بله به دلیلی که تو پست قبل گفتم از باند خارج میشه.
بله به دلیلی که تو پست قبل گفتم از باند خارج میشه.
دوست گرامی پس من چه کی وردی در فیلد جستوج بنویسم که وارد دنیای شبیه سازهای پرواز شم!!!!!!
Last edited by joopin; 25-01-2010 at 23:51.
ببینید دوست عزیز
شما هر چی که میخوای رو در قسمت سرچ بنویس تا در این 200 صفحه دنبال اون ها بگرده
به همین سادگی
البته اگر مشکلی داشتی بگو من خودم شخصا اگر بدونم حتما کمک میکنم ولی اگر تکراری نباشه بهتره هست
که نظم تایپیک بهم نخوره
دوستان کسی لینکی چیزی برای پنل فوکر-100 نداره ؟؟؟
با سلام خدمت همه شما عزیزان به خصوص برو بچه های پرواز با سیمولیتور
با عرض پوزش بابت دیر شدن این آموزش من قسمت اول این آموزش رو براتون آماده کردم امید وارم مورد توجه شما قرار بگیره
من قبل از هر چیز میخواستم یه توضیحی را جبه شبکه ایواو بدم و بگم کلا IVAO چی هست
البته برای اون دسته از دوستانی که اطلاع ندارن
کلمه IVAO از :
International Virtual Aviation Organisation
تشکیل شده و این یک شبکه ای هست نه تنها برای علاقه مندان به خلبانی و پرواز بلکه برای کسانی که علاقه مند به
برج کنترل ویا همون Air Traffic Control هست
این شبکه به شما این امکان رو میده که مثل واقعیت که یه خلبان باید گام به گام پیش بره واطلاعات و تجربه کسب
کنه شما هم همین کارو بکنید یعنی در این شبکه خلبانان و کنترل ها بر اساس رتبه و Ratting دسته بندی وتقسیم
میشن ومشخص میشه که هر فرد چه قدر اطلاعات داره این دسته بندی رتبه درجه بر دو نوع
Pilot Ratting
و
ATC Ratting
میباشد
نمونه ای از Pilot Ratting ها
Flight Student
Flight Student
Advanced Flight Student
Senior Private Pilot
و...
زیاد هست اما من میخواستم فقط چند نمونه رو شما عزیزان ببینید
و حالا چند نمونه از ATC Ratting ها
User Not ATC
ATC Applicant
ATC Trainee
Advanced ATC Trainee
Aerodrome Controller
مخصوصا چند تا بیشتر برای ATC گذاشتم چون به ادامه آموزش مربوط هست
و یک سری قوانین وقانون هایی داره که اگر شما عزیزان هنگام پرواز آنلاین انها را رعایت نکنید براتون دردسر میشه
البته جای نگرانی نیست من به شما عزیزان همه رو آموزش میدم واگر این قوانین که البته سخت هم نیست رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد
برای مثال العان اکثر کشور ها یک Divisions دارن به معنی همون بخش
و اون Division برای اون کشور یک سری قوانین تعریف کرده که در خود اون کشور هست و خود شبکه ایوا هم
یکسری قوانین داره که در کل جهان ثابت هست و فرقی نمیکنه که شما در چه کشوری پرواز کنید
به عنوان مثال اگر کسی بخواد که در تهران ( فرودگاه مهرآباد ) در قسمت اپروچ کنترل باشه باید حد عقل از
َ
ATC Ratting
Aerodrome Controller برخوردار باشه که در بالا مشخص هست
به طور کلی برای طی کردن مراحل و گرفتن Ratting بالاتر و بهتر نیاز به دانش هواپیمایی و یه کم اطلاعات از خود
سایت IVAO میباشد .
که لازم به دکر هست که برای دریافت Ratting بالا تر شما باید Exam ویا امتحان بدین هم به صورت کتبی
( که همه سئوالات انگلیسی هست و هم شفاهی ) اشتباه نکنید قرار نیست جایی برید امتحان بدین به صورت
آنلاین از شما امتحان گرفته میشه
پس چی خیال کردین فکر کردین همین جوری یه![]()
البته شما میتونید کسی که از شما امتحان میگره رو تغییر بدین ولی بهتر هست از همون کسی که برای شما در
نظر گرفته شده امتحان بدین و اگر نیاز به آموزش بیشتر باشه با همون کسی که از شما امتحان میگره هماهنگ
میکنید و برای شما یه کلاس تمرین میزاره تا مشکلات تون رفع بشه
کلاس جبرانی اما مجانی
لازم به ذکر هست که کسانی که از شما امتحان میگیرن ایرانی هستنند و اسامی شون هم در ادامه آموزش خواهم
گذاشت اما شما میتونید از کسانی که در خارجی هستند در خواست کنید که از شما امتحان بگیرن
البته اون هایی که خود شبکه معرفی کرده و توانایی امتحان گرفتن رو دارن
اینو برای اون دسته از دوستان میگم که به این شبیه ساز به چشم یه بازی نگاه میکنید
این شبکه تا به العان ثابت کرده که حتی بیشتر از واقعیت روی این شبیه ساز حساس هست
وفکر نکنین دارین بازی میکنین و الکی هست
اما تا من اینجام اصلا نگران نشین و با خودتون بگین که این از خود خلبان شدن هم سخت تر هست
این شبکه چون بر اساس واقعی کردن این شبیه ساز هست و اکثر قوانین اون یا در واقعیت هست ویا در راستای
حقیقی پرواز کردن کاربران هست به شکل هست اما مطمئن باشید که شما ها اگر واقعا از اون دسته دوستانی
هستین که پرواز براتون یه رویا بوده و یا حد عقل از خلبانی خوش تون میاد پس از پس مشکلاتش هم بر میایید
خوب بریم سراغ بقیه آموزش به قول عادل زیاد زدم تو حاشیه
داشتم راجبع Division میگفتم
کلا هر Division یه قوانین داره که در سایت همون Division اعلام شده
برای دیدن سایت هر Division به قسمت زیر مراجعه کنید
ابتدا به سایت اصلی IVAO میرید
بعد از رقسمت چپ گزینه Divisions رو باز کرده وو روی Active کلیک کرده و لیست کشور هایی که دارای بخش و یا Division هستند رو میبینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که ایران هم با IR مشخص شده
این شبکه مثل واقعیت کار کرده و هر کسی در اون مسئولیتی بر عهده داره
به عنوان مثال :
این صفحه مشخصات مدیران Division ایران هست
چون این قسمت قوانین ایران خیلی مهم هست یه کم بیشتر روش توضیح میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید دوستان کلا هر کس که در فضای ایران مشغول پرواز کردن هست ( توسط شبکه IVAO ) باید یک سری از
قوانین اولیه این شبکه رو رعایت کنه وگر نه برای اون فرد مشکل ایجاد میشه وحتی امکان داره که توسط مدیران
ارشد همین شبکه ( Supervisors) و یا (Administrator) از فعلیت معلغ و یا suspend بشن
لازم به ذکر هست که اکثر Supervisors و سایر مدیران ارشد شبکه IVAO در واقیعت خودشون خلبان هستنند
البته در قسمت ایران ما Supervisors و یا Administrator نداریم اما اگر نیاز به کاری باشه مدیران Division به این
مسئوال ها خبر میدن و اون ها کارهای لازم رو صورت میدن
در ضمن بین کسانی که به عنوان کنترل و خلبان در این شبکه فعالیت میکنن . کسانی هستتنند که خودشون خلبان
هستنند حتی در ایران
و خیلی ها هم مثل من دانشجوی خلبانی هستنند
بعضی از قوانین چه اون هایی که مربوط به خود شبکه میشه وچه اون هایی که مال ایران هست خیلی مهم هست
برای همین از شما عزیزان خواش میکنم که به یک سری از قوانین زیر که نوشته شده در زمان پرواز آنلاین رعایت کنید
مهمترین قوانین :
1 زمانی که شما تسلط به زبان انگلیسی ویا زبان Aviation که همون Radio Thelephone میشه رو ندارید
سعی نکنید که آنلاین زمانی که در اون محل کنترل هست پرواز کنید برای این که شاید اون کسی که کنترل هست به
شما یه دستوری بده و شما متوجه نشید و اون وقت هم هرس کنترل رو در میارید و هم پرواز های دیگه رو مختل میکنید
اون وقت که Suspend شدن در انتضار شماست
2 سعی کنید برای آموزش پرواز ویا زبان Aviation از سرور Trarning استفاده کنید که مزاحم دیگر پرواز ها نباشید
( البته این کار بیشتر برای آسایش خودتون هست تا دیگران )
3 سعی کنید اگر هنوز اون قدر توانا نشدین که به تونین با برج صحبت کنین در قسمت Flight Plane که بعدن بهتون آموزش میدم حتما درج کنید Only TEXT Pease
پایان قسمت اول آموزش
شاید در این قسمت اول نباید خیلی چیز ها رو میگفتم اما نیاز دونستم اول بگم
این قسمت اول بود خواهش میکنم به این دلیل که این آموزش طولانی هست و باید دقیق داده بشه صبر کنن و من
آموزش رو کامل بدم
اما اگر سئوال بود بنده در خدمتم
من در حالی این آموزش رو دارم برای شما عزیزان آماده میکنم که کلاس های خودم به اوج رسیده و امتحانتم نزدیک هست
پس خواهش میکنم برای ادامه این آموزش شکیبا باشید
درضمن اگر این آموزش براتون جالب و مفید بود ممنون میشم از دکمه تشکر استفاده کنید
من در آخر چند نکته ای که در آموزش بعدی استفاده میکنم رو میگم
1 نحوه ثبت نام کردن
2 موارد و نرم افزار های مورد نیاز
3 آموزش های کلی برای قبل از اجرا برنامه ( زیاد هست نخندین )
4 آموزش های کلی برای بعد از اجرا برنامه ( زیاد هست نخندین )
موفق و پیروز باشد
شماها همتون بازی دوبله فارسی رو خریدید ؟قیمتش 14 تومنه ؟
کپیش یا ورژن انگلیسیش هم تو بازار پیدا نکردم.
چه کنم ؟
چرا دوست عزیز
این جا هست
البته اگر یک فکر 100 واقعی بخواین باید مال شرکت Flight 1 رو بردارید که لینک تورنت ودانلودش رو ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما پیدا میشه
اما لینک سایت اصلیش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز از من میشنوی اصلا نسخه فارسی شو نخر
برای این که هزارو 1 مشکل داره
هم نسخه 9 و 10 فرقی نمیکنه
TOOMY خان دستت درد نکنه. ...
همش رو نخوندم ولی سر فرصت می خونم...
فارسیش که گرونه.زورم میاد 14 تومن بدم برای یه بازی. : دی
خوب انگلیسیش رو از کجا میتونم بخرم ؟
شماها از کجا گرفتید بازیو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)