دوست عزیز .... برای آپدیت کردن مشکلی پیش میاد ؟! چون شنیدم بحث ت.ح.ر.ی.م و این چیزا بوده ، واسه همین میپرسم

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .... برای آپدیت کردن مشکلی پیش میاد ؟! چون شنیدم بحث ت.ح.ر.ی.م و این چیزا بوده ، واسه همین میپرسم
    ولا از ای پی ایران نمی دونم ولی وقتی از راه های دیگه اپدیت می کنم مشکلی ندارم امیدوارم برای شما نیز مشکلی پیش نیاد!
    اون طور که من اطلاع دارم امریکا این جور تحریم ها و تحریم وسایل ارتباطی و برداشته نمی دونم اوست بهش عمل کرده یا نه!

7. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای نصب پچ آنتی ویروس ازم پسوورد میخواد ! چه پسووردی وارد کنم ؟!

پ.ن : وقتی دانلود کردم ، یه فایل پچ هم با خود نرم افزار همراه بود .... اینو بریزم توی فولدر برنامه ؟!

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خبر خبر
    من یک راه حل برای شماره سریال avast antiviruse free 2013 پیدا گردم. که می بایست حتما key آنرا با سیلتر شکن از خود شرکتش بگیرید. ابتدا 2009 avast antivirus home edition 4.8.1367 را نصب کزدم و شماره سریال قدیمی شو اکتیو کردم و هم آپدیت. که زیاد طول نکشید. بعد روی همین ورژن آنتی ویروس آوست free2013 نصب کردم. , که فرمان ریستارت آمد تا ورژن قبلی خودش را remove کنه, ریست نمودم. و بعد از ان آنتی ویروس آوست نصب شد و با سیلتر شکن بعد از چند دقیقه آپدیت شد. حالا این آنی ویروس 8954روز اکتیو شده. این هم شماره سریال آوست قدیمی :
    W5894409R9971A0910-XHWLJ9TP [SPOILER][/SPOILER]

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

من آواست نصب کردم ولی الان می خوام پاکش کنم ! اما اجازه نمیده برم تو بخش add/remove program کنترل پنل ! میگه : " شما اجازه ی دسترسی به این قسمت رو ندارید ! "

این در حالی که من با اکانت مدیر ( تنها اکانتی که تو کامپیوترم ساخته شده ) به ویندوز دسترسی دارم و بهش وارد می شم .

راه حلی هست ؟!!!

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    جناب آقای mili k چند راه پیش رو داری. اینکه برنامه uninstaller از خود شرکت اوست بگیری که باید سیلتر شکن داشته باشی. اما خود من در 2 هفته پیش با IObit uninstaller پاک کردم. می تونی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه دانلود کنی و روی دستکاپ بریزی و سعی کن از روش advanced استفاده کنی تا ریجستری آن هم remove شود.

12. این کاربر از hofman1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان برای نصب پچ آنتی ویروس ازم پسوورد میخواد ! چه پسووردی وارد کنم ؟!

پ.ن : وقتی دانلود کردم ، یه فایل پچ هم با خود نرم افزار همراه بود .... اینو بریزم توی فولدر برنامه ؟!
    با اون فایلی که من دارم شما باید اوست رو باز کنید به تب MAINTENANCE بروید بخش SUBCRIPTION رو باز کنید روی INSERT INCENSE FILE کلیک کنید . یکی از اون فایل های پچ رو انتخاب کنید ان قدر این کار رو انجام دهید تا بالاخره یکی از فایل ها درست کار کننه!

14. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •