تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 1126 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه hasan69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تو درایو c

پيش فرض

اگر به خرابي سكتورهاي هارد خود واقف شديد بايد هرچه سريعتر در رفع آنها اقدام نماييد و در ابتدا ايرادهاي نرم افزاري به وجود آمده را برطرف نماييد و سپس به خود بدسكتورها بپردازيد كه اگر بد سكتورهاي سخت افزاري را به حال خود رها كنيد تقريبا بعد از مدتي بايد از خير هارد ديسك خود بگذريد
    بعضي از نشانه هاي رايج و بارز دال بر وجود بدسكتور شامل موارد زير مي باشند

1.از كار افتادن و توقفهاي مكرر ولي نامنظم مخصوصا زماني كه سيستم در حال بوت شدن مي باشد و ويندوز بارگذاري ميگردد.
    2.پيغامهاي خطايي كه به صورت مكرر در هنگام انجام برخي از اعمال پايه اي ويندوز مانند كپي كردن يا جابجا كردن فايلها نمايش داده مي شوند.
    3.اسامي فايل و فولدرها كه تغيير كرده اند يا به صورت كدهاي نامفهوم در آمده اند
    4.ناپديد شدن فايلها و فولدرها و حتي گاهي پريدن و ناپديد شدن درايو موجود بر روي هارد
    5.مكث و توقف بسيار طولاني براي باز كردن و دسترسي به يك فولدريا فايل
    6.بي صدا و ساكت بودن هارد پس از اينكه دستور باز شدن فولدر يا فايلي را صادر كرديد
    7.خروجي هاي آسفته و در هم ريخته پس از باز كردن يك فايل يا چاپ كردن آن
    8.صداهايي كه به صورت معمول جزء صداهاي هارد محسوب نميشوند مانند صداي ساييدگي و يا صداي كليك

صدا ميتواند بارزترين و آشكارترين دليل و نشانه براي بررسي و رسيدگي به هارد ديسك شما باشد اگر شما سابق بر اين نيم نگاهي به هارد خود نداشتيد و توجه زيادي بدان نميكرديد با شنيدن صدايي كه بلند تر از حد معمول بوده و يا صداي كليك يا ساييدگي باشد به سرعت از اطلاعات خود پشتيباني تهيه نماييد .
    منبع : پرانتز باز
    نويسنده :مهران

8.صداهايي كه به صورت معمول جزء صداهاي هارد محسوب نميشوند مانند صداي ساييدگي و يا صداي كليك

من این مشکلو دارم

خیلی صدا میده عوض کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 500 گیگ وسترن 32 مگ بافر دارم ، یک ماه از خریدش میگذره
    داستان از این قرار که یه بار با برنامه نورتون گاست یه بک آپ از درایو سی گرفتم ، بعد از مدتی ویندوزم قاطی کرد و خواستم با همون برنامه (تحت داس) درایو رو بازیابی کنم ، که متاسفانه سیستم رو حین بازیابی ترک کردم و بعد از مدتی به سیستم دوباره مراجعه کردم ، دیدم یه ارور داده و تایم اوت شده وسیستم هنگ کرده،
    مجبور شدم ریستارت کنم، اما از اون به بعد دیگه سیستم هارد رو نمیشناسه ، یعنی بایوس سیستم، هارد رو دیتکت نمیکنه .
    با هر نرم افزاری که فکر کنید تلاش کردم ، اما هیچ کدوم هاردو نمیشناسن
    آیا این وسیله که تو تایپک مخصوص هاردهای سیگیت و مکستور گذاشتین مشکلم درست میکنه ؟ با توجه به اینکه هاردم وسترن هستش و مشکلم متفاوت .
    ممنون میشم زودتر کمک کنید .
    منتظرم دوستان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 500 گیگ وسترن 32 مگ بافر دارم ، یک ماه از خریدش میگذره
    داستان از این قرار که یه بار با برنامه نورتون گاست یه بک آپ از درایو سی گرفتم ، بعد از مدتی ویندوزم قاطی کرد و خواستم با همون برنامه (تحت داس) درایو رو بازیابی کنم ، که متاسفانه سیستم رو حین بازیابی ترک کردم و بعد از مدتی به سیستم دوباره مراجعه کردم ، دیدم یه ارور داده و تایم اوت شده وسیستم هنگ کرده،
    مجبور شدم ریستارت کنم، اما از اون به بعد دیگه سیستم هارد رو نمیشناسه ، یعنی بایوس سیستم، هارد رو دیتکت نمیکنه .
    با هر نرم افزاری که فکر کنید تلاش کردم ، اما هیچ کدوم هاردو نمیشناسن
    آیا این وسیله که تو تایپک مخصوص هاردهای سیگیت و مکستور گذاشتین مشکلم درست میکنه ؟ با توجه به اینکه هاردم وسترن هستش و مشکلم متفاوت .
    ممنون میشم زودتر کمک کنید .
    منتظرم دوستان
    یه بار باطری مین برد رو بردار بزن جاش.
    ببین چطور میشه اینطوری cmos ریست میشه.

4. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان. اقا من می خوام هارد لپ تابمو با نرم افزار HDD regenarator اسکن کنم اما همون ابتدای کار پیغام زیر رو میده : چی کار باید کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام یکی کمک کنه نمیدونم هاردم چی شد یه دفعه نه ویندوز رو بالا میاره نه بوت میشه که بتونم ویندوز عوض کنم در کل اصلا دسترسی به هارد ندارم فکر کنم بد سکتور داره دقیقا مشکل من مثل جمله ی زیره :

1.از كار افتادن و توقفهاي مكرر ولي نامنظم مخصوصا زماني كه سيستم در حال بوت شدن مي باشد و ويندوز بارگذاري ميگردد.

دوستان اگه راهی چیزی هست که بتونم هارد رو درست کنم ولی اطلاعاتم نپره خواهشا بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا چرا کسی جواب نمیده. من کارم خیلی گیر کرده. خواهش می کنم اگه می تونین جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا چرا کسی جواب نمیده. من کارم خیلی گیر کرده. خواهش می کنم اگه می تونین جواب بدین

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام دوستان. اقا من می خوام هارد لپ تابمو با نرم افزار HDD regenarator اسکن کنم اما همون ابتدای کار پیغام زیر رو میده : چی کار باید کنم
    سلام دوست عزیز

چرا اینقدر عجول هستید. مطمئن باشید هر کس از کاربران جواب شما رو بلد باشند دریغ نمی‌کنند.

دوستان که نمی‌تونند دائم آن باشند!!! پس کی به زندگی خودشون برسند.

در مورد جواب سوالتون بایستی این نکته رو عرض کنم که در لپ تاپ های جدید ارتباط هارد با سیستم به صورت AHCI هست و شما برای اینکه مشکلتون رو حل کنید این گزینه رو بایستی در حالت ATA قرار بدید.

موقع روشن شدن سیستم دکمه F2 رو فشار بدید.

به این صورت وارد تنظیمات Setup لپ تاپ می‌شید.

با توجه به نوع لپ تاپ تون گزینه AHCI رو پیدا کرده و به گزینه ATA یا چیزی شبیه این تبدیل کنید.

مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.

شاد باشید

10. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز

چرا اینقدر عجول هستید. مطمئن باشید هر کس از کاربران جواب شما رو بلد باشند دریغ نمی‌کنند.

دوستان که نمی‌تونند دائم آن باشند!!! پس کی به زندگی خودشون برسند.

در مورد جواب سوالتون بایستی این نکته رو عرض کنم که در لپ تاپ های جدید ارتباط هارد با سیستم به صورت AHCI هست و شما برای اینکه مشکلتون رو حل کنید این گزینه رو بایستی در حالت ATA قرار بدید.

موقع روشن شدن سیستم دکمه F2 رو فشار بدید.

به این صورت وارد تنظیمات Setup لپ تاپ می‌شید.

با توجه به نوع لپ تاپ تون گزینه AHCI رو پیدا کرده و به گزینه ATA یا چیزی شبیه این تبدیل کنید.

مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.

شاد باشید
    ببخشید دوست عزیز. قصد جسارت نداشتم. اخه قبلا خیلی به روز تر بود فروم. منم که هاردم خرابه. هیچ کار نمیتونم بکنم. دوست عزیز وارد تنظیمات بایوس می شم اما این گزینه تغییر AHCI توش نیست. من لپ تاب سونی دارم. جایی دیگه نمی تونم پیداش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست گرامي يه بار براي امتحان روي گزينه no كليك كن ببين ميره مرحله بعد اگر نرفت بگو ادامه بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •