اینم از سریال برنامه :
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Serial: 0PDN58-4UT5KD-XBQ42E-DYWF7W-UYJM0B
خوش بگذره عزیزم
Take Care![]()
اینم از سریال برنامه :
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Serial: 0PDN58-4UT5KD-XBQ42E-DYWF7W-UYJM0B
خوش بگذره عزیزم
Take Care![]()
1- در aol من automatic setting هست و فقط بخش server داراي اطلاعاتي است كه شما اون بالا نشان داديد و بخش كانكت يوزينگ ------ تيك نخورده و داراي اطلاعاتي هم نيست در ضمن تيك در بخش سرور تيك UDP not availablei هم نخورده است.
2- ابتدا من بدون اينكه به تنظيمان دست بزنم رفتم تو idm و ------ و پورت رو طبق چيزي كه گفته بوديد (proxy.library.utoronto.ca prot 8080) پر كرده هم در قسمت HTTP و هم HTTPS و ok و اومدم بيرون اما هنگام دانلود همچنان با ارور idm مواجه ميشم.
3- اومدم در aol تنظيمات رو منيوال وارد كردم اما با اين تنظيمات aol ديگه كار نكرد و idm هم همچنين.
4- با استفاده از get from ie هم چيزي بدست نيومد.
لطفا باز هم راهنمايي كنيد.
ممنون
اگه کار میکنه با همین شرایط از همون بخش Server کپی کنیندر aol من automatic setting هست و فقط بخش server داراي اطلاعاتي است كه شما اون بالا نشان داديد و بخش كانكت يوزينگ ------ تيك نخورده و داراي اطلاعاتي هم نيست در ضمن تيك در بخش سرور تيك UDP not availablei هم نخورده است.
اطلاعات رو که نباید از عکسی که من گزاشتم کپی کنین ! منظورم برنامه خودتون بود.2- ابتدا من بدون اينكه به تنظيمان دست بزنم رفتم تو idm و ------ و پورت رو طبق چيزي كه گفته بوديد (proxy.library.utoronto.ca prot 8080) پر كرده هم در قسمت HTTP و هم HTTPS و ok و اومدم بيرون اما هنگام دانلود همچنان با ارور idm مواجه ميشم.
اگه این کار نکرده پس تنظیمات داخل IE ندارین قاعدتا.4- با استفاده از get from ie هم چيزي بدست نيومد.
ببین شما چطوری ازین استفاده میکنین از AOL ؟
بازش میکنین و از IE استفاده میکنین ؟ یا فایرفاکس از کدوم مرورگر؟
Take Care![]()
من با اطلاعات بخش سرور هم كار كردم ولي نشد.
ببينيد من از فايرفاكس استفاده مي كنم خوب. ولي خوب وقتي مي خوام سرچ بدون محدوديت داشته باشم از AOL استفاده مي كنم يعني بازش مي كنم و از مرورگر خودش استفاده مي كنم ولي براي دانلود idm محدوديت خودشو داره مي خوام راهي پيدا كنم كه idm بتونه بدون محدوديت دان كنه مثلا از يوتيوب
در ضمن مگه AOL وري بقيه مرورگرها هم ميتونه تاثير داشته باشه و بتونه ازفيلتر رد بشن؟
دقیقا از چه مرورگری به شبکه ی نامحدود وصل میشین ؟
AOl ؟
من این رو نمیدونم چطوری هست ، ولی میدونم تنظیماتش با IE یکی هست برای بخش ------
اگه یدونه وی پ ان داشتی الان اینقدر درد سر نداشتی دوست من ،
یا حداقل از برنامه ی You--r freedo--m استفاده میکردی
برین به این دو مسیر که میگم :
در IE
برو داخل Option و تب Connection و Lan setting رو بزن
در بخش آخر اول ببین تیک خورده یا نه و همچنین عددی هست یا نه
اگه هست همون رو باید کپی کنی.
در فایرفاکس هم به Option برو و تب advanced و دوباره تب network و دکمه ی Setting رو بزن ، اونحا هم نیگاه کن ببین تیکی فعال هست یا عددی داخل فیلدها نمونده
تنظیمات اون مرورگری هم که باهاش نامحدود کار میکنین چک کنین ، باید بتونین راحت پیداش کنین من الان نمیبینمش که چطوری هست ، شما خودت پیداش کن ، و تنظیماتش رو کپی کن
Take Care
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
اینطوری نیست مرورگری که باهاش کار میکنی ؟
Take Care![]()
ببين بالاخره تونستم از يوتيوب با منيجر يه دان انجام بدم. من معمولا ازultrasurf استفاده مي كنم و با تنظيم همونپروكسي تو منيجر بالاخره شد.
مشكلم اينه كه جديدا اين نرم افزار خيلي بد راه ميده و خيلي از مواقع به سرورش وصل نمي شه ناچارا از AOL استفاده كردم ولي تنظيمات اون تو منيجر جواب نداد و هنوز نفهميدم چرا؟
حالا شما دقيقا برام بگين كهوي پي ان رو چجوري تهيه و استفاده كنم و چه مزايايي نسبت به روشهاي ديگه داره؟
در كل خيلي ممنون از راهنماييهات. واقعا راهگشا بود
خوب خواهش میکنم نمیشه اینجا جواب داد دوست من ، برین داخل پ.خ جوابتون رو میدم
Take Care![]()
با سلام .
دوستان كسي نميدونه چرا هنگام راست كليك بر روي لينكهاي دانلود سايتها جهت افزودن به ليست دانلود idm تا سر حد مرگ كامپيوتر رو درگير و قفل ميكنه ؟ تا حالا هيچ وقت اينجوري نشده بودو البته الان دست ما رو تو حنا گذاشته چون كمترين كاري كه با اين خاصيت idm ميكردم دانلود تمام صفحات روزنامه بود .
من idm از کلیک راست تو دانلود پریده هر کار کردم دوباره نصب کردم نیومد.قبلا تو کلیک راست دانلود با idm بود الان نیست هر ورژنی نصب کردم نشد.ممنون میشم کمک کنید رفته رو اعصابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)