تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 203 از 1635 اولاول ... 1031531931992002012022032042052062072132533037031203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.اتفاقا کار خوبی کردی که عکس بطری رو گذاشتی.حالا اگه دوست داری منظورم رو بفهمی عکس بطری فوجی 2000 و sx10 رو هم دقیقا زیر همون عکس قرار بده.شاید اونموقه متوجه بشی عزیزم.
    در همین عکسی که گذاشتی پائین شیشه ها تار و به رنگ سبز متمایل هست در حالی که دو دوربین دیگه ای که اسمشون رو بردم در همه نقطه های عکس نوردهی یکسانی دارند.
    عزیز جان مسلما دیدگاه شما با من فرق داره.شما زیاد ایراد نمیگیری و دوست داری با نرم افزارها مشکلات عکس رو رفع کنی.
    در مورد کنتراست بحث بود گفتی با نرم افزار.در مورد ایزو گفتی با نرم افزار و ......
    ولی من میخوام کمترین غیب رو داشته باشه بعد میشه به دستکاری عکس هم فکر کرد.
    من با شما مشکلی ندارم و هر چیزی گفتم نظر من بوده.
    اگه دوست داری بهتر حرف من رو بفهمی زیر همون عکس fz28 عکس های فوجی 2000 و کنون رو هم بزار.
    به نظرم من در محیط های بسته به خوبی دو دوربینی که گفتم نوردهی نمیکنه.
    اینکه میگم متمایل به سبز هست این نیست که فکر کنی اگه به یه آدم کور هم بگی بگه بله سبز رو دیدم.
    در همون عکس نیمه پائین عکس از نور کافی برخوردار نیست و رو به سبز رفته.
    امیدوارم فکر نکنی که قصد رو کم کنی یا هر چیز دیگه ای دارم وی شما سخت با حقیقت کنار میای.
    و این رو برات بگم که دوربین دیجیتال رو اگه دست یه بچه هم بدب میزاره رو اتوماتیک و عکس ها قابل قبول در میاد حداقل از نگاه یه آماتور.ولی با دوربین هایی که اسمشون رو برات گفتم کافی هست سرعت شاتر یا ..... درست انتخاب نشه اونموقعه عکس یا مثل ماست سفید میشه یا سیاه.
    این عکس که شما گذاشتی از دیدگاه شما عالی هست ولی به نظر من نه.
    امیدوارم اگه قراره بحث کنی نظرت رو با احترام بگی.مگه ما داریم کتک کاری میکنیم که میگی تا آخرش هستم؟
    تا آخرش باش چون شخصا ازت خوشم میاد .ولی هر چیزی که گفتم و میگم برداشت من هست نه اینکه فکر کنی قصد تقابل دارم.زدن شکلک ها هم نشون میده که تا چه حد کم طاقت هستی.آدم اینقدر زود رنج؟بابا بیخیال.
    چیزهایی که من میگم به خاطر عیب گرفتن از یه مدل خاص نیست.اگه شما دقت کرده باشی من عیب های همه مدل ها رو گفتم و چند بار گفتم که بی عیب خداست.مسلما حرف من هم وحی نیست و احتمال اشتباه در اون هست.
    من شما رو یک دوست اینترنتی حساب میکنم و قابل احترامی.اگه فکر میکنی که به شما بی احترامی کردم میگم معذرت؟اینطوری خوبه؟موفق باشی.
    ببينيد من نميخوام سر اين موضو ع بحس بيخود و بي نتيجه اي بشه چون آخرش هم به نتيجه درستي نميرسيد. شما هم بهتره اينهمه با صراحت تمام بيان نكنيد هر چند نظراتتان محترمه شما با ديدن يك عكس ميگيداين دوربين عكسها يش در شب خوب نيست و من خلافشو بهت ثابت كردم. ميگين رنگ اين عكسها مايل به سبز كه بنده آن را سبز رنگ نمي بينم .مشكل از مونيتور من هم نيست رنگها را هم ميتونم تشخيص بدم .اگه قراره بطري سبز باشه كل محيط اطرافم بايد سبز رنگ باشه. شما با ديدن يك عكس اكتفا نكنيدو نظر قطعي نديد چون من ميتونم بازم خلافشو ثابت كنم و يك عكس از يك بطري برات مي گزارم اينجا تا ببينيد.هم auto و هم با مود هاي ديگه.اگه اين موضوع ملاكي براي بدي اين عكسها بود مطمئن باش نويسنده يك جا قيد ميكرد. خوب من از جنس رنگهاي sx10 خوشم نمي ياد كمي كدر بنظر مياد ولي نمي يام اينجا بگم آقا اين دوربين عكسهايش بدرد نيمخوره يا سر موارد جزئي بحس كنم. بر عكس ميگم اين دوربين چيزي از رقباي هم رده خودش نداره ولي اختلاف فاحش هم نداره. خوب اينا همه اظهار نظرات شخصي است ولي نبايد با قاطعيت حكم داد و به سليقه افراد بر ميگرده.
    همچنين گفتم دوربين خودش تنظيماتي براي كنتراست و وشفافيت رنگ داره تا زه اگه تو مد RAW عكس بگيريد مشكلي با وايت بالانس و جزئيات نداريد.در مورد ايزو هم با هر دوربيني در اين رده عكس بگيريد عملا از ايزو 400 به بالا بايد دست به گريبان نرافزار شيد يا كلا قيد ايزو بالا را بزنيد.
    مشكل نويز و كيفيت عكس گريبانگير تمام عكسها است و شما اگه خيال ميكنيد دوربيني پيدا ميكنيد كه هيچ كدام از عكس هايش نياز به وير ايش ندارد سخت اشتباه ميكنيد چون اين قبيل دوربين ها در شرايط محيطي مختلف نمي تونن بهترين عملكردو داشته باشند و نياز به كسب تجربه و جبران يكسري از مشكلات عكسها با نرافزار است. شما اگه در ايزو بالا با اين دوربينها يا حتي حرفه اي عكس ميگيريد و مقداري نويز مشاهده مي كنيد چه ايرادي داره كه از نرافزار بر طرف كننده نويز استفاد ه كنيد؟ نر افزاري مشكلات نويزي اين رده از دوربينها را تا حدود زيادي برطرف ميكنه.
    بنده قبلا اين عكسها را در پست هاي قبلي گذاشتم ظاهرا شما توجه نكرديد (sx10 , fz28)ولي باز در اينجا قرار ميدم:

fz28

sx10

s2000

در پايينترين ايزو اين دوربين ها تفاوت جزئي با هم دارند و اصلا به چشم نيمياد. تفاوتها بيشتر در ايزو بالاتر نمايان مي شه.اينقدر سختگيري در مورد اختلافات جزئي كه چندان هم به چشم نمياد نتيجه درستي را در بر نداره.
    به نظرم من در محیط های بسته به خوبی دو دوربینی که گفتم نوردهی نمیکنه.
    اینکه میگم متمایل به سبز هست این نیست که فکر کنی اگه به یه آدم کور هم بگی بگه بله سبز رو دیدم.
    در همون عکس نیمه پائین عکس از نور کافی برخوردار نیست و رو به سبز رفته.
    شما اگه با تنظيمات نور دهي اشنا باشي مشكلي با نوردهي دوربين نداري نه با اين دوربين نه با دوربين هاي ديگه . نمونش عكسهاي شب كه اگه نوردهي بهتري انجام ميدادم عكسها بهتر هم مي شد كه همه اينا بر مي گرده به تجربه فرد.اين مورد هم به خاطر نوردهي نيست به خاطر وايت بالانس هست . بنطر ميرسه كنتراست رنگها بالا است و رنگها پر رنگتر است كه تنظيمات كنتراست در دوربين موجود است.
    زدن شكلك هم علتش بيان لحن حرفام است چون اينجا نمي شه لحن را انتقال داد.
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 19:47.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تا قیمت 120 140 می تونم یک دوربین کنون خوب بخرم؟
    یکی جواب بده.

دوربین w110 و w120 سونی.
    چه کارت حافظه هایی می خورند؟
    sd میخورن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

البته با اجازه دوست گرامی جناب ebi66_boukan چون ایشون هم ازبنده تجربه وعلم عکاسی رو بیشتر دارن و هم اینکه مدت طولانی تری با این دوربین کار کردن
    به طور کلی نظرم رو در مورد این دوربین چندین بار گفتم و چند تا نمونه عکسم قرار دادم تا حالا نزدیک به 50 تا عکسم از اش چاپ کردم چندتا عکاس تقریبا حرفه ای هم کیفیت عکساش رو هم تائید کردن
    1- این 285 تومن کجا قیمت گرفتی چون از آهونگار بیشتره و از دیجی کالا و کامیرا شاپ هم کمتر
    2- در مرود کمترین ایزو باید بگم حق با فوجی چون سازنده اسه این دوربین رنج ایزوش از 100 شروع می شه
    3- تا حالا یه ساعت فیلم پشت سر هم نگرفتم ولی این باطری که من دارم سونیه و با یه بار شارژ من نیم ساعت فیلم گرفتم 400 تا عکس هم گرفتم 10 دقیقه هم به وسیله دوربین باطری رو رفرش کردم که باطری تموم نشد من هم بی خیالش شدم و گذاشتم سر جاش ولی فکر کنم چیزی در حدود 20 تا عکس دیگه رو هم بتونم با هاش بگیرم
    4- این بگم این دوربین مثل موبایل که میزان شارژ باطری رو نشون می ده اینکار رونمی کنه ( یا می تون و من بلد نیست فعالش کنم در این زمینه اگه جناب ebi66_boukan راهنمای کنن ممنون می شم)فقط اگه باطری ضعیف بشه یه باطری نیمه پر قرمز رنگ ظاهر میشه و اگه خیلی باطری ضعیف بشه شروع به چشمک زدن می کنه
    5- در محیط باز عالی عمل می کنه ولی در محیطهای کم نور و تاریک یا با مود m و c اگه تنظیماتت با محیط هماهنگ نباشه یکم سرعتش میاد پایین( زیاد مطمئن نیستم شاید به علت تنظیمات اشتباه منه)
    6- کیفیت ساختش که یه نظرم عالیه ولی دکمه حرکت چهار گانه اش یکم منو ناراحت کرده یه بارم توضیح دادم وقتی باهاش کار می کنم احساس می کنم خیلی نازک وسخته دیگه نمی دونم دلیلش چیه تو این زمینه هم ممنون می شم اگه جناب ebi66_boukan راهنمای کنن
    7- در مورد عکسای سایت dpriviw برای من هم بسیار جای تعجب داشت وقتی که اون عکسا رو دیدم حتی یه مدت از خرید این دوربین پشیمون شدم ولی فکر نکنم عکسای که می اندازه به نسبت توانایش عکسای بدی باشن من که فعلا راضیم و از اش خیلی خوشم میاد البته در تعطیلات هم بیشتر باهاش ور میرم ولی برای شخص من دوربین بسیار عالیه
    سلام جناب فتح الهي.مرسي از لطفتون.در مورد باتري همونطوري كه گفتيد هست يعني هر وقت مقدار كمي شارژ بمونه يه علامت قرمز ظاهر ميشه.در مورد دكمه هاي چهارگانه فقط يه احساس لق بودن وجود داره طوري كه دست ميزني يه صدايي ميده مثل اينكه شله ولي به نظرم روانه و مشكلي ايجاد نميكنه.

4. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

lofa جان سلام.کجایی رفیق؟ازت چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنی.
    من امروز فوجی 2000 رو پیدا کردم 285000 .احتمال 90 درصد میخرمش.
    خواستم قبل از خرید دلم رو یکی کنم.
    عکس هایی که در سایت dpriviw از این دوربین گذاشته اینطوری به من القا میکنه که خیلی کم رنگ هستن.
    شما که تجربه این دوربین رو داری نظرت چیه؟عکسهایی که میگیره واقعا اینطوری هستن؟
    راستی چند تا سوال دیروز پرسیدم که احتمالا ندیدی.
    کمترین ایزوی این دوربین چنده؟سایت دیجی کالا نوشته 64 ولی سایت فوجی نوشته 100.
    سوال هایی که الان میپرسم رو قبلا هم پرسیدم ولی خوب شما الان تجربت از اون موقعه خیلی بیشتره.
    1.با یه بار ََََشارژ میشه مثلا 1 ساعت فیلم گرفت و 200 عکس؟
    کلا چقدر باتریش دوام میاره.
    2.و تجربه شما از عکسهای این دوربین چیه؟مخصوصا در محیط های باز.
    3.کیفیت ساختش؟
    اگه چیزی هست که من نپرسیدم و فکر میکنی مهم باشه لطفا بگو.
    ممنون ازت.موفق و پایدار باشی.
    سلام دوست عزيز.عكس هاش خوبه ولي شايد به پاي كانن sx10 نرسه.اگر با برنامه با عكس هاش كار كني نتيجه ي بهتري ميگيري.نمونشو تو زير گذاشتم كه با برنامه ي phuto brush و با زدن يك كليك auto enhance عكس رو كاملا جذاب و زيباتر كرده.پس ميتوني رو عكس ها كار كني و نتايج بسيار دلخواهي بگيري.شارژر بستگي به نوع باتري داره.و هر چه قدرت باتري بيشتر باشه نتيجه بهتري داره.مثلا من با4 باتري 40 تومني سوني(البته با شارژر40 خريدم)حدود 400-500 عكس ميگيرم (نصفش با فلاش).نگران باطري نباش /شما ميتوني با تهيه ي يه 4 باتري يدك خيالتو براي روزها عكاسي راحت كني و اين يه مزيت باتري قلمي به ليتيومي هست و همه جا در دسترسه.باز ميگم عكس هاش در محيط باز خوبه و حتي در محيط بسته نيز من نتايج خيلي خوبي ازش گرفتم.كيفيت ساختش هم انصافا خوبه.ببينيد با اين قيمتي كه اين دوربين داره يه sx110 هم نميدن پس با اين قيمت عاليه ولي اگه شما قيمتش برات مهم نيست ميتوني مدل هاي بهتر بگيري پس بايد اين مورد رو هم در نظر داشته باشي.
    <p></p>
    <p>&nbsp;</p>

عكس هاي خوب و جالبيه.ولي عكس هات رو با برنامهPhoto Brush ميتوني كاملا استاندارد كني.از نظر white balance و رنگ بندي...!اين برنامه يك گزينه داره به اسم Auto enhance كه عكس رو خيلي جالب استاندارد ميكنه.پيشنهاد ميكنم استفاده كن.عكس رو واقعا طبيعي ميكنه.البته مطمئنا برنامه هاي ديگري هم وجود داره اما اين برنامه كارش ساده ست.

قبل از auto enhance

بعد از auto enhance

اين اين نمونه اي هست كه ميشه كيفيت خروجي دوربين ها رو تغيير داد.
    اينم چند تا از عكس هاش.به فتوبلاگمم سر بزن عكس هاش هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ebi66_boukan; 11-03-2009 at 21:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

یکی جواب بده.

دوربین w110 و w120 سونی.
    sd میخورن؟
    سلام.همين مدل هاي سوني و كانن a1000/a2000/a590 و سزس ايكسوس كانن .البته يه كم گرونترن.سوني ها pro duo ميخورن اما كانن ها فك كنم sd.پيشنهاد ميكنم يه سري به ديجي كالا بزن نتيجه ي خوبي ميگيري.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

يه سري به ديجي كالا بزن نتيجه ي خوبي ميگيري
    قیمت اکثر کالا ها رو نزده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سرعت شاتر چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.لوفا جان من به یک فروشنده لوازم خانگی که آشنا بود سفارش دادم و قرار شد امروز خبرش رو بده.امروز هم باهاش تماس گرفتم که گفت این دوربین در اصفهان هست و 280 تومنه و گفت 5 تومن هم خودش برمیداره که خوب به حرفش اعتماد دارم.چون در اصفهان همه وسایل دیجیتالش 20 الی 40 تومن از تهران گرون تر هست و ما هم دیگه عادت کردیم به گرونتر خریدن.
    حتی اگه 20 تومن هم خودش برداره من میگم حلالش باشه.ضمنا گفت که با ضمانت آهونگار هست.
    شاعر میگه :
    عاقبت جویده یابنده بود........سایه حق بر سر بنده بود
    لوفا جان گفتی که 50 تا از عکسهات رو چاپ کردی و خوب در اومده.هزینه چاپ عکس در اندازه کوچیکش چند در میاد؟
    و از آقای ebi هم تشکر میکنم به خاطر توضیحاتشون.
    آقای ebi به نظر شما عاقلانه هست که 150 تومن اضافه بدم برای خرید sx10?
    چون دوستان که میگن تفاوت چندانی نداره .تنها چیزی که من رو نگران کرده این هست که عکسهاش خیلی بیش از حد روشن هستن.فقط به خاطر این دو دلم.مخصوصا اون عکسهایی که سایت dpreviw گذاشته از فضای باز.
    به خاطر نویز عکس رو داخل نرم افزار بردن رو من تائید میکنم ولی به خاطر کم رنگ بودن عکس رو دستکاری کردن یکم من رو نگران میکنه که کار هر روزه نشه.
    اگه دوستان مایل باشن یه نرم افزار هست به نام DCEnhance که خیلی عالی عمل میکنه و کار با اون خیلی راحت هست و نتیجه تغییرات اعمال شده رو در همون لحظه میشه دید و من خودم با این نرم افزار عکس های موبایل رو دستکاری میکنم رو آپلود کنم.موفق باشین.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی جواب بده.

دوربین w110 و w120 سونی.
    sd میخورن؟
    مموری خود سونی pro dou می خورن.

سرعت شاتر زمان باز و بسته شدن شاتر هستش.توی دوربینای دیجیتالی،درواقع زمانی هستش که به سنسور نور میدیم.این زمان در بهترین حالت دوربین ها عددی بین 30 و 1/4000 ثانیه خواهد بود.

11. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دو نمونه عكس fz28 در شب:

تو عكس دومي براي خنثي كردن نور زرد در وايت بالانس از گزينه هالوژن استفاده كردم .علت ابي شدن رنگ زمينه پشت اين موضوع است.
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 23:49.

13. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •