کلا قضیه IP چی هست ؟؟
آقایون و دوستان عزیز یه چیز دیگه خیلی داره میترکونه........
ماشالا اونقدر سرعت جواب پستهایی که میفرستیم داره میره بالا که انگار همتون یکسره پشت سیستم نشستین..
وجدانا دمتون گرم..
دم هرچی رشتی و گیلانیه گرم..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کلا قضیه IP چی هست ؟؟
آقایون و دوستان عزیز یه چیز دیگه خیلی داره میترکونه........
ماشالا اونقدر سرعت جواب پستهایی که میفرستیم داره میره بالا که انگار همتون یکسره پشت سیستم نشستین..
وجدانا دمتون گرم..
دم هرچی رشتی و گیلانیه گرم..
من اکثرا آنلاینم
آی پی یه اطلاعات کمی ازش دارم فقط میدونم آی پی میگیری که اگه یک ماه تمدید نکردی خط رو جم نکنن برای خودت بزارن تا هر وقت اومدی تمدید کنی اگه آی پی نگیری اگه یک ماه پول ندی باید دوباره فرم پر کنی . کلا آی پی چیز مسخره ای یه پول الکیه .
جدی !!!
خب اگه اینجوریه که تو میگی و 1 ماه پول ندی میان خطت رو جمع میکنن و دوباره باید بری فرم پر کنی که چیز خوبیه..
ممنون از اطلاعاتت ..
هر ماه که تمدید قرار داد میکنی اگه آی پی میخوای باید هر ماه 5 تومن بدی واسش .
ممنون/.//تاحالا دوبار رفتم هردوبار بقيه سرشون شلوغ بود منو پاس دادن به اون...
آقا عجب باديه!!!!ساختمونمون داره مي افته!!!![]()
آها خب اینجوری که خیلی مزخرف شد.. فکر کردم یه دفعه میدی واسه همیشه..
میرم یه فرم پر میکنم پول هم نمیدم..
IP شماره شناسه شما تو اینترنت و کلا تو هر نوع شبکه ای هست ... یعنی هر کامپیوتر یا هر دستگاهی که تو یه شبکه کار می کنه یه شماره 12 رقمی منحصر بفرد داره که با اون شماره شناخته می شه ... این شماره از 4 قسمت تشکیل شده که با نقطه از هم جدا می شن و عدد هر قسمت می تونه بین 1 الی 255 باشه ... مثلا عدد 192.168.1.1 نشون دهنده مودم adsl شماست که با کابل شبکه به کامپیوتر وصل شده ....
هر دفعه که شما به اینترنت دایل آپ یا adsl وصل میشی از طرف ISP یه شماره IP به کامپیوترت اختصاص داده می شه که هر دفعه با قطع کردن ارتباط و دوباره وصل شدن عددش عوض می شه که بهش می گن IP دینامیک ... اون شماره کامپیوتر تو رو تو کل اینترنت نشون می ده و هیچکس دیگه اون شماره رو نداره ... مثل پلاک خونه ! ( که البته هر دفعه عوض میشه البته بجز 2 تا عدد اولی که معمولا کشور و آدرس ISP رو نشون میده و مثلا بعضی سایتا فوری از رو این شناسه تشخیص میدن تو از ایران وصلی و از اندیشه سبز داری استفاده می کنی ! )
حالا بعضی ها کارشون یه طوری هست که نمی خوان این شماره IP هر دفعه عددش تغییر کنه ... در نتیجه ماهی 5 تومن می دن و Static IP Address میگیرن یعنی IP ثابت ... هر دفعه به اینترنت وصل میشن شناسه کامپیوترشون همونه ! مثل کسی میمونه که دایم آدرس پستیش تغییر میکنه واسه همین میره یه دونه صندوق پستی تو اداره پست می گیره ! کلا کاربردی واسه شما نداره فقط به درد بعضی افراد میخوره .. مثلا بعضی سایتای دانشگاهی که منابع علمیشون رو به اشتراک میذارن نسبت به تغییر IP حساس هستن و اگه تغییر کنه مثلا دیگه اجازه دسترسی نمیدن چون سایت تشخیص میده که شما همون کاربر قبلی نیستین و اینجور موارد ...
پس این قضیه IP هیچ ربطی به رزرو سرویس نداره ! اون یه چیز دیگست !
اگه 1 الی 3 ماه نخوای ADSL رو تمدید کنی و هیچ کاری نکنی ... بعد از اون مدت باید دوباره پورتت رو تو مخابرات فعال کنن ( که البته اون هم تو اندیشه مجانیه ) اما مثل این می مونه که بار اول درخواست داده باشی یعنی باید دوباره چند روز صبر کنی تا خطت وصل شه ... حالا اگه نخوای معطل شی بعد چند ماه کار نکردن میتونی از رزرو سرویس استفاده کنی که 4200 تومنه و کافیه بری تو سایت اندیشه کلید رزرو پورت ADSL رو بزنی تا اگه 1 الی 3 ماه نمی خوای تمدید سرویس کنی لا اقل پورتت رو تو مخابرات کنسل نکنن و هر وقت دوباره خواستی سرویس بگیری فوری وصل شه ...همین ... بازم می گم این ربطی به IP ثابت نداره و شما به IP ثابت نیازی نداری.
در مورد تمدید حجم 2 گیگ هم باسد بگم که درسته 5 تومنه اما یادتون باشه %3 مالیات به همه سرویس های اینترنت تعلق میگیره که شرکتا باید به دولت بدن ... در نتیجه %3 واسه 5000 تومن میشه 150 تومن ! یعنی باید 5150 تومن بگیرن که البته 5200 میگیرن ولی اون 50 تومن هم اگه برین ببینین تو حساب کاربری سایت برای شما ذخیره میشه ! کسی زیاد نمی گیره . اون 50 تومن اضافه واسه نداشتن پول خورده ! که میریزن به حساب سایت .
موفق باشی.
آقا من میخوام برم برای ماه بعدم که 48 روز دیگه هست یه حجم 5 گیگ بگیرم از طریق آنلاین بگیرم سریع تر وصل میشه یا برم شرکت؟؟؟؟؟ چند روزه حجمم رو میدن ؟؟؟
فرقی نمی کنه ... اگه بری شرکت همون لحظه که پول میدی حجمت رو اضافه می کنن ... اگه هم آنلاین می خوای درخواست بدی اگه تو ساعات اداری باشه ( یعنی تا وقتی اندیشه بازه و نصفه شب هم نباشه که همه خوابن !!! ) همون روز حجمت شارژ میشه لازم هم نیست بری شرکت .
کدوم زودتر شارژ میشه ؟! خب معلومه ! از قدیم گفتن هیچ چیز به زیبایی و خوشگلی رنگ اسکناسهای سبز نیست ! همون لحظه که می دی 2 دقه بعدش فوری حجمو برات می چربونن ! البته نگران نباش چون منظورم این نیست آنلاین خیلی دیرتر شارژ میشه ! اونم زود انجام میدن اما شاید کمی بیشتر از 2 دقه ! هیچی پول نقد نمی شه !ولی کلا شارژ آنلاین بیشتر توصیه میشه ... نه لازمه مشقت بکشی تا شرکت بری ! نه دستات به پول آلوده میشه . هم کمتر وقت می گیره برای افراد تنبل مناسبتره و هم بهداشتی تر .
![]()
آها پس کلا به درد ما نمیخوره..
مرسی داداش..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)