فقط امیدوارم سوالات مکانیک لو نرفته باشه.
فقط امیدوارم سوالات مکانیک لو نرفته باشه.
واسه مدیریت دولتی چی بخونم؟
تست میخوام فقط کار کنم
از کجا بخرم؟
محتوای مخفی: منابع::
برای هرکدوم کتاب تست هم هست که میتونید تهیه کنید
دوستمون فرشید که راهنمایی کامل کردن ولی من یه راهنمایی جزئی میکنم برای 2تا درس
زبان بخش عمومیش که لغت هستش،هر لغتی رو که یاد میگیری دیکشنری رو باز بکن تا 5-6 تا از نزدیک ترین مترادفاش رو هم یاد بگیرشوخی نمیکنم چون تجربه ثابت کرده کلا طراحای کنکور دورترین مترادفا رو توی قسمت لغت میدن،خیلی از لغاتی که توی کنکورا من دیدم توی این همه فیلم و سریالی که دیدم هیچ انگلیسی زبانی تلفظ نکرده یا به قول بعضی بچه ها لغات قرن 19 هستن ولی طراحای به اصطلاح محترم میان ازشون سوال میدن.حتی توی پسیج ها هم معمولا 2تا سوال اینجوری میدن که مترادف ازت میخوان بلد باشی.برای پسیج ها ولی قاعدش یکیه و شما دیگه فقط باید بلد باشی متن بخونی و ازش استنتاج بکنی که پاسخ بدی،اگه خوب کار بکنی معمولا 10تا سوال از 15تا سوال پسیج رو خیلی راحت میشه جواب داد +5تا سوال از 10 تا سوال قسمت لغت.اینجوری میتونی فارغ از بخش گرامر،حدود 50 درصد زبان رو بزنی و اگه پایه زبانت قوی باشه روی پسیجا میتونی بیشتر سرمایه گذاری بکنی و اونوقت راحت میشه زبانی رو که اکثرا زیر 30 میزنن،حدود 60 درصد بزنی ولی بستگی داره خودت چقدر بخوای و کار بکنی.
برای درس تئوری مدیریت هم این کتابا رو فقط بخون،بقیش چرته و توی این سالا حداکثر 3تا تست از کتابای دیگه اومده توی اکثر رشته های مدیریت
1-مبانی سازمان رضاییان
2-مدیریت عمومی الوانی
3-تئوری سازمان رابینز
4-رفتار سازمانی رضاییان
برای کتاب تست هم میتونی کتاب تست پرچ رو بگیری که از سال 70 کلا تستای تئوری توی آزمون ارشد رو بخش بندی کرده و با توضیح کامل آورده،منابع مهم متفرقه هم توی اون توضیح داده شده در ضمن یه سری سوالات، مثل کتاب افجه.
البته شما مدیریت دولتی هستی میتونی یه نگاهی به منابع انسانی اسفندیار سعادت هم بندازی ولی عموما سوالا ازینا میاد ولی باز خودت از کسی که کنکور مدیریت دولتی داده بپرس و به حرف این سایتا گوش نده.
Last edited by بردیا; 19-02-2014 at 09:32.
بله از همون ساعتی بعد از آزمون صبح جمعه شایعه شدتش زیاد شد. منم اینجا پست زدم ولی کسی توجهی نکرد
فقط خدا کنه راست نباشه
کسی میدونه جواب ارشد دقیقا کی میاید؟؟
طبق اعلام خودشون ، اردیبهشت اعلام میشه
سوال من هم هست
دفترچه گنگور دانشگاه ازاد کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)