تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 1081 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    کاسپر در سال 2007 رتبه ی دوم را از آن خود کرد می دونین چرا؟ چون قیمت بالایی داره ولی قیمت بیت دیفیندر کمتره و

ناد هم در رتبه های بعدی قرار گرفت می دونین چرا؟چون آپدیت های دو آنتی ویروس مذکور ساعتی بوده ولی ناد روزانه و

در مواقع لزوم است.بنابراین کشور هایی که از قانون کپی رایت را رعایت نمی کنن بهتره کاسپر رو انتخاب کنن چرا چون

بیت دیفیندر در پاکسازی ویروس هایی که در سیستم ری استرند خیلی بد عمل می کنه
    سایت مورد نظر شما یعنی toptenreviews در زمینه تست آنتی ویروس ها سایت معتبری نیست تو تست آنتی ویروس ها دو مرجع مهم و معتبر وجود داره یکی AV-COMPARATTIVES.ORG که به صورت یک در میان به تست دیتا بیس و هوش مصنوعی می پردازه که در قسمت هوش مصنوعی NOD32 از همه بهتر عمل میکنه و در بخش دیتابیس کسپر معمولا نتایج بهتری میگیره
    در سایت VIRUSBTN.COM به تست دیتا بیس در مقابله با ویروس های خطرناک پرداخته می شه و هر آنتی ویروسی که بتونه تمام ویروس های اون تست رو بشناسه نشان VB100 داده میشه که رکورد دار این ساین NOD32 است.
    Last edited by Nine; 02-09-2007 at 13:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت مورد نظر شما یعنی toptenreviews در زمینه تست آنتی ویروس ها سایت معتبری نیست تو تست آنتی ویروس ها دو مرجع مهم و معتبر وجود داره یکی AV-COMPARATTIVES.ORG که به صورت یک در میان به تست دیتا بیس و هوش مصنوعی می پردازه که در قسمت هوش مصنوعی NOD32 از همه بهتر عمل میکنه و در بخش دیتابیس کسپر معمولا نتایج بهتری میگیره
    در سایت VIRUSBTN.COM به تست دیتا بیس در مقابله با ویروس های خطرناک پرداخته می شه و هر آنتی ویروسی که بتونه تمام ویروس های اون تست رو بشناسه نشان VB100 داده میشه که رکورد دار این ساین NOD32 است.

Pc world چی این هم معتبر نیست کاسپراسکای در اکثر رنک ها اکثراً اول یا دوم بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by technoboy; 02-09-2007 at 13:42.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Pc world چی این هم معتبر نیست کاسپراسکای در اکثر رنک ها اکثراً اول یا دوم بوده
    البته چون این تاپیک مربوط به مقایسه آنتی ویروس ها نیست بهتره زیاد ادامه پیدا نکنه و اگه لازم باشه در قسمت مقایسه آنتی ویروس ها ادامه بدیم
    همون طور که میبینید من نوشتم سایت topten در زمینه تست آنتی ویروس ها از اعتبار چندانی بر خوردار نیست همین طور سایت پی سی ورلد اگر چه سایت معتبریه اما به طور حرفه ای مد نظر کارشنا سان برای انتخاب آنتی ویروس استفاده نمی شه این سایت در ضمن به نظر خوانندگان خیلی اهمیت میده یعنی وقتی کار کردن با nod32 برای خیلی از کاربران سخته این در نتیجه گیری نهایی تاثیر داره اما سایت هایی که من اسم بردم مرکز اصلی تست آنتی ویروس ها با جدید ترین روش هاست تقریبا هیچ مرکز دیگه ای رو تا به حال ندیدم که به تست هوش مصنوعی بپردازه
    این دو سایت کاملا بی طرفانه تست رو انجام میدن و شرکت سازنده آنتی ویروس نیز در حین انجام تست نمایندگانی دارند طوری که اگه شرکتی به نوع نتیجه گیری و نوع تست اعتراض داشته باشه این اعتراض بررسی میشه حتی ممکنه آنتی ویروس از سای بخواد که در تست بعدی ازش استفاده نشه همون طور که trend , panda چنین کردند
    در ضمن شما اگه جملات منو بخونین کاملا بی طرفانه است یعنی من نگفتم انتی ویروس کسپر ضعیفه بر عکس گفتم انتی ویروس nod32 از هوش مصنوعی به مراتب قوی تر از کسپر بر خورداره ( نه تنها از کسپر که از تمام آنتی ویروس های دیگه) و تنها انتی ویروسی است که در آخرین تست هوش مصنوعی نشان advance+ گرفته بر عکس در تست دیتا بیس در فوریه 2007 نشان advance گرفت حال اونکه در تست 14 هوش مصنوعی کسپر نشان standard رو گرفت و در تست 13 که nod نشان Advance گرفت کسپر نشان advance+ گرفت در آخرین تست این سایت که به دیتا بیس مربوط میشه (تست 15) هم کسپر و هم nod هر دو نشان advance+ گرفتند کسپر با شناسایی 98.46 در صد و nod با شناسایی 97.6%
    به طور کلی نمیشه یه انتی ویروس رو در همه جنبه ها برترین دونست ضمن اینکه نوع استفاده کاربر هم درصد بالایی از اهمیت رو داره
    این دو انتی ویروس جزء بهترین آنتی ویروس های دنیا هستند و انتخاب هر کدوم از اونها انتخاب هوشمندانه ای است
    یا علی

داره خودمونی میشه OOGame MakerOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    يه فلش مموري دو گيگ

پيش فرض

سلام دوستان...
    نمي دونم چرا اين كسپر اسكاي همه فايل هاي اصلي برنامه هام رو پاك مي كنه و به عنوان ويروس مي شناسه!!
    الان ديگه هيچكدوم از برنامه هام باز نميشن، مثل تري دي مكس، مجموعه آفيس و برنامه هاي ديگه ادوب و ...
    كسي مي دونه بايد چيكار كنم كه كسپر اسكاي اونها رو ويروس نپنداره؟!

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان...
    نمي دونم چرا اين كسپر اسكاي همه فايل هاي اصلي برنامه هام رو پاك مي كنه و به عنوان ويروس مي شناسه!!
    الان ديگه هيچكدوم از برنامه هام باز نميشن، مثل تري دي مكس، مجموعه آفيس و برنامه هاي ديگه ادوب و ...
    كسي مي دونه بايد چيكار كنم كه كسپر اسكاي اونها رو ويروس نپنداره؟!
    یعنی تیم کسپرسکی با اون همه افراد متخصص و کارآمدی که دارن اشتباه میکنند و به دروغ فایلی رو آلوده تشخیص

میده؟

البته نمیگم که کسپرسکی اشتباه نمیکنه . هر آنتی ویروسی ممکنه یک فایل رو به عنوان آلوده تشخیص بده اما نه

دیگه همه فایل های exe رو. شما اول اسم ویروس و یا تروجانی رو که کسپرسکی تشخیص میده رو اینجا بنویسید تا

ببینیم که آیا این تشخیص اشتباه است و یا درست.

طبق تجربه ای که من دارم کسپرسکی 98 درصد تشخیص هاش درست هستند.

در ضمن جیفو رو که حتما میدونید چیه؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    من خيلي وقته كه منتظر Kis 7 بودم حالا كه اومده مي خواستم اگه زحمتي نيست بگين به طور دقيق با Kis 6 چه فرقي داره ؟
    در ضمن با توجه به اشكالاتي كه گفتين داره پيشنهاد ميكنين نصب كنم يا نه ؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز

تفاوت نسخه 7 نسبت به نسخه 6 :

1.رابط گرافیکی جدید

2.هوش مصنوعی بسیار قویتر

3.اضافه شدن دو سرویس Parental Control و Privacy Control

4.خاصیت Anti-Rootkit قویتر

5.فایروال قوی تر

6.برطرف شدن بسیاری از اشکالات نسخه های قبلی

من منظورتان را از اشکالات متوجه نشدم .شما نسخه 6 را آنیستال کنید و نسخه 7 را نصب کنید اگر ناراضی بودید

می توانید به نسخه 6 برگردید.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

اینجا آخرین ورژن ها و آخرین فایل های مربوط به این آنتی ویروس معرفی میشه و دوستان سوالات احتمالی در مورد این آنتی ویروس رو هم اینجا بپرسن.

آخرین نسخه یعنی نسخه 7.0.0.125 اضافه شد :

لینک:

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 (22.68 MB)

کد:
    Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 (21.46 MB)

کد:
    ببخشید این ورژن ویستا رو ساپورت میکنه ؟؟

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

واسه ویستای من که جواب نداد نصب میشه ولی اصلا کار نمیکنه از همین p30 خریدم

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد کرک:
    اینجا جای کرک و سریال کاسپر نیست و خودش یه تاپیک جدا داره. اما به هر حال soda یه پست داده و تو اون آدرس یه سایت رو داده که با رفتن به اون می تونید یه سریال 6 ماهه معتبر به اسم خودتون تهیه کنید. (برای اینترنت سکیوریتی 6 هست اما با اینترنت سکیوریتی 7 هم کار می کنه)
    در مورد ویستا:
    کاملا با ویستا سازگاره و کار می کنه. شما اولین نفری هستید که من ازش می شنوم این آنتی ویروس با ویستا کار نمی کنه. اگر مشکلی داره لطفا بگید اون رو تا اینکه دوستان بررسی کنن.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید این ورژن ویستا رو ساپورت میکنه ؟؟
    آخرین نسخه از محصولات کاسپرسکی ( از سری 6 نسخه 6.0.2.621 و تمامی نسخه های سری 7 ) با ویستا سازگار

هستند و خود من در حال حاضر از نسخه 7.0.0.125 بدون مشکل روی ویستا استفاده می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •