البته فكر كنم كه مرور گر فاير فاكس با اينا مشكل داره كلا فروم ها با فاير فاكس كنار نميان و همينطور وبلاگ ها
البته فكر كنم كه مرور گر فاير فاكس با اينا مشكل داره كلا فروم ها با فاير فاكس كنار نميان و همينطور وبلاگ ها
من بلد نیستم عکس بفرستم چه کار کنم.....
چطوری می تونم تو یه بحث شرکت کنم
یعنی مطلب بنویسم یا اموزشی بزارم ممنون
چطوری می تونم تو یه بحث شرکت کنم
یعنی مطلب بنویسم یا اموزشی بزارم ممنون
چطوری یه عکس تو کامپیوتر خودم دارم به عنوان امضا قرار بدم
بازم ممنون
اول اینکه تو هر انجمنی پست پشت سر هم دادن ممنوعه...درخواست هاتون رو تو یه پست مطرح کنین...
از دکمه ی ارسال پاسخ توی اون تاپیک استفاده می کنید...
تو یکی از سایتای آپلود عکس مثل tinypic.com عکستون رو آپلود می کنین و آدرس مربوط به فروم رو که اول و آخرش [img] و [/img] هست می گیرین و تو قسمت ویرایش امضا،توی امنضاتون پیست می کنین...فقط باید توجه داشته باشین که حجم عکس بالا نباشه و سایزش هم در اون حدی نباشه که قالب سایت رو به هم بریزهچطوری یه عکس تو کامپیوتر خودم دارم به عنوان امضا قرار بدم
بازم ممنون
منم نمیدونم
خب بگو چه خبر
منم میخوام فعال بشم.........!!!
1-تو یه پست بنویسین هر چی می خواین بگین...نوشته شده توسط mohamad_iq20072000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-یه انجمن که به مهارت ، هنر و سلیقت می خوره انتخاب می کنی...یه مدت (شاید 1 ماه شایدم 1 سال) فعالیت مداوم و مفید می کنی،اگه مدیر و همکار اون انجمن تاییدت کرد و فهمید که استحقاقش رو داری،این عنوان رو بهت میده...تازه از اون به بعد باید بیشتر فعالیت کنی!
با اجازه ی مدیران سایت من از چند تا از این شکلک ها استفاده کردم.
راضی باشید!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)