سلام عزيزجان
كي گفته رديفها رو هم مرج ميكنه
شما اون دو خونه رو انتخاب و مرج كن تا مشكلت حل بشه
فقط بايد فرصت بذاري و تك تك اون دو خونه از رديفهاي مختلف رو جدا جدا انتخاب و مرج كني
سلام عزيزجان
كي گفته رديفها رو هم مرج ميكنه
شما اون دو خونه رو انتخاب و مرج كن تا مشكلت حل بشه
فقط بايد فرصت بذاري و تك تك اون دو خونه از رديفهاي مختلف رو جدا جدا انتخاب و مرج كني
دوستان سلام
من یک مشکل عجیب برام پیش اومده اونم اینکه یک فایل ورد دارم که شماره صفحه داره ودرابتدای اون یک فهرست هست که از طریق insert _ reference _ index and table
ایجاد شده قبلا با این فایل مشکلی نداشتم ولی اخیرا اگه بخوام اونو به پی دی اف تبدیل کنم با adobe acrobat فهرست ها تبدیل نمی شه وبجاش یه صفحه سفید به فایل پی دی اف اضافه می شه و بجای شماره صفحه ها هم می نویسه [page] لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون می شم
سلام دوست عزيز
شما از چه ابزاري براي درست كردن با بهتره بگيم تبديل فايل ورد به پي دي اف استفاده مي كنيد ؟؟
از نرم افزار Adobe Acrobat 6.0 Professionalسلام دوست عزيز
شما از چه ابزاري براي درست كردن با بهتره بگيم تبديل فايل ورد به پي دي اف استفاده مي كنيد ؟؟
اين پرينتر مجازي خود Adobe Acrobat بعضي مواقع بازي در مياره من توصيه ميكنم از نرم افزار Jaws PDF Creator استفاده كنيد. يه سرچ بزنيد توي فروم پره.
اين پرينتر مجازي خود Adobe Acrobat بعضي مواقع بازي در مياره
من توصيه ميكنم از نرم افزار Jaws PDF Creator استفاده كنيد.
يه سرچ بزنيد توي فروم پره.
سلام دوباره
به نظرم بايد از يه نرم افزار ديگه استفاده كني كه من دو راه پيشنهاد ميكنم
يكي استفاده از نرم افزار و مبدل خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم استفاده از اضافه شونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ورد 2007
من معمولا تا حد زيادي با اين دو تا راحتم
موفق باشيد
سلام.
اگه ممکنه ایجاد جدول با اسفاده از tap خط کش افقی رو به من بگین.
چون من روی خط کس کلیک می کنم اما روی سند تغییر ایجاد نمیشه
wordist جان می شه جواب این پست مرا بدهی
به حق چيزاي نشنيده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)