نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
هاااااا
زنده موند
یک غارت توپ انجام دادیم
به نظرتون منابعو ارتقا بدم
یا نیرو بسازم؟
نه خیالت راحت تا جای که من میدونم مشکلی پیش نمی آیدحالا چندتا هستن مهاجرات
![]()
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازیدر سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
اونا رو هم دارم به ده می رسونمدوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
خب دیگهیه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازیدر سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
سطح ده اقامتگاهو دارم
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنناونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه![]()
من از همون اولی که جمعیتم زیر 200 بود شروع به نیرو سازیعزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنناونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه![]()
فارم کردن و ارتقای ساختمونای جنگی پرداختم به جای منابع
ولی با یه حمله از یه دهکده ی قوی کل کارم خراب شد
الان دارم نیروهامو بازسازی می کنم
تا با فارم کردن پیشرفت کنم
این رسم این بازیه البته می شه کاری کرد که بدونه نیرو تا یه جای پیشرفت ولی خب دردسر داره مایش یه زبونه چرب نرمه باید بشی رئیس قبیله مخ تمام قول های اطرافت رو بزنی طوری که نه تنها بهت حمله نکنن اگه خواستی حتی به کسی که بهت حمله مکنی تهدید یا حمله کنن
خب البته بگم اون نژاد یعنی تئوتن بدونه غارت زندگی براش بی معنیه نیرو ها مفت مدت زمان ساخت خیلی کم
میدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)