تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 210 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام. من برای نرم افزار مطب دندانپزشکی خودم باید یک pc و یک لپ تاپ رو شبکه کنم(صاحب نرم افزار گفت فقط اون فولدر نرم افزار که روی pc نصبه شیر بشه، کافیه). ترجیح من بی سیمه، اگه سرعت انتقالش کافی باشه. حالا مشکل اینجاست که اینترنت مطب به صورت کابل هست(از کافی نت بالای مطب) و عملا پورت شبکه لپ تاپ پر شده(pc اینترنت نداشت و نخواهد داشت). یکب گفته یه مودم بیسیم بزاری با هم شبکه میشن. حالا سوال اینه که مودمی هست که به جای خط تلفن کابل شبکه بخوره؟ من برای pc باید کارت بیسیم بگیرم؟ میشه بعد از شبکه کردن با مودم، pc رو از اینترنت محروم کرد؟ اگر بفرمایید چه وسایلی با چه مارکی بگیرم ممنون میشم. در ضمن اگه بی خیال بیسم شم و با کابل به هم وصلشون کنم چی؟ پورت شبکه اضافه از کجا بیارم برای لپ تاپ؟
    بنظر من راحت ترین کار اینه که یه کارت شبکه بیسیم برای PC بخرین و بصورت بیسیم باهم شبکه کنین، نیازی به مودم (روتر) هم نیست. به PC هم میتونید اینترنت بدید، میتونید ندید.
    یا، میتونید یه روتر یا مودم وایرلس بخرین و بصورت وایرلس به لپتاپ و با سیم LAN به PC وصل بشین و شبکه ایجاد کنین.

2. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بنظر من راحت ترین کار اینه که یه کارت شبکه بیسیم برای PC بخرین و بصورت بیسیم باهم شبکه کنین، نیازی به مودم (روتر) هم نیست. به PC هم میتونید اینترنت بدید، میتونید ندید.
    یا، میتونید یه روتر یا مودم وایرلس بخرین و بصورت وایرلس به لپتاپ و با سیم LAN به PC وصل بشین و شبکه ایجاد کنین.
    ممنون از راهنمایی شما. حالا کارت شبکه بیسیم pc با لپ تاپ چطور شبکه میشه؟ سرعتش نسبت به ارتباط کابلی خیلی افت داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان،لطفا منو راهنمایی کنید تا عضو انجمن شبکه بشم ؛ بچه های من میخوام به کلاس های شبکه و مایکروسافت برم لطفا اونایی که این مدارک و دارن برای اساتید راهنمایی م کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما. حالا کارت شبکه بیسیم pc با لپ تاپ چطور شبکه میشه؟ سرعتش نسبت به ارتباط کابلی خیلی افت داره؟
    سرعتش اگه سری n تهیه کنین در همون اندازه کابل هست یعنی حدود ۱۱ مگابایت در ثانیه.
    برای شبکه کردنشون هم باید با یک کدوم کانکشن ad hoc بسازین و دیگری رو بهش وصل کنین ولی بنظرم بهتره یه مودم وایرلس سری n بگیرین که با حدود ۷۰ تومن میتونین تهیه کنین. در این حالت کابل همیشه از مودم یه PC وصله و فقط با لپتاپ به وایرلس اون وصل میشین و شبکه میشین. این کار راحت تره و اون مودم هم شاید بعدا بیشتر به دردتون بخوره در مقایسه با کارت شبکه وایرلس

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام من نمیدونم چطور باید با امکانات انجن کار کنم؛ خیلی نا مفهوم ه، لطفا راهنمایی م کنید میخوام از بچه هایی که مدارک شبکه دارن در مورد اساتید برتر سوال کنم

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سرعتش اگه سری n تهیه کنین در همون اندازه کابل هست یعنی حدود ۱۱ مگابایت در ثانیه.
    برای شبکه کردنشون هم باید با یک کدوم کانکشن ad hoc بسازین و دیگری رو بهش وصل کنین ولی بنظرم بهتره یه مودم وایرلس سری n بگیرین که با حدود ۷۰ تومن میتونین تهیه کنین. در این حالت کابل همیشه از مودم یه PC وصله و فقط با لپتاپ به وایرلس اون وصل میشین و شبکه میشین. این کار راحت تره و اون مودم هم شاید بعدا بیشتر به دردتون بخوره در مقایسه با کارت شبکه وایرلس
    کارت شبکه n حدود 35 تومنه ( برای pc ) . دقت داشته باشید که لپ تاپتون باید از وایرلس n پشیبانی کنه وگرنه اگر کارت شبکه یا مودم n بخرید ولی لپ تاپتون از n پشتیبانی نکنه سرعتتون پایین میاد و به g میرسه
    Last edited by Hamed-M1; 23-11-2014 at 19:15.

9. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کارت شبکه n حدود 35 تومنه ( برای pc ) . دقت داشته باشید که لپ تاپتون باید از وایرلس n پشیبانی کنه وگرنه اگر کارت شبکه یا مودم n بخرید ولی لپ تاپتون از n پشتیبانی نکنه سرعتتون پایین میاد و به g میرسه
    خیلی ممنون. من چک کردم لپ تاپ مشخصات ساپورت شبکه اش IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Bluetooth بود. یعنی احتمالا N نیست. خب حالا اگه یه مودم روتر سری N بگیرم، کابل اینترنت رو بهش وصل کنم، ازش یه کابل به PC بکشم، باز فرقی داره؟ یعنی به هر حال لپ تاپ N رو ساپورت نمیکنه دیگه. اصلا مودم N بهش میخوره؟ حالا اگر به توصیه دوستمون مودم بگیرم(که من هم فکر کنم بیشتر به درد میخوره) همین سری N به لپ تاپم میخوره؟ به جز سرعت مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟ در ضمن کابل اینترنتم که کابل شبکه است بهش میخوره؟ چون تو خونه که کابل تلفنه که به مودم وصله.
    Last edited by daneshdds; 23-11-2014 at 22:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خیلی ممنون. من چک کردم لپ تاپ مشخصات ساپورت شبکه اش IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Bluetooth بود. یعنی احتمالا N نیست. خب حالا اگه یه مودم روتر سری N بگیرم، کابل اینترنت رو بهش وصل کنم، ازش یه کابل به PC بکشم، باز فرقی داره؟ یعنی به هر حال لپ تاپ N رو ساپورت نمیکنه دیگه. اصلا مودم N بهش میخوره؟ حالا اگر به توصیه دوستمون مودم بگیرم(که من هم فکر کنم بیشتر به درد میخوره) همین سری N به لپ تاپم میخوره؟ به جز سرعت مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟ در ضمن کابل اینترنتم که کابل شبکه است بهش میخوره؟ چون تو خونه که کابل تلفنه که به مودم وصله.
    بله هیچ مشکلی نخواهید داشت با مودم سری N و فقط سرعت کمتری میگیرید در حد ۳ مگابایت در ثانیه فکر کنم.
    کابل شبکه هم بهشون میخوره و مشکل ندارن

12. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیز در ادامه تلاش هام برای شبکه کردن لپ تاپ و pc خودم یه مودم روتر d-link وایرلس گرفتم. اینترنت من با کابل از کافی نت طبقه بالام اومده که وصلش کردم به مودم و یکی از پورت های مودم هم با کابل وصل کردم به pc. حالا pc به اینترنت وصل میشه. ولی لپ تاپ که میخواد با وایرلس وصل شه ازم pin code مودم رو میخواد. تو صفحه مودم که میرم (همون 192.168.1.1) اصلا ظاهرا میره تو صفحه سوییچ کافی نت که اینترنتم از اونه. حالا با این شرایط چطور میشه اینها رو شبکه کرد؟(لپ تاپ وایرلس، pc با کابل، اینترنت هم که از کافی نت اومده) بعد حالا زدیم و مشکل حل شد، حالا من با کافی نته شبکه نشم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیز در ادامه تلاش هام برای شبکه کردن لپ تاپ و pc خودم یه مودم روتر d-link وایرلس گرفتم. اینترنت من با کابل از کافی نت طبقه بالام اومده که وصلش کردم به مودم و یکی از پورت های مودم هم با کابل وصل کردم به pc. حالا pc به اینترنت وصل میشه. ولی لپ تاپ که میخواد با وایرلس وصل شه ازم pin code مودم رو میخواد. تو صفحه مودم که میرم (همون 192.168.1.1) اصلا ظاهرا میره تو صفحه سوییچ کافی نت که اینترنتم از اونه. حالا با این شرایط چطور میشه اینها رو شبکه کرد؟(لپ تاپ وایرلس، pc با کابل، اینترنت هم که از کافی نت اومده) بعد حالا زدیم و مشکل حل شد، حالا من با کافی نته شبکه نشم!
    شما تجهیزاتی که داری نام ببر تا نحوه اتصالشو برات توضیح بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •