تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 299 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

داره خودمونی میشه Shadmehr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا سوتی فیفا جون رو داشته باشین حالشو ببرین!
    داشتم با یووه تو سری آ ایتالیا بازی می کردم
    دقیقا یادم نیست با کدوم تیم بود
    خلاصه ترزگه دو تا گل زده بود دنبال هت تریک بودم خفن!
    آقا یه صحنه دو نفر پشت سر هم دریبل کردم ( با ترزگه ) و رفتم سمت دروازه بان و با یه ضربه دقیق و ردیف و قشنگ و مشنگ و پشنگ و از این حرفا! توپ رو شوتیدم! تو گل!!
    حالا اینجا رو داشته باشین!
    دیدم ترزگه به جای خوشحالی داره اعتراض می کنه به داور و زمین و زمان!!
    هاج و واج موندم که چی شده!
    نگو جناب داور مسابقه لطف کردن آفساید گرفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حال کردین خدایی!!
    قوانین جدید فوتبال میگه اگه بیش از یه نفر رو دریبل کنی و گل بزنی، گل مورد قبول نیست و آفساید به نفع تیم رو به رو هست!!!!!!!!!!
    حالا صحنه رو سیوش کردم
    ایشالا در اولین فرصت براتون آپلود می کنم
    آدرس میدم برین دانلود کنین حالشو ببرین!!
    فکر کنم اینقدر صحنه جالب و به یاد موندنی هست!! که از این به بعد تو بلوتوث موبایل تو مترو و ... پخش بشه بین ملت!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شادمهر جان این که چیزی نیست اصل خنده وقتی هست که خطای کارت قرمزی انجام بدی روی حریف انجام بده بعدش کلی بخند:
    وقتی خطایی انجام میدی که مستحق کارت قرمز میشی هم تیمی هات میان طرفت بهت میگن برو بیرون یکی یقه ات رو میگیره یکی جدا میکنه خیلی باحاله. نمیدونم چرا از خیلی لحاظ نسبت به فیفا 08 افت داشت 09 من شدیدا به بازی فیفا 10 امیدوار هستم و مطمئنم باعث میشه حتی یک نفر هم جز فیفا هیچ بازی رو انجام نده شک ندارم EA بعد فیفا 08 داره فیفا 10 رو میسازه و همین باعث شده بازی یورو 2008 و فیفا 09 چیزی مثل رفع تکلیف باشه و حتی uefa cl هم ممکنه انتظارات رو برآورده نکنه قبول کنید تا این لحظه بهترین فوتبال فیفا 08 هست

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض پچ استقلال

خوب قول داده بودم پچ استقلال و پرسپولیس رو باهم بدم ولی کارای بازیکنان پرسپولیس تموم نشد خوب این پچ یه خوبی داره تیم ملی ایران رو به بازی شما اضافه می کنه توجه کنید برای ریختن این پچ به آخرین ورژن کریشن مستر نیاز دارید که صفحه قبل گذاشتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کروزر جان من فایلو گرفتم و با جدیدترین کرشن مستر اون رو باز و ایمپورت کردم بعد سیوش کردم ولی الان بازی بالا نمیاد و اخطار دونات سنت میاد

6. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مال منم همینطور هست...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم این مشکل واسه چیه ولی حدسم این هست که من از قسمت Tool توی کریشن مستر گزینه Remove Kid Protection Kits رو زدم و شروع کرد به پاک کردن یه تعداد فایل ه مربوط به لباس هاست شما این کار رو بکنید بعد سیو کنید احتمالا مشکل حل بشه من یه پیشنهاد دارم تقریبا به این نتیجه رسیدم که ایجاد پچ با کریشن مستر خیلی به درد نمیخوره چون وقتی یه پچی رو من ایجاد می کنم ممکنه روی یه سیستم دیگه یا ورژن متفاوتی از فیفا جواب نده فکر کنم بهتره توی تاپیک کریشن مستر که توی تالار مقالات آموزشی هست من بیام فایل های خام از قبیل عکس و info مربوط به یه تیم یا لیگ رو قرار بدم و علاقمندان بیان این فایل ها رو دانلود کنن و تغییرات رو اعمال کنن در واقع این میشه یه کار دستی با ابزار کاملا آماده همگی هم کریشن رو دارید. واقعا وقت گیر ترین کارها همون کارهای گرافیکی هست که من می تونم هر روز تشکیلات گرافیکی و مواد لازم برای ساخت یک تیم رو در اختیار قرار بدم.

یه کاری هم بکنید حالا که dont send میده شما برید از my document موقتا فولدر فیفا رو بردارید و یه جا دیگه paste کنید بعد بازی رو اجرا کنید شاید این کار حل کنه مشکل رو به من اطلاع بدید نتیجه رو

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من این بازی رو گرفتم و نصب کردم (خیلی وقتیه) ولی وقتی می رم دکمه های دسته رو عوض کنم تکل و پاس تو عمق قفلن
    کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
    ممنون : منم نون !

داره خودمونی میشه Shadmehr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من این بازی رو گرفتم و نصب کردم (خیلی وقتیه) ولی وقتی می رم دکمه های دسته رو عوض کنم تکل و پاس تو عمق قفلن
    کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
    ممنون : منم نون !

عزیزم با مراجعه به چند صفحه قبل همین تاپیک و یا مراجعه مستقیم به تاپیک گیم پد کاملا در جریان همه چی قرار می گیری و مشکلت هم برطرف میشه
    اونجا devdata هایی رو که کروزر عزیز و دوستان دیگه زحمت کشیدن گذاشتن رو دانلود می کنی و طبق دستوری که اونجا هست پیش میری و بدین وسیله مشکل گیم پدت هم حل میشه!
    موفق باشی...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض FIFA 09 Sky Patch

یه پچی ساخته شده که کار بالا رو انجام میده که خیلی می تونه به گرافیک بازی شما کمک کنه و بسیار زیبا جلوه بده توصیه میکنم از دست ندید. این پچ توسط گروه Outsider87 ساخته شده

لینک دانلود با حجم 2.86 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

کراوزر جان . چی شد پس پچ لیگ برتر ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •