سلام دوستان
من 6220 کلاسیک دارم. برنامه nokia map رو نصب کردم ولی خطای "system error" میده لطفا من رو راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام دوستان
من 6220 کلاسیک دارم. برنامه nokia map رو نصب کردم ولی خطای "system error" میده لطفا من رو راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام
چطور ميشه اون دكمه زير چراغ GPS رو غير فعال كرد . يا تغييرش داد . توي تنظيمات ميانبرها ، تنظيم فقط براي
دوتا كليدهاي راست و چپ هست و ششتا ميانبرها روي صفحه نمايش ، دكمه زير چراغ GPS رو پيدا نكردم .
ضمنن ورژن گوشي 5.15 هست .
سلام به همه
بخشید من آخر نفهمیدم
رم چی بگیرم؟
من فعلا تو اراک هستم
رم 4گیگ کلاس 4 مارک سیلیکن گیر آوردم 12000تومن
رم 4 گیگ ترنسند و ساندیسک که معلوم نبود کلاس چند بودن 11000
من چند روز دیگه میام تهران
حالا نمیدونم اینجا بگیرم یا نه؟
ببخشید تنها ترس من اینه که موقع فیلم برداری ریپ بزنه
خواهشا اگه کسی رم 4 داره و این مشکل رو نداره
نوع رم و کلاسش رو بگه
ممنون میشم
ببين دوست من هم گوشيم موقع فيلمبرداري با سايز بزرگ تيك مي انداخت كه خيلي منو ناراحت مي كرد و سراغ رم كلاس 6 كه دوستان پيشنهاد داده بودن خيلي گشتم يافت نشد ولي يه رم 8گيگ كلاس 2 گير آوردم كه اون تيك رو نداشت و يه فرق ظاهري هم با رم هاي ديگه داشت اون چي بود؟
قسمت پشتش يه برجستگي در اندازه 1×0/5 داشت كهبقيه رم ها يا ندارن يا اگه دارن از اين اندازه كوچيكه تازه رمي كه گرفتم فله اي بود با مارك سن ديسك و گارانتي هم داشت و فروشندش هم اجازه داد تا امتحانش كنم و بعد گرفتمش همين اميدوارم به دردت بخوره
متشكرم
سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
کد:
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1165
آقا منم رم 4 گیگ کلاس 4 توشیبا خریدم ولی موقع فیلم برداری ریپ میزنه.کلاس 6 رو هرچی گشتم تو علاءالدین نتونستم پیدا کنم.
ببخشید خیلی وقت بود که به فروم سر نزده بودم.فریمور گوشیم 05.15 هستش.از اسمارت کام هم استفاده می کنم.تو هوای آزاد هم از gps استفاده می کنم.قبلا این مشکلات رو نداشتم.
سلام.یکی از اشناهامون میخواهد برای برادرش یک 6220 دسته 2 بگیره،قیمت کارکرده و نوش رو میخواهد.کسی میتونه بهم قیمت بده؟؟ممنون
سلام
من امروز یه گوشی دسته دو 6220 گرفتم.
موقعی که میخوام یه سند جدید توی آفیسش باز کنم خطا میده که: "مجوزی برای برنامه نیست. مجوز خریداری می کنید؟"
مشکلش چیه؟ باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)