پوشه cities براي نقشه هاي gps خود گوشي هست...
پوشه های private و system هم برای برنامه های نصب شده و فایلهای سیستمی هست ....
هیچ ضرری نداره .....
پوشه cities براي نقشه هاي gps خود گوشي هست...
پوشه های private و system هم برای برنامه های نصب شده و فایلهای سیستمی هست ....
هیچ ضرری نداره .....
یه نزنی این پوشه ها رو پاک کنی ها!!!
همچین گزینه ای نباید وجود داشته باشه. باید با برنامه ضبط کنی. کسی تابحال ضبط بدون نیاز به نرم افزار دیده؟؟؟؟؟
Last edited by Linux Learner; 26-09-2008 at 11:09.
متاسفانه این برنامه یه مورد اساسی داره ، که میشه اون رو خیلی راحت با غیر فعال کردن یه گزینه که مربوط به ذخیره انرژی 82 هست و در آپدیت های بعدی ( 11 و 20 و به صورت فوقالعاده در 30 ) نوکیا قرار داده شده برطرفش کرد ، به خاطر همین با زدن هر کلید یه بار صفحه کلید پرش پیدا میکنه و با رفتن به گالری های سنگین و حجیم و فیلم دیدن یا بازی با گوشی ، نور صفحه به حالت اول بر میگرده ...5 6 رو دست نزنید. هردو باید یک زمان باشه، یعنی 12 که بصورت پیشفرض هست.
بعد از اینکه تنظیم کردید، Back رو بزنید تا یه صفحه گوشی برگردید. حالا برید به اون ... ها نشون بدید تا حالشون گرفته بشه!!!
یه برنامه برای تهیه عکس از صفحه نمایشم معرفی کنید. یادتون نره که N82 دکمه PEN نداره و برنامه های قبلی کار نمیکنه!
کسی میتونه ایمیل این یارو که اینو ساخته در بیاره ، دربیاره به من بده باهاش مکاتبه کنم !!!
( عجله داشتم جمله بندیهام افتضاح شد ببخشید )
در ضمن من 82 دارم ، به یکی رو بندازم 95 8 رو باهام عوض میکنه و فقط پول 8 گیگ مموری رو میگیره ، ولی به خاطر بزرگی بیش از حد و عدم راحتی 95 موقع کارکردن ، دوست ندارم گوشیمو بدم و .... ( برای عزیزان scope وprience72
نوشتم !)
نه . برای ضبط صدا حتما باید یه نرم افزار داشته باشی و بدون نرم افزار غیر ممکنه . اون که خودش گزینه ضبط داره در گوشی های سونی اریکسون هست نه نوکیا.
![]()
ایمیل سازنده Light Control منظورت هست ؟؟؟
luomao2000@tom.comluomao1977@sina.com
Last edited by sabasistem_co; 26-09-2008 at 14:12.
جل الخالق به جنس چینی!!!!همونطور که قبلا گفتم ان82 من چینی هست!حدود دو هفته پیش دوبار از دستم افتاد که بار دوم اسپیکر مخصوص صحبت کردن گوشی نویزی شده بود!!!!دیروز ناگهان بعد از خاموش روشن کردن گوشی متوجه شدم که اسپیکر درست شده!!!به هر طریقی تست کردم و دوباره گوشی رو خاموش روشن کردم ولی مشکل کاملا رفع شده بود!!حال کردم!!![]()
من خیلی گوشیم خورده زمین . مثلا یه بار از فاصله یکی دو متری روی آسفالت خورد زمین که من گفتم دیگه هیچ چی ازش نموند . چشمامو بستم و گوشی رو برداشتم اصلا باورم نمی شد هیچیش نشده بود . تا حالا پنج شش بار خورده زمین ولی چیزیش نشده و حتی خط هم برنداشته .
در ضمن مگه گوشی شما ساخت هند نبود چرا حالا شد ساخت چین ؟؟؟
نه گوشی من چینی هستش!توزیع کننده اش هندی هست !!البته همین تو هند ان82 هندی هم هست ولی شانس من چینی بود دیگه!!!دیشب نرم افزار نوکیا مپ 2 رو ری اینستال کردم و در عرض 15 ثانیه و شاید هم کمتر به satelite وصل شد!ولی صبح دوباره تست کردم باز هم به همون 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول کشید تا وصل بشه!!!!بر رو بچ اینجا یکی بود که گفت جی پی اسش با اپدیت فریم ویر برا وصل شدن فقط 15 ثانیه وقت میبره!!هنوز هم همینجوریه یا دوباره به 1 دقیقه ای برگشته؟؟؟؟بقیه ی بچه ها چی؟؟کسی دیگه تست نکرده این فریم ویر جدید رو؟؟
ان گیج برا فریم ویر جدید هک شد؟؟؟؟
خير امين جان تا جايي كه من ميدونم اين فريمور فعلا" هك نميشه..!
سلام
قیمت n82 رو می خواستم بدونم.من که از تبریز پرسیدم یکی گفت 460 و یکی 430.هر دو تاشم گفتن اصل هستش و هر دوشم بدون گارانتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)