تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 2365 اولاول ... 1031531931992002012022032042052062072132533037031203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر جان ،
    من کلا" از کیفیت محصولات سونی خیلی راضیم !
    6000 چطوره ؟ خیلی دوست دارم که پانلش تاشو یا همون برقی باشه !
    اینترفیسم میخام داشته باشه !
    حالا سونی بهتره یا پایونیر یا ...
    ................
    ویرایش :

پورت USB از پشت دستگاه

بیخیال شدم ...
    6000 خوبه ولی متاسفانه پنلش برقی نیست ولی تاشو هست
    اگه پنل برقی و دمو و USB از پشت بخوای باید 7000 بگیری
    خودت که استادی
    در مورد کیفیت محصولا سونی خوب منم راضیم
    2 تا تلوزیون و دوربین فیلم برداری و دوربین عکس برداری و سینمای خانگی رو هم از سونی گرفتیم
    ولی خوب توی سیستم های صوتی اتومبیل در سطح پایین تری از بقیه برند ها قرار میگیره

2. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

میگم 5150 و 680 سونی اینترفیس دارن ؟!

در ضمن 718 بهتره یا ساند استریم 692 ( خیلی خوشمله ) ؟

و آمپ هم 5230 کنوود بهتره یا 3300 پایونیر ( یکی از رفیقام داشت خیلی ازش راضی بود ) ؟

4. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان امپ های mtx و اینفینیتی تو چه قیمتاییه؟ 2 کانال 100 وات rms

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ارادتمند هستم

عزیزان من تمام صفحات را از 150 خوانده ام

من دنبال یک پخش خوب در رنج قیمت 250 هستم که

دمو دار باشد + پنل برقی و زیبا . بلوتوث و قابلیت پخش یو اس بی و دارای equalizier هفت بانده

البته ضمن سپاس از جوابتون من 7150 را دیدم خیلی از عزیزان به اون اشاره کردند و 6050

اگر امکانش هست مقایسه ای بین پخشهای 200-300 هزار تومان بفرمایید چون الان تهران هستم و تا 3 روز آینده دارم به شهرمون برمیگردم اگر امکانش هست کمی زودتر بفرمایید که من همینجا تهیه کنم و اگر جایی میشناید

سپاسگزارم
    موفق باشید

در راستای سوال بالا جسارتا یک عرض دیگر هم خدمتتون داشتم :

من تقریبا بیشتر صفحات را خواندم

از بین باندهای کنوود 718 و 6975 پایونر کدام بهتر هستند یا ساند استریم 692 که دوست عزیزی در بالا فرمودند
    من امروز تماسی با نمایندگی پایونر داشتم فقط چند عدد از 6975 اصل اوریجینال داشتند 135 تومان

یک آمپ قوی هم میخاستم که بعدا اگر خواستم سیستم را ارتقا بدهم مشکلی نباشد

البته علت اینکه نمیخام سیستم کامل ببندم چون قصد دارم فقط روی طاقچه باشند . به همینخاطر به همین بنده میکنم چون گویا باکس فضا را میگیرد

پس یک آمپ قوی هم ضمن تفکیک بهتر بودن صدای باندهای6975 یا 718 در حدود قیمت 100.000-120.000 به بنده بفرمایید که در صدای پس از ولوم 20 با مشکل خرخر صدا مواجه نشوم

پاسگزار و ارادتمند شما

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میگم 5150 و 680 سونی اینترفیس دارن ؟!

در ضمن 718 بهتره یا ساند استریم 692 ( خیلی خوشمله ) ؟

و آمپ هم 5230 کنوود بهتره یا 3300 پایونیر ( یکی از رفیقام داشت خیلی ازش راضی بود ) ؟
    5150 رو که میدونم نداره
    680 هم تا جایی که خوندم مثل اینکه نداره
    چرا 7150 نمیگیری؟
    قابلیت نصب اینتر فیس هم داره
    من 718 رو پیشنهاد میدم
    آمپ هم احتمالا 5203 منظورت بود دیگه؟
    اگه آره 3300 پایونیر رو پیشنهاد میدم ولی یه جورایی برای 718 کمه
    سلام ارادتمند هستم

عزیزان من تمام صفحات را از 150 خوانده ام

من دنبال یک پخش خوب در رنج قیمت 250 هستم که

دمو دار باشد + پنل برقی و زیبا . بلوتوث و قابلیت پخش یو اس بی و دارای equalizier هفت بانده

البته ضمن سپاس از جوابتون من 7150 را دیدم خیلی از عزیزان به اون اشاره کردند و 6050

اگر امکانش هست مقایسه ای بین پخشهای 200-300 هزار تومان بفرمایید چون الان تهران هستم و تا 3 روز آینده دارم به شهرمون برمیگردم اگر امکانش هست کمی زودتر بفرمایید که من همینجا تهیه کنم و اگر جایی میشناید

سپاسگزارم
    موفق باشید

در راستای سوال بالا جسارتا یک عرض دیگر هم خدمتتون داشتم :

من تقریبا بیشتر صفحات را خواندم

از بین باندهای کنوود 718 و 6975 پایونر کدام بهتر هستند یا ساند استریم 692 که دوست عزیزی در بالا فرمودند
    من امروز تماسی با نمایندگی پایونر داشتم فقط چند عدد از 6975 اصل اوریجینال داشتند 135 تومان

یک آمپ قوی هم میخاستم که بعدا اگر خواستم سیستم را ارتقا بدهم مشکلی نباشد

البته علت اینکه نمیخام سیستم کامل ببندم چون قصد دارم فقط روی طاقچه باشند . به همینخاطر به همین بنده میکنم چون گویا باکس فضا را میگیرد

پس یک آمپ قوی هم ضمن تفکیک بهتر بودن صدای باندهای6975 یا 718 در حدود قیمت 100.000-120.000 به بنده بفرمایید که در صدای پس از ولوم 20 با مشکل خرخر صدا مواجه نشوم

پاسگزار و ارادتمند شما
    سلام
    شما سقف بودجتون رو برای کل پروژه اعلام کنید
    بنظر من لزومی نداره که حدود 250 برای خرید هدیونیت هزینه کنید

8. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

5150 رو که میدونم نداره
    680 هم تا جایی که خوندم مثل اینکه نداره
    چرا 7150 نمیگیری؟
    قابلیت نصب اینتر فیس هم داره
    من 718 رو پیشنهاد میدم
    آمپ هم احتمالا 5203 منظورت بود دیگه؟
    اگه آره 3300 پایونیر رو پیشنهاد میدم ولی یه جورایی برای 718 کمه

سلام
    شما سقف بودجتون رو برای کل پروژه اعلام کنید
    بنظر من لزومی نداره که حدود 250 برای خرید هدیونیت هزینه کنید
    سلام ارادتمند
    ضمن تشکر از پاسخگویی سریع

بله چشم حتما همین هست که شما میفرمایید 250 زیاد هست

راستش من مشکل در بودجه ندارم اما فعلا چون زیاد سفر کاری دارم و به دلیل نزدیک شدن به نوروز و .. به همین دلیل نمیخام سیستم کامل ببندم چون فضای زیادی میگیرد

به همین دلیل بیشتر باند خوب از بین 6975 یا 718 یا اون مدل ساند استریم که عزیزی فرمودند میخوام
    + یک آمپ قوی که بعدا در اوایل سال جدید ان شالله خواستم سیستم را ارتقا بدهم و ساب و ... بخرم با مشکل مواجه نشوم

پس شما یک پخش جدید و خوب 2009 + باند + آمپ و اگر نکاتی هست بفرمایید و از راهنمایی خودتون منو
    بهره مند کنید و قیمت حدودی اونهارو هم بفرمایید که در جریان قیمت ها هم باشم

سپاسگزار شما هستم

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    قابل توجه دوستانی که در مورد ساند استریم 692 سوال کردن اینکه من صداش رو از نزدیک شنیدم و با 718 خودم مقایسه کردم(6975 رو بیخیال بشید که اصلآ ارزش پول دادن نداره همش ریمارک چین هست و درجه 2-3 با اون پولی که می خواید برای 6975 بدید میتونی یک 718 یا ساند استریم 692 بگیرید و اضافش رو بزارید رو پول آمپ و یک آمپ درست و درمون بگیرید)

خوب برگردیم به مقایسمون (البته شخصیه و چند تا از دوستان خودم هم تایید کردن):

در مورد صدای vocal یا فرکانس میانی منظور همون صدای خواننده هست به جرآت می تونم بگم ساند استریم 692 حرف نداره و من خیلی باهاش حال کردم و بهتر از 718 بود(ملاک تستم هم نوحه عاشورا بود).
    در مورد صدای تیوتر یا همون فرکانس بالا هر دو باند تقریبآ در یک سطح بودند که 718 به خاطر 3way بودنش یکم بهتر بود(لازم به ذکره که ساند692-2way هست).

و اما در مورد صدای بیس یا فرکانس پایین نمی تونم انکارش کنم 718 بیسش 692 رو هولوپی قورت می داد و یک چیز جالب این بود که وقتی از توی پخش فرکانس low رو می زاشتم روی 40 -718 چنان ویبره ای میزد(البته در حد خودش و همقیمتاش)که هر کاری کردم 692 نتونست مثلش ویبره بزنه اما یک نکته فراموش نشه اونم اینکه 692 ویبرش خیلی نرمه.

در پایان هم اینکه پخش مورد تست 4150sd و آمپ هم pioneer gm3300t و ماشین هم پراید بود.

11. 5 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام
    قابل توجه دوستانی که در مورد ساند استریم 692 سوال کردن اینکه من صداش رو از نزدیک شنیدم و با 718 خودم مقایسه کردم(6975 رو بیخیال بشید که اصلآ ارزش پول دادن نداره همش ریمارک چین هست و درجه 2-3 با اون پولی که می خواید برای 6975 بدید میتونی یک 718 یا ساند استریم 692 بگیرید و اضافش رو بزارید رو پول آمپ و یک آمپ درست و درمون بگیرید)

خوب برگردیم به مقایسمون (البته شخصیه و چند تا از دوستان خودم هم تایید کردن):

در مورد صدای vocal یا فرکانس میانی منظور همون صدای خواننده هست به جرآت می تونم بگم ساند استریم 692 حرف نداره و من خیلی باهاش حال کردم و بهتر از 718 بود(ملاک تستم هم نوحه عاشورا بود).
    در مورد صدای تیوتر یا همون فرکانس بالا هر دو باند تقریبآ در یک سطح بودند که 718 به خاطر 3way بودنش یکم بهتر بود(لازم به ذکره که ساند692-2way هست).

و اما در مورد صدای بیس یا فرکانس پایین نمی تونم انکارش کنم 718 بیسش 692 رو هولوپی قورت می داد و یک چیز جالب این بود که وقتی از توی پخش فرکانس low رو می زاشتم روی 40 -718 چنان ویبره ای میزد(البته در حد خودش و همقیمتاش)که هر کاری کردم 692 نتونست مثلش ویبره بزنه اما یک نکته فراموش نشه اونم اینکه 692 ویبرش خیلی نرمه.

در پایان هم اینکه پخش مورد تست 4150sd و آمپ هم pioneer gm3300t و ماشین هم پراید بود.
    دمت گرم حسین جووون

زیاد نمیخام پول خرج کنم !
    چون الان دو جفت باند کیفیتی جی وی سی انداختم روی در ها ! با ضبط موج نیکان کیفیتشون در حد عالی هست وقتی که اینا رو ببندم میشه کامپوننت

پس کلا" سیتمم این میشه : ( البته با توجه به اینکه : اما یک نکته فراموش نشه اونم اینکه 692 ویبرش خیلی نرمه. )

هد یونیت :
    سونی مدل 680

باند :
    ساند استریم 692

آمپ :
    کنوود 5203 یا پایونیر 3300 ؟؟

13. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسانی که با پخش 4150sd کار کرده اند لطفا بفرمایید روی پانل پخش، دکمه ای جهت pause یا mute وجود دارد؟ من که نتونستم پیدا کنم.لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دمت گرم حسین جووون

زیاد نمیخام پول خرج کنم !
    چون الان دو جفت باند کیفیتی جی وی سی انداختم روی در ها ! با ضبط موج نیکان کیفیتشون در حد عالی هست وقتی که اینا رو ببندم میشه کامپوننت

پس کلا" سیتمم این میشه : ( البته با توجه به اینکه : اما یک نکته فراموش نشه اونم اینکه 692 ویبرش خیلی نرمه. )

هد یونیت :
    سونی مدل 680

باند :
    ساند استریم 692

آمپ :
    کنوود 5203 یا پایونیر 3300 ؟؟
    مخلصم سعید جان.
    آمپ رو gm 3300t بردار من که دارم خیلی ازش راضیم و 5 وات از 5203 قویتره و پروتکت هم میکنه که 5203 نداره(این پروتکت خیلی چیز خوبیه پسر عموم یک 5203 رو با 718 درایو کرد به دلیل نداشتن پروتکت و زیاد باز کردن گین آمپ خازن یکی از بانداش مایع الکترولیتش دود شد رفت هوا و مجبور شدیم دادیمش تعمیر).
    کسانی که با پخش 4150sd کار کرده اند لطفا بفرمایید روی پانل پخش، دکمه ای جهت pause یا mute وجود دارد؟ من که نتونستم پیدا کنم.لطفا راهنمایی کنید
    من که خودم دارم ولی تا به حال توجه نکرده بودمببینم داره یا نه.

16. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •