تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 905 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه بنزین س وپ ر حتی با کارت هم تفاوت قیمتی داره آیا همیشه س و پ ر استفاده کنیم ؟--- در بنیزین معمولی اکتان بریزیم (چه مارکی با چه قیمتی)؟ --- بیخیال شیم ؟ ---- هر از چند باک از جابجا کنیم ؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان .بهترین زمان برای فبلرگیری کی هست ؟ وقتی موتور سرده یا وقتی کاملاً گرم شده و حرارتِ موتور به حداکثر رسیده یا فرقی نمیکنه ؟
    دوستان با توجه به اینکه بنزین س وپ ر حتی با کارت هم تفاوت قیمتی داره آیا همیشه س و پ ر استفاده کنیم ؟--- در بنیزین معمولی اکتان بریزیم (چه مارکی با چه قیمتی)؟ --- بیخیال شیم ؟ ---- هر از چند باک از جابجا کنیم ؟
    مسلما موتور در حالت معمولي خودش كار بكنه و تنظيم بشه بهتره، چون بطور طبيعي خودرو در حال حركت و با موتور گرم كارايي خودشو نشون ميده.
    دماي كاركرد معمول موتور هم چيزي بين 70 تا 95 درجه است( بستگي به شرايط كاري و نوع موتور خودرو، و وضعيت آب و هوايي)
    در مورد بنزين سوپر كه بشخصه فرقي بين اون با بنزين معمولي نديدم!(بجز قيمت بالاتر 500 تومان)
    در مورد تكميل كننده هاي بنزين، مارك كاسپين فعلا ميشه گفت مطمئنتر از بقيه است، چون بقيه محصولات اين شركت را هم استفاده كردم و در كل خوب بوده.
    براي موتورهاي انژكتوري و كاربراتوري هم بصورت جداگانه از اين تكميل كننده ها توليد شده.
    استفاده مداوم اون، به شرط رعايت فاصله زماني خوبه. مثلا هر 1000 يا 2000 كيلومتر يكبار( معمولا دستورالعمل رو روي خود قوطي مينويسند)

3. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا تورا خدا کمکم کنین یه مشکلی برا ماشینم پیش امده همه باطری سازی های اصفهان را رفتم فایده نداشته...
    من اگه 6_7 ساعت ماشینم خاموش باشه باطری ماشینم خالی میکنه و دیگه استارت نمیخوره. باطری عوض کردم همونطوری شد بازم همه میگن برق دزدی داره ولی وقتی تست میکنن میگن نه برق دزدی هم نداره!!
    میگن احتمالا وقتی ماشینت را خاموش میکنی برق یه جای ماشینت میچسبونه و مثل فن و... ولی من یه روز ماشین را گذاشتم تو حیاط چند ساعت تو حیاط بودم فن بکار نیافتاد.
    اخه از کجا میتونه باشه این مشکل؟؟؟ دارم دیوونه میشم....
    از سرباطری یا مغزی سویچ نمیتونه باشه؟؟؟
    راستی ماشینم پرشیاست مدل 87 دوگانه.
    تورا خدا کمکم کنین!!!!؟؟؟
    اقا کسی نیست جواب نا را بده؟؟؟
    همه باطری سازها میگن برق دزدی نداره اخه پس از کجاشه؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اقا کسی نیست جواب نا را بده؟؟؟
    همه باطری سازها میگن برق دزدی نداره اخه پس از کجاشه؟؟
    سلام
    اگه اشتباه نکنم شما گفتین که وقتی سر منفی باتری رو برمیدارین دیگه باتری خالی نمیشه .
    پس حتماً برق دزدی وجود داره .
    به حرفِ برقکارها هم توجه نکنین . اونها میخوان پول دربیارند و وقت براشون خیلی مهم هست و اگر برادرتون هم باشه نمیاد همه ی وقتش رو برایِ پیدا کردنِ یک برق دزدی تلف کنه .
    به دوست بنده گفتند دلکو ماشینش خرابه و باید عوض بشه و 400 هزار تومن خرج داره , بازش کردیم با تعویض یه کاسه نمد 2000 تومنی درست شد.

شما بايد خودتون یه مولتی متر دقیق تهیه کنید و خودتون با صبر و حوصله با روشی که خدمتتون عرض کردم تمام مدارها و دونه دونه چک کنید تا پیداش کنید .
    یادتون باشه مولتی متر رو باید بین سیم قرمز باتری و سر مثبت باشه و بذارینش روی میلی آمپر .
    اگر با دقت و صبر و حوصله همه ی مدارها رو چک کنین حتماً پیداش میکنین

توی یک آپارتمان 13 طبقه برق دزدی بود ما با همین روش پیداش کردیم البته حدودِ دو ساعت طول کشید اما نتیجه ی کار , خستگیش رو از یادمون بُرد.

اگر آشنا دارین که اهم متر بهتون قرض بده نیازی به خریدنش نیست

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

ضبطم روشن نمیشه به دادم برسید
    از صفریش بعضی وقتا نوشته های ال سی دیش گیر میکرد با یکبار روشن خاموش کردن ضیط درست میشد امشب دیگه کلا فقط ساعت نشون میده ال سی دیش ضیط روشن نمیشه تاریخ رو ال سی دی نمیاد لامپ های نارنجی ضیط هم خاموشه درضمن نقاب وسط هم تاحالا باز نشده ضبط هم همینطور
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

یانوشته در باز است نصفه نیمه میمونه یا فقط ساعت میمونه
    206 type2 year90

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض MP3PLAYER اقتصادی تر از استریو

ضبطم روشن نمیشه به دادم برسید از صفریش بعضی وقتا نوشته های ال سی دیش گیر میکرد با یکبار روشن خاموش کردن ضیط درست میشد امشب دیگه کلا فقط ساعت نشون میده ال سی دیش ضیط روشن نمیشه تاریخ رو ال سی دی نمیاد لامپ های نارنجی ضیط هم خاموشه درضمن نقاب وسط هم تاحالا باز نشده ضبط هم همینطور[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]یانوشته در باز است نصفه نیمه میمونه یا فقط ساعت میمونه206 type2 year90
    سلام. بیخود پولتون رو برای خرید این ضبطها خرج نکنین . یه mp3 player بخرین بزنین به جافندکی و توی FM گوش کنین . راحت و جمع و جور و ارزون

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام. بیخود پولتون رو برای خرید این ضبطها خرج نکنین . یه mp3 player بخرین بزنین به جافندکی و توی FM گوش کنین . راحت و جمع و جور و ارزون
    فکر کنم اشتباه متوجه شدید ضبطی که خوده ایران خودرو میزاره روشه عوض نشده باز هم نشده
    از صفریش هم دسته خودم بوده از همون اوایل بعضی وقتا با کنترل بغل فرمون یا خوده کلیدای ظبط میخواستم ولوم کم زیاد بکنم یا اهنگ عقب جلو بکنم میدیدم نمیشه نوشته ال سی دی هم گیر کرده یک بار ضبط رو خاموش روشن میکردم درست میشد از دیشب کلا صبظش روشن نمیشه تاریخی هم که وقتی ضبط خاموشه رو ال سی دی میاد اونم نمیاد

11. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام....
    ببخشید بابت اسپم
    دیدم بقیه دوستان هم مشکل من رو داشتن به پیشنهاد دوست خوبمون camaro it دست به کار شدم..
    گفتم اینجا هم مطرح کنم تا همه دوستان استفاده کنن..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 3 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا یه سوال میشه باطری پراید یا روا را گذاشت رو پرشیا؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ســلام....
    ببخشید بابت اسپم
    دیدم بقیه دوستان هم مشکل من رو داشتن به پیشنهاد دوست خوبمون camaro it دست به کار شدم..
    گفتم اینجا هم مطرح کنم تا همه دوستان استفاده کنن..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باسلام و تشکر فراوان از این آموزش
    واقعا عالی بود فن ماشین من هم یکسره دور تند کار میکنه که به گفته دوستان مدولاتور فن باید عوض بشه
    یه سوال داشتم وقتی مدولاتور رو میخوای باز کنی طبق عکسها حتما باید موتور رو هم از سر جاش در بیاری یا بعد از در اوردن پروانه میشه مدولاتور را تعویضش کرد

16. 2 کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •