ببخشید ولی n78 GPS دارهاولا گوشیت جی پی اس نداره..باید اکسترنال بهش وصل کنی
ببخشید ولی n78 GPS دارهاولا گوشیت جی پی اس نداره..باید اکسترنال بهش وصل کنی
یه چیز عجیب
کد گوشیم 0575378 هست x6 و وقتی اپدیت میکنه اخرین ورژن رو که میزنه v21 است ولی وقتی کد پشت گوشی رو میزنم میگه اخرینv30 است درصورتی که اخرین ورژن برا x6 v21است حالا من گیج شدم پس این کد پشت گوشی چیه ؟ مال چه گوشی است؟همه چیش دزسته ولی نمیدونم این کده چیه؟
برروز رسانیهم که کردم زبان فارسیش رفت؟میشه برام توضیح بدین چکار کنم
سلام رفقا من ميخوام گوشيمو آپديت كنم شما ميتونين كمكم كنيد؟
چيكار بايد بكنم؟
ممنون
ببخشید من وقتی با ovi می خوام آپدیت کنم
نمی تونه اکانت بسازه
قبلا به اکانت احتیاجی نبود
این صفحه همین جوری می مونه!
سرعتم هم خوبه256
![]()
درسته با یه گوشی دیگه اشتباه گرفتم..
تاپیک اخرین فیرمور تو انجمن نوکیا هست به اونجا مراجعه کن
صفحه اول همین تاپیکو بخون
شما چرا با او وی اپدیت میکنی؟
با NSU اپدیت کن
ممنون با nsu به ورژن 51 آپ شد.شما چرا با او وی اپدیت میکنی؟
با NSU اپدیت کن
![]()
وقتي ميخوام با nss پرواكت كد گوشيمو عوض كنم تو phone info قسمت read رو ميزنم چيزي نمياره و ارور ميده!
چيكار كنم؟
گوشي هم n95 هست.
---------
این مشکل به دلیل نصب بودن احتیاجات برنامه Nokia PC Suite تو گوشیته و شما باید بری به App Manager گوشیت و احتمالا 2 تا فایل هست که Suite دارن اون 2 تا را پاک کن بعد گوشیت را خاموش و روشن کن و اینبار بدون اینکه برنامه Nokia PC suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و مطمئن باش NSS گوشیت را حتما می شناسه
موفق باشی
من همه اپليكشين منيجرو گشتم اما متاسفانه پيدا نكردم...شما اسم اون دوتا فايلو نميدوني؟
احتمال نداره كه مشكل از nss باشه؟ مثلا ورژنش قديمي باشه؟
مال من 1.0.38.15 هست!
--------------
نه دوست عزیز شما آخرین ورژن را داری و دقیقا مشکل همونه که من گفتم و حالا که نتونستی پیدا کنی ابتدا با یکی از برنامه های Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite از گوشیت بکاپ بگیر و بعد گوشیت را فرمت مستر کن ابتدا کد #7370#* را بزن و در مرحله بعد 12345 را وارد کن و منتظر باش گوشی بالا بیاد و تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کن و بعد همونطور که گفتم بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه nss را اجرا کن و مشکلت حل می شه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)