8.صداهايي كه به صورت معمول جزء صداهاي هارد محسوب نميشوند مانند صداي ساييدگي و يا صداي كليك
من این مشکلو دارم
خیلی صدا میده عوض کنم؟
8.صداهايي كه به صورت معمول جزء صداهاي هارد محسوب نميشوند مانند صداي ساييدگي و يا صداي كليك
من این مشکلو دارم
خیلی صدا میده عوض کنم؟
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ وسترن 32 مگ بافر دارم ، یک ماه از خریدش میگذره
داستان از این قرار که یه بار با برنامه نورتون گاست یه بک آپ از درایو سی گرفتم ، بعد از مدتی ویندوزم قاطی کرد و خواستم با همون برنامه (تحت داس) درایو رو بازیابی کنم ، که متاسفانه سیستم رو حین بازیابی ترک کردم و بعد از مدتی به سیستم دوباره مراجعه کردم ، دیدم یه ارور داده و تایم اوت شده وسیستم هنگ کرده،
مجبور شدم ریستارت کنم، اما از اون به بعد دیگه سیستم هارد رو نمیشناسه ، یعنی بایوس سیستم، هارد رو دیتکت نمیکنه .
با هر نرم افزاری که فکر کنید تلاش کردم ، اما هیچ کدوم هاردو نمیشناسن
آیا این وسیله که تو تایپک مخصوص هاردهای سیگیت و مکستور گذاشتین مشکلم درست میکنه ؟ با توجه به اینکه هاردم وسترن هستش و مشکلم متفاوت .
ممنون میشم زودتر کمک کنید .
منتظرم دوستان
یه بار باطری مین برد رو بردار بزن جاش.
ببین چطور میشه اینطوری cmos ریست میشه.
سلام دوستان. اقا من می خوام هارد لپ تابمو با نرم افزار HDD regenarator اسکن کنم اما همون ابتدای کار پیغام زیر رو میده : چی کار باید کنم
![]()
سلام یکی کمک کنه نمیدونم هاردم چی شد یه دفعه نه ویندوز رو بالا میاره نه بوت میشه که بتونم ویندوز عوض کنم در کل اصلا دسترسی به هارد ندارم فکر کنم بد سکتور داره دقیقا مشکل من مثل جمله ی زیره :
1.از كار افتادن و توقفهاي مكرر ولي نامنظم مخصوصا زماني كه سيستم در حال بوت شدن مي باشد و ويندوز بارگذاري ميگردد.
دوستان اگه راهی چیزی هست که بتونم هارد رو درست کنم ولی اطلاعاتم نپره خواهشا بگید
اقا چرا کسی جواب نمیده. من کارم خیلی گیر کرده. خواهش می کنم اگه می تونین جواب بدین
اقا چرا کسی جواب نمیده. من کارم خیلی گیر کرده. خواهش می کنم اگه می تونین جواب بدین
سلام دوست عزیز
چرا اینقدر عجول هستید. مطمئن باشید هر کس از کاربران جواب شما رو بلد باشند دریغ نمیکنند.
دوستان که نمیتونند دائم آن باشند!!! پس کی به زندگی خودشون برسند.
در مورد جواب سوالتون بایستی این نکته رو عرض کنم که در لپ تاپ های جدید ارتباط هارد با سیستم به صورت AHCI هست و شما برای اینکه مشکلتون رو حل کنید این گزینه رو بایستی در حالت ATA قرار بدید.
موقع روشن شدن سیستم دکمه F2 رو فشار بدید.
به این صورت وارد تنظیمات Setup لپ تاپ میشید.
با توجه به نوع لپ تاپ تون گزینه AHCI رو پیدا کرده و به گزینه ATA یا چیزی شبیه این تبدیل کنید.
مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.
شاد باشید![]()
ببخشید دوست عزیز. قصد جسارت نداشتم. اخه قبلا خیلی به روز تر بود فروم. منم که هاردم خرابه. هیچ کار نمیتونم بکنم. دوست عزیز وارد تنظیمات بایوس می شم اما این گزینه تغییر AHCI توش نیست. من لپ تاب سونی دارم. جایی دیگه نمی تونم پیداش کنم؟
دوست گرامي يه بار براي امتحان روي گزينه no كليك كن ببين ميره مرحله بعد اگر نرفت بگو ادامه بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)