من که در آوردم گذاشتم تو صندوق، البته یه سری قفل هست که استفاده کنی اما اونم خیلی قابل اطمینان نیست
هر چند گاوصندوقش هم خیلی راحت باز می شه![]()
من که در آوردم گذاشتم تو صندوق، البته یه سری قفل هست که استفاده کنی اما اونم خیلی قابل اطمینان نیست
هر چند گاوصندوقش هم خیلی راحت باز می شه![]()
سلام
زنگ زدن گفتن که فردا بیا سند و پلاک رو بگیر برا ماشین هم از ساعت 8 صبح تا 3 بعد از ظهر اقدام کنید
البته فردا که امتحان دانشگام پس فردا میرم تحویل بگیرم![]()
جو جو منم به دنیا امد دیگه![]()
چه جالب پرسیدم میگه که برا تحویل ماشین باید بری جاده قدیم خود کارخونه !
فقط یه چیز آخر نفهمیدم دزد گیر چی ببندم ماجیکار سوکت فابریک 206 داره آخر یا نه چون یه جا رفتم نمایندگی ماجیکار گفت بله سوکت فابریک دارم !
اولین کاری که بکنم میخوام دزد گیرش رو نصب کنم !
Last edited by isbn; 20-06-2011 at 10:54.
مبارکه عزیز
تیپ 2 هست یا 5 ؟
مبارک باشه
منم اولین کاری که میخواستم بکنم این بود که دزدگیر نصب کنم . ولی الان همه چی براش گرفتم ولی هنوز دزدگیر نبستم
این سوالی که پرسیدی جوابش از تست کنکور فوق دکترا هم سخت تره چون هر کسی یه چیزی رو پیشنهاد میده و میگه بقیه دردگیرا سیستم برقو خراب میکنه و مماشین مشکل دار میشه و یا از گارانتی در میاد . میگی نه خودت ببین!!!!!
من خیلی تحقیق کردم در مورد دزدگیر و به این نتیجه رسیدم که فعلا نندازم ، چون کاملا یه خرج الکیه چون دزد از 206 فقط ضبط ، چرخ ها ، و چیزایی که تو ماشین جا میزاریو میدزده و دزدگیر باشه یا نباشه میدزده . برا همین من یه فقل ضبط از آپکو گرفتم که بسیار حیاطیه برا 206 به نظر من، یه قفل فرمون گرفتم و چهارتا پیچ ضد سرقت برای لاستیکا گرفتم که هنوز حوصله نکردم ببندم پیچارو . شاید یه قفل کاپوت هم بگیرم که در کاپوت هم باز نشه که باطری یا کامپیوترو بدزدن . ماشین هم بیرونه و پارکینگ ندارم .
Last edited by night lord; 20-06-2011 at 11:55.
دوستان کسی میدونه کیلومتر 206 تیپ 5 رو چطوری میشه صفر کرد؟ هزینش چطوریاست
از Amirrezaajalli هم به خاطر پیامشون ممنونم!
مبارک باشه...!
انشالله برای شما هم از اون خوباش در میاد.
در مورد دزدگیر هم وقتی من ماشین رو تحویل گرفتم مهندسی که کارای ماشین رو انجام میداد گفت برای دزدگیر بیاد اینجا چند تا مدل هست هر کدوم رو که خواستید براتون تو نمایندگی میبندیم و گفت اگه بیرون از نمایندگی دزدگیر ببندید و مشکلی براتون پبش بیاد ما قبول نمیکنیم!
شما هم از نمایندگی بپرس ببین چه مدلی بهتون پیشنهاد میکنه.
راستیتش خود منم برای ماشین هنوز دزدگیر نصب نکردم چون میگن تا کلید خود 206 روش نباشه نمیشه روشنش کرد و بجاش اومدم پول دزدگیر رو گذاشتم برای بنزینش.
شما هم هر جور خودتون دوست دارید...
فقط بیرون از نمایندگی فعلا کاری رو ماشین انجام ندید!
ممنون
درست میگید سر مسئله دزد گیر هر کسی یه چیز میگه ! حالا منم فکرام رو میکنم ببینم ببندم یا نه
ولی مشکل من اینه که
1 ماشین باید بیرون بمونه
2 آمپلی تاقچه با باندا رو دزد گیر نباشه راحت میبرن
3 دزدایه اینجا حرفه ای هستن اون یکی پرشیام قبل از سفیده بدون دزد گیر بود فقط قفل پدال و فرمون داشت که دزد تونسته بود درو راحت باز کنه بعد راحت قفل فرمون ولی زورش به قفل پدال نرسیده بود قفل پدالم از اینا بود که خودتم باس بخوابی رو آسفالت تا بتونی بازش کنیاما اصل کار اینجاست که ماشین رو برده بود فک کنم هل میداده
که دیگه جونش در امده ماشین رو در باز تو کوچه پایینی ول کرده بود تو جوب که صبح گشت ماشین رو پیدا کرده بود و اطلاع داد
اون روز رو یادم نمیره که میزدم تو سر خودم ولی رو این یکی پرشیا که هم قیاف تابلو داشت هم سیستم همه جوره توش بود اما دزد گیر داشت هیچ تعرضی بش نشد در صورتی که ماشین دوستمم که هر شب کناره ماشین خودمه 206 هم هست همین چند شب پیش ماشین رو لخت کرده بودن اما دیگه حوصله و وقت ور رفتن به ماشین من رو نداشتن
از این جهت هست که میگم ببندم بهتره !
4 یه خوبی داره اینجا دزداش گشادنببخشید البته
راستی بهنام جان ماشین که اذیتی نکرده ؟ شتاب و اینا خوبه؟
یه سوال دیگه این که میگن 206 اصلا سرویس نداره درسته همچین چیزی ؟ مگه میشه سرویس دوره ای نداشته باشه؟
Last edited by isbn; 20-06-2011 at 16:12.
سلام پامی جان ممنون ببخشید پستت رو ندیده بودم
تیپ 5 سفید![]()
داداش این کار رو باید ببری بیرون برات انجام بدن که کار همه کسی هم نیست ولی اگر ببری اینران خودرو دستگاه بزنند میفهمند ...دوستان کسی میدونه کیلومتر 206 تیپ 5 رو چطوری میشه صفر کرد؟ هزینش چطوریاست
اشنا ما 100 هزار تا کم کرد از پژو پارسش. هزینه رو هم نمیدونم.
با این داستان دوست من شما به یک دزدگیر حرفه ای نیاز دارین.
در مورد سرویس های دوره ای تو دفترچه خودرو حتما نوشته.باید داشته باشه.
سمند داره 206 نداشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)