تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 521 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام عزیزان.
    آقا این فولدر های cities و system و sys و private و pb که خود به خود توی مموری کارت درست میشن چی هستن؟
    راستی فرمت کردن مموری کارت با کامپیوتر واسه مموری ضرر داره؟
    ممنون
    پوشه cities براي نقشه هاي gps خود گوشي هست...
    پوشه های private و system هم برای برنامه های نصب شده و فایلهای سیستمی هست ....

هیچ ضرری نداره .....

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام عزیزان.
    آقا این فولدر های cities و system و sys و private و pb که خود به خود توی مموری کارت درست میشن چی هستن؟
    راستی فرمت کردن مموری کارت با کامپیوتر واسه مموری ضرر داره؟
    ممنون
    یه نزنی این پوشه ها رو پاک کنی ها!!!

سلام دوستان ...
    من وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه .... Option را که میزنم ... گزینه ای با عنوان Record وجود نداره !!! اصلا ...باید یه همچین چیزی باشه یا نه ... اگه نه .... پس چه جوری میشه مکالمه را بدون نرم افزار... ضبط کرد ؟
    همچین گزینه ای نباید وجود داشته باشه. باید با برنامه ضبط کنی. کسی تابحال ضبط بدون نیاز به نرم افزار دیده؟؟؟؟؟
    Last edited by Linux Learner; 26-09-2008 at 11:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5 6 رو دست نزنید. هردو باید یک زمان باشه، یعنی 12 که بصورت پیشفرض هست.

بعد از اینکه تنظیم کردید، Back رو بزنید تا یه صفحه گوشی برگردید. حالا برید به اون ... ها نشون بدید تا حالشون گرفته بشه!!!

یه برنامه برای تهیه عکس از صفحه نمایشم معرفی کنید. یادتون نره که N82 دکمه PEN نداره و برنامه های قبلی کار نمیکنه!
    متاسفانه این برنامه یه مورد اساسی داره ، که میشه اون رو خیلی راحت با غیر فعال کردن یه گزینه که مربوط به ذخیره انرژی 82 هست و در آپدیت های بعدی ( 11 و 20 و به صورت فوقالعاده در 30 ) نوکیا قرار داده شده برطرفش کرد ، به خاطر همین با زدن هر کلید یه بار صفحه کلید پرش پیدا میکنه و با رفتن به گالری های سنگین و حجیم و فیلم دیدن یا بازی با گوشی ، نور صفحه به حالت اول بر میگرده ...

کسی میتونه ایمیل این یارو که اینو ساخته در بیاره ، دربیاره به من بده باهاش مکاتبه کنم !!!

( عجله داشتم جمله بندیهام افتضاح شد ببخشید )

در ضمن من 82 دارم ، به یکی رو بندازم 95 8 رو باهام عوض میکنه و فقط پول 8 گیگ مموری رو میگیره ، ولی به خاطر بزرگی بیش از حد و عدم راحتی 95 موقع کارکردن ، دوست ندارم گوشیمو بدم و .... ( برای عزیزان scope وprience72
    نوشتم !)

4. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

یه نزنی این پوشه ها رو پاک کنی ها!!!

همچین گزینه ای نباید وجود داشته باشه. باید با برنامه ضبط کنی. کسی تابحال ضبط بدون نیاز به نرم افزار دیده؟؟؟؟؟
    نه . برای ضبط صدا حتما باید یه نرم افزار داشته باشی و بدون نرم افزار غیر ممکنه . اون که خودش گزینه ضبط داره در گوشی های سونی اریکسون هست نه نوکیا .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

متاسفانه این برنامه یه مورد اساسی داره ، که میشه اون رو خیلی راحت با غیر فعال کردن یه گزینه که مربوط به ذخیره انرژی 82 هست و در آپدیت های بعدی ( 11 و 20 و به صورت فوقالعاده در 30 ) نوکیا قرار داده شده برطرفش کرد ، به خاطر همین با زدن هر کلید یه بار صفحه کلید پرش پیدا میکنه و با رفتن به گالری های سنگین و حجیم و فیلم دیدن یا بازی با گوشی ، نور صفحه به حالت اول بر میگرده ...

کسی میتونه ایمیل این یارو که اینو ساخته در بیاره ، دربیاره به من بده باهاش مکاتبه کنم !!!

( عجله داشتم جمله بندیهام افتضاح شد ببخشید )

در ضمن من 82 دارم ، به یکی رو بندازم 95 8 رو باهام عوض میکنه و فقط پول 8 گیگ مموری رو میگیره ، ولی به خاطر بزرگی بیش از حد و عدم راحتی 95 موقع کارکردن ، دوست ندارم گوشیمو بدم و .... ( برای عزیزان scope وprience72
    نوشتم !)
    ایمیل سازنده Light Control منظورت هست ؟؟؟

luomao2000@tom.com
    luomao1977@sina.com
    Last edited by sabasistem_co; 26-09-2008 at 14:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

6

جل الخالق به جنس چینی!!!!همونطور که قبلا گفتم ان82 من چینی هست!حدود دو هفته پیش دوبار از دستم افتاد که بار دوم اسپیکر مخصوص صحبت کردن گوشی نویزی شده بود!!!!دیروز ناگهان بعد از خاموش روشن کردن گوشی متوجه شدم که اسپیکر درست شده!!!به هر طریقی تست کردم و دوباره گوشی رو خاموش روشن کردم ولی مشکل کاملا رفع شده بود!!حال کردم!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

جل الخالق به جنس چینی!!!!همونطور که قبلا گفتم ان82 من چینی هست!حدود دو هفته پیش دوبار از دستم افتاد که بار دوم اسپیکر مخصوص صحبت کردن گوشی نویزی شده بود!!!!دیروز ناگهان بعد از خاموش روشن کردن گوشی متوجه شدم که اسپیکر درست شده!!!به هر طریقی تست کردم و دوباره گوشی رو خاموش روشن کردم ولی مشکل کاملا رفع شده بود!!حال کردم!!
    من خیلی گوشیم خورده زمین . مثلا یه بار از فاصله یکی دو متری روی آسفالت خورد زمین که من گفتم دیگه هیچ چی ازش نموند . چشمامو بستم و گوشی رو برداشتم اصلا باورم نمی شد هیچیش نشده بود . تا حالا پنج شش بار خورده زمین ولی چیزیش نشده و حتی خط هم برنداشته .

در ضمن مگه گوشی شما ساخت هند نبود چرا حالا شد ساخت چین ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نه گوشی من چینی هستش!توزیع کننده اش هندی هست !!البته همین تو هند ان82 هندی هم هست ولی شانس من چینی بود دیگه!!!دیشب نرم افزار نوکیا مپ 2 رو ری اینستال کردم و در عرض 15 ثانیه و شاید هم کمتر به satelite وصل شد!ولی صبح دوباره تست کردم باز هم به همون 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول کشید تا وصل بشه!!!!بر رو بچ اینجا یکی بود که گفت جی پی اسش با اپدیت فریم ویر برا وصل شدن فقط 15 ثانیه وقت میبره!!هنوز هم همینجوریه یا دوباره به 1 دقیقه ای برگشته؟؟؟؟بقیه ی بچه ها چی؟؟کسی دیگه تست نکرده این فریم ویر جدید رو؟؟
    ان گیج برا فریم ویر جدید هک شد؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ان گیج برا فریم ویر جدید هک شد؟؟؟؟
    خير امين جان تا جايي كه من ميدونم اين فريمور فعلا" هك نميشه..!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    قیمت n82 رو می خواستم بدونم.من که از تبریز پرسیدم یکی گفت 460 و یکی 430.هر دو تاشم گفتن اصل هستش و هر دوشم بدون گارانتی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •