در نری بهتره . اگر بگیرنت با دوندگی و پول خرج کردن مشکل حله. اما اگر در بری ممکنه بزننت یا تصادف کنی با ماشین دیگه یا به عابر بزنی و هزار مشکل دیگه .
در نری بهتره . اگر بگیرنت با دوندگی و پول خرج کردن مشکل حله. اما اگر در بری ممکنه بزننت یا تصادف کنی با ماشین دیگه یا به عابر بزنی و هزار مشکل دیگه .
باقی شهرها رو نمی دونم . اما اگر تهران هستید پیشنهاد می کنم ساعت 4 تا 5 و نیم صبح موتورسواری نکنید !
ماشینهای آب-پاش شهرداری خیابونها رو برای سر خوردن موتورسواران نگون بخت حسابی آماده کردند ! روغنهای ماسییده کف زمین تو آب دارند شنا می کنند و منتظر لاستیک موتور شمایند . بخصوص اون رنگهای سفید خائن با پرچمهای دروغین و بدتر از همه تو حاشیه باند سرعت بزرگراهها![]()
اوه اوه هون خط سفيدارو نگو كه با جي تي او خاطره بدي دارم آخه چه فكري كردن اون خط سفيداي روغني رو زدن؟
دوستان سلام :
مشخصا چند سوال در باره ی اونجر :
1 - از لحاظ موتوری ( انجین ) با پالس های موجود یکی هست ؟
2 - اونجر فقط با حجم 200 سی سی موجود هست یا 180 سی سی هم تولید شده ( میشه ) ؟
3 - حدود قیمت صفر اونجر ؟
4 - آیا وزن ( یا به عبارت درست تر جرم ) اونجر متناسب هست با قدرت خروجی انجین ؟ یعنی شتابی که از پالس 200 ( یا حتی 180 ) رو در نظر داریم رو میشه از اونجر هم انتظار داشت ؟
5 - موضوع تک شمع بودن یا دو شمع بودن انجین ( سیستم احتراق ) فقط برای پولسار لحاظ میشد ؟ یا در پالس هم این قضیه صادق هست ؟
فعلا همینا
ممنون /
ساخت موتور 1000 بدست جوانان دانشمند ایرانی
Last edited by befermatooo; 25-07-2011 at 11:46.
با درود
لطفا روش تنظیم دنده و زنجیر تایم موتور پیشرو 70 را بگویید.
انرا باز کرده ام ولی نمیدانم چگونه تنظیم کنم.
با سپاس
کاوازاکی نامی آشنا در صنعت موتورسیکلتسازی است. این شرکت با نام Kawasaki Jūkōgyō Kabushiki-gaisha ، فعالیت خود را بعد از جنگ جهانی دوم درژاپن شروع کرد. کاوازاکی در ابتدا ماشینآلات صنعتی تولید میکرد و سپس دست به تولید قطعات هواپیما زد، اما با تولید موتورسیکلت در سال 1967 / 1346 بود که این شرکت به اوج محبوبیت رسید.
[]
نینجا مدلی است که در سال 1989 / 1367 مطرح شد. این مدل با نام کامل ninja-zx موتورسیکلتی مسابقهای است که وزن سبک آن موجب میشود شتاب زیادی داشته باشد. موتورسواران، نینجا را موتورسیکلت سنگین سبکوزن مینامند. شرکت کاوازاکی برای این مدل موتورهایی با حجم 200 و250 سیسی طراحی کرده و تمایلی برای بالا بردن حجم موتور نشان نداده بود، اما در سال 2011 / 1390 این شرکت مدل نینجا با موتور 1000 سیسی را به بازار معرفی کرد.
نینجای سبکوزن با موتور 1000 سیسی میتواند فقط در مدت 2.1 ثانیه از حالت توقف به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد. سرعت نهایی نینجا 213 کیلومتر بر ساعت است که برای رسیدن به آن از حالت توقف، 9.3 ثانیه کافی است.
نینجای جدید دارای موتوری به حجم 1043 سیسی با چهار سوپاپ در هر سیلندر و سیستم DOHC چهار زمانه و با سیستم خنککننده آب است. سیستم سوخترسانی Keihin که برای این موتور استفاده شده، دریچه گاز ندارد و سیستم احتراق دیجیتال TCBI در کان بهکار رفته است.
جعبه دنده 6 سرعته وسیستم انتقالقدرت زنجیر از دیگر ویژگیهای این موتور است. فاصله محور جلو تا عقب 56.9 سانتیمتر، طول کلی موتورسیکلت 82.2 سانتیمتر وعرض آن 31.1 سانتیمتر است. کل وزن این موتورسیکلت فقط 227 کیلوگرم است.
اما مهمترین ویژگی این موتورسیکلت که آنرا با دیگر محصولات مشابه متمایز کرده، سیستم تعلیق است. این مدل دارای سیستم تعلیق با قابلیت تنظیم ارتفاع و کارتریج فشرده برای قابلیت برگشت بالا و نوسانات کم در جلو و تک فنر افقی با قابلیت تنظیم ارتفاع الکتریکی درعقب است.
نینجای زد-ایکس 1000 دارای دو دیسک ترمز 300 میلیمتری با خنککننده خودکار و گیره چهار پیستونی کالیبری در جلو و دو دیسک ترمز 250 میلیمتری با خنککننده خودکار و گیره تک پیستونی در عقب است. همچنین هر دو چرخ دارای سیستم ضد قفل ABS است. بهکارگیری چنین ترمزهایی در موتورسیکلت کمسابقه و حیرتآور است، ولی برای مهار نینجا 1000 چنین ترمزهایی واقعا حیاتی و واجب است.
این موتورسیکلت با قیمت حدود 14 هزار دلار در سه رنگ قرمز، سبز ومشکی به بازار عرضه شده است.
Last edited by Lady parisa; 06-08-2011 at 10:40.
دوستان کسی میدونه این ادرس پارکینگ خراب شده بحرین کجاست؟؟
انجین مشترک داره با اختلافی در سیستم انتقال قدرت و پایپ-اسموک . بیشتر از پولسار استیبله بجهت کروزر بودن . توان همسانی دارند اما بدلیل نوع متفاوت سیستم انتقال قدرت اونجر کمتره
180 اون سالها پیش عرضه شد و الان 220 اون تولید می شه که در ایران نیست
وزن زیادی داره بنسبت موتورسیکلتهای موجود در ایران بسیار سنگین بنظر می رسه و برای جابجایی اون باید ماهیچه های قوی داشت !
اما از سبک ترین کروزرهای دنیاست و برای کروزر سواران مبتدی در ترم آموزش موتورسواری استفاده می شه - کاوازاکی الیمینیتور 125 - امتیاز پلتفورم این موتورسیکلت مربوط به کاوازاکی هست و قطعات بسیار مشابهی داره و استایلش هم به تاریخ یو.جی.ام سنتی ژاپن پیروی می کنه که به اشتباه با هارلی امریکا مردم قیاس می کنند !
این موتور جثه درشتی برای ترافیک شهر بی نظمی مثل تهران داره و شتاب متوسطی با سرعت نرمال - حدود 65 مایل یا 115 کیلومتر بر ساعت - کیفیت قطعات اون نامناسب و غیرقابل قیاس با نمونه ژاپنی اون داره . اما بسیار بهتر از نمونه های کروزرهای چینی رایج بازار ایرانه و از فناوری مشابه پولسار استفاده می کنه .
دو شمع هم هست و خبری از زرق و برق دیجیتالیه داشبورد و ساسات اتومات و ... نیست . کاملا سنتیه و مهمترین خاصیت اون همون استیبل بودن برای مسافتهای یکنواخت و بلند مدته . چون سبکتر از کروزرهای رایج دنیاست و فرمان - هندل بار - کوتاهی داره برای داخل شهر هم قابل استفاده است اما بجهت تشابه زاویه تریال فرمان و بلندیه شاکهای جلو نیاز به فضای زیاد و تغییر سرعت برای گوشه ها و فرمان بری داره.
قیمتش هم گمانم 100 تومان کمتر از پولسار 200 باشه . اگر قیاستون موتورسیکلتهای داخل بازار باشه و مایل باشید بدونید بهتره یا بدتر با صرف این کلمات => فرق خاصی از نظر کیفی نداره. فقط کلاس متفاوت و منظور تولید خاصی داشته که خب ما در ایران به این چیزها کاری نداریم و دیرت بایک رو کف آسفالت سوار می شیم !
یادمه سر میدون پاستور یه موتورسوار 125 -هوندا ازم با طعنه پرسید : ازش راضی هستی ؟ و وقتی جواب منفی دادم تصور کرد در قیاس با موتور او راضی نیستم !
ـــــــــــــــــ
هفته پیش رفته بودم باد لاستیکها رو چک کنم . هیچ کس فشار سنج نداشت و مجبور شدم برم مکانیکیه اتومبیل . مرد مالک گفت : ((کسی باد لاستیک موتور رو چک نمی کنه که ؟))
مسئول فنی گارانتی شرکت فارس گفت : ((ما صد بار بمردم گفتیم ، آقا ! روغن ایرانی استفاده کنید ))
بدین وسیله بنده اعلام می کنم شهروندان هندی که ما موتورهاشون رو سوار می شیم اگر بچه ی خوبی باشند و التماس کنند .... شاید براشون کمی روغن ایرانی بفرستم تا زندگیشون دوام پیدا کنه .
یاده حرف مکانیک موتورسوازی افتادم که می گفت : روغن 20w50 دیگه چیه . روغن روغنه دیگه
اگر انجین شما با استارت اولیه روشن نمی شه توی باک تف غلیظ بندازید . تف ایرانی معجزه می کنه ( کپی رایته عمه کلثوم ، میکانیکیه ثابغ )
به نظر من نزدیک به رینگ . چرا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)