مگه قبلا مجانی نبود؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
مگه قبلا مجانی نبود؟
چرا بود.قضیه اینه:تا قبل از عید از 2 تا 6 مجانی بود.بعد توی عید به عنوان عیدی 1 ماه از 1 تا 7 مجانی کردند. و از اون موقع هر ماه یک ماه دیگه تمدید کردند.طبق آخرین اطلاعیه شرکت پیشگامان قرار بود تا آخر خرداد این جور بمونه و از اون به بعد به همون 2-6 برگرده.ولی دیشب من امتحان کردم و دیدم هیچی ازم کم نکرد!
آره منم 1 تا 6 دانلود کردم الان دیدم کردیت کم نکرده.
کسی از 6 تا 7 دانلود نداشته چک کنه؟
ای ول خیلی خوبه.ولی از من هی قطع و وصل میشه آخرم 600 مگ دان میکنه.میگن مال مرکز مخابراتیه.![]()
حالا اگه منو وصل کردند من هر شب براتون تست میکنم--البته من این قدر بد شانسم که اگه اومدم پیشگامان همتون منو فش میدید که تو اومدی سرعت ما 1 کیلو بایتم دیگه نیست
حالا شد 4 روز که وصل نکردند --پس کی؟
هرکاری خواستی بکنی من هستم...
ولی انصافا تا چند 1 ماه پیش واسه من خیلی بود .. دانلود شبانه ( هرشب ) با همین 128 تا 1200 مگ دانلود داشتم![]()
چرا من کامل از 1 تا 7 وصل بودم!
من باز هم با پشتیبانی تماس گرفتم.ولی میگفت ما شیفت شب هستیم و اطلاع دقیقی نداریم که سرعت درست میشه یا نه.فقط گفت تقصیر اوناییه که سرویس 1مگ و 2 مگ دارن.گفت اونا اعتراض کردند که چرا سرعت 128 و 2 مگ فرقی نداره.گفت اینا بخیلن که شما هم 2مگ داشته باشید.من فردا با شیفت روز هم تماس میگرم ببینم باز چه دلیلی میارن. خدا بهمون صبر بده![]()
آقا من میخوام برم پیشگامان شارژ کنم
حدود 6-7 ماهه که 256 دارم و اغلب راضی بودم
دانشجو هم هستم که بتونم 1 مگ بگیرم
نظرتون چیه؟
من خودم نظرم اینه که این ماه 128 بگیرم ببینم چجوریه که نخوام الکی پول بدم. اصفانیم دیگه
یکی از بچه ها میگفت سرعت هاشون هیچ فرقی نمیکنه. راست گفته؟
من با 256 شبا (1-7) 700مگ میگرفتم
در ضمن مرکز گلستان هستم
یا هووووووووووووووو
منم مرکز گلستانم.
موافقم!!! 128 بگیر ببینیم چجوریه.
منم 256 دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)