سلام به همگی،
من دنبال یه لپتاپ با قیمت زیر یک ملیون و هفتصد هزار هستم؛ خودم با توجه به نظرات دوستان به این سه مدل زیر رسیدم! هر کدوم مزایا و معایبی داره، کاربرد من برنامه نویسی مهندسی و اینترنت هست، با جابجائی زیاد توی سفر و کنفرانس ها! لطفاً راهنمائیم کنین؛ یک دنیا ممنون میشم؛
1- hp dv2860
2- Dell XPS1330
3- Dell XPS1530
hp واقعاً تکمیله! اما از قیافش اصلاً خوشم نیاد و از نظر باطری هم انتقادات زیادی روش هست! هر چند registrar به این نکته اعتقادی نداره! البته وزن دستگاه هم برای جابجائی زیاد یه مقدار بالاست!
در یک تاپیک روی XPS1330 بحث شده بود اما مال 5 ماه پیش بود! این لپتاپ با کانفیگ
CPU: Core 2 Due 2.5 GHz
Ram: 4 GByte
واقعاً زیباست! خود registrar عزیز هم در اون تاپیک گفتن که لپتاپ "شیک و قوی" هست! اما در این تاپیک در جایی گفتن دورشو خط کشیدن و کیفیتش مزخرف شده! ظاهراً در بازار هم فروشنده ها با ایشون هم نظرن! از نظر وزن این لپتاپ عالیه!! همچنین مدلی که من در مغازه دیدم یه کیف خیلی شیک هم داشت!
مدل 1530 هم با همون مشخصات ظاهراً افت کیفیت 1330 رو نداشته ولی خوب اینم سنگینه یه کم! و کیف هم نداره!
در ضمن، من لپتاپ رو در 1 تا 2 ماه آینده میبرم کانادا واسه مدت طولانی؛ همۀ فروشنده ها میگن گارانتی اینترنشنال داره همۀ مدل ها؛ آیا درسته این حرف؟!
میبخشید که خیلی طولانی شد ولی اگه نکته ای هست که من نفهمیدم یا مدل دیگه ای هست که من ندیدم رو اگه بگین ممنون میشم!
شاد و موفق باشین