چه جوري مي شه autoran.inf را از كل از كامپيوتر و كول ديسك ريشه كن كرد
چه جوري مي شه autoran.inf را از كل از كامپيوتر و كول ديسك ريشه كن كرد
نصب انتی ویروس خوب. آپدیت اسکن.
روش دستی یعنی تلف کردن وقت.
با سلام در صورت امكان روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری را برايم ايميل بفرماييد
آدرس ايميل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول این تاپیک رو مطالعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من 2-3 روزه توي درايو D يه فلدر اومده و قتي بازش ميكنم هيچكدام از فلدراي درونش باز نميشه.
منم حواسم نبود فلدر تمام فيلمهامو ريختم توشنزديك 400 تا فيلمه كمك كنيد
وقتي روش راست كليك ميكنم نوشته حجم 0 در صورتي 170 gig
هاردم سامسونگ و من 2 تا هارد توي سيستم دارم.توي اين هارد ويندوز نيست.فقط يه درايو ساختمو توش فيلم ميريزم.
وقتي روش كليك ميكنم اين ارور رو ميده
توي عكس اول من فقط دو فلدر ريختم و بقيش خودش امده
و وقتي هم ميخوام توي يه درايو ديگه كه جا هم داره كپي كنم نميشهاي ارور رو ميده.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by maghzae-motefaker; 17-05-2010 at 08:45.
اول سیستم رو با یک انتی ویروس خوب مثا آویرا کسپرسکی ویا نورتون پاک سازی کنید. حتما انتی ویروس هارو تا به امروز اپدیت کنید.
اگر مشکل حل نشد یک سی دی ویندوز لایو تهیه کنید و با اون بالا بیایید از فایل ها کپی بگیرید. این کار رو هم باید زمانی بکنی که هارد از لحاظ ویروسی پاک بوده باشه.
سلام دوستان
من سیستمم ویروس vircure32.exe , 1thes92pرو گرفته البته بگم هر جا این دو فایل هستند فایل autorun هم است...
این ویروس ها 2 مشکل برای من ایجاد کردن که اولی خیلی مهم تره اونم اینکه نمیزارن من آنتی ویرسمو آپدیت کنم...
آنتی ویروس من نود32 است....و دومی اینکه فایل های hidden رو نمیتونم ببینم....
از safe mode بیایید و ببینید می تونید نود32 آپدیت کنید یا نه.
یا انتی ویروس دیگه ای نصب کنید و اپدیت کنید.
نشد چند تا راه کار هست.
این برنامه رو نصب کنی و اپدیت کنی که 50 درصد احتمال داره ویروس رو که نود32 رو نمیذاره اپ شه پاک میکنه.
--------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
combofix رو اجرا کنی بعد آنتی ویروس رو اپدیت کن.
موقع اجرا یادت باشه نت قطع بشه و همه ی برنامه ها بسته باشه حتی نود32 . پنجره ها رو تایید کن بذار کارش تموم بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
----------------------
از این لینک Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کن. اخری هست. راهکاره خوبیه این. 90 دردصد
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه آخر مثل همیشه دیسک نجات آنتی ویروس هاست. سپستم رو با دیسک نجات بوت می کنید. دیسک نجات ترجیحا کسپرسکی یا بیت دیفندر باشه.
سلام دوست عزيز.من kaspersky 2010 با آخرين آپديت دارم.ولي انگار مشكل داره.ميشه كمكم كنيد بگيد مشكلش چيه؟
![]()
عکس باز نمیشه.
سوال هم در تاپیک اختصاصی کسپرسکی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)