lofa جان سلام.کجایی رفیق؟ازت چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنی.
من امروز فوجی 2000 رو پیدا کردم 285000 .احتمال 90 درصد میخرمش.
خواستم قبل از خرید دلم رو یکی کنم.
عکس هایی که در سایت dpriviw از این دوربین گذاشته اینطوری به من القا میکنه که خیلی کم رنگ هستن.
شما که تجربه این دوربین رو داری نظرت چیه؟عکسهایی که میگیره واقعا اینطوری هستن؟
راستی چند تا سوال دیروز پرسیدم که احتمالا ندیدی.
کمترین ایزوی این دوربین چنده؟سایت دیجی کالا نوشته 64 ولی سایت فوجی نوشته 100.
سوال هایی که الان میپرسم رو قبلا هم پرسیدم ولی خوب شما الان تجربت از اون موقعه خیلی بیشتره.
1.با یه بار ََََشارژ میشه مثلا 1 ساعت فیلم گرفت و 200 عکس؟
کلا چقدر باتریش دوام میاره.
2.و تجربه شما از عکسهای این دوربین چیه؟مخصوصا در محیط های باز.
3.کیفیت ساختش؟
اگه چیزی هست که من نپرسیدم و فکر میکنی مهم باشه لطفا بگو.
ممنون ازت.موفق و پایدار باشی.
سلام دوست عزيز.عكس هاش خوبه ولي شايد به پاي كانن sx10 نرسه.اگر با برنامه با عكس هاش كار كني نتيجه ي بهتري ميگيري.نمونشو تو زير گذاشتم كه با برنامه ي phuto brush و با زدن يك كليك auto enhance عكس رو كاملا جذاب و زيباتر كرده.پس ميتوني رو عكس ها كار كني و نتايج بسيار دلخواهي بگيري.شارژر بستگي به نوع باتري داره.و هر چه قدرت باتري بيشتر باشه نتيجه بهتري داره.مثلا من با4 باتري 40 تومني سوني(البته با شارژر40 خريدم)حدود 400-500 عكس ميگيرم (نصفش با فلاش).نگران باطري نباش /شما ميتوني با تهيه ي يه 4 باتري يدك خيالتو براي روزها عكاسي راحت كني و اين يه مزيت باتري قلمي به ليتيومي هست و همه جا در دسترسه.باز ميگم عكس هاش در محيط باز خوبه و حتي در محيط بسته نيز من نتايج خيلي خوبي ازش گرفتم.كيفيت ساختش هم انصافا خوبه.ببينيد با اين قيمتي كه اين دوربين داره يه sx110 هم نميدن پس با اين قيمت عاليه ولي اگه شما قيمتش برات مهم نيست ميتوني مدل هاي بهتر بگيري پس بايد اين مورد رو هم در نظر داشته باشي.
<p></p>
<p> </p>
عكس هاي خوب و جالبيه.ولي عكس هات رو با برنامهPhoto Brush ميتوني كاملا استاندارد كني.از نظر white balance و رنگ بندي...!اين برنامه يك گزينه داره به اسم Auto enhance كه عكس رو خيلي جالب استاندارد ميكنه.پيشنهاد ميكنم استفاده كن.عكس رو واقعا طبيعي ميكنه.البته مطمئنا برنامه هاي ديگري هم وجود داره اما اين برنامه كارش ساده ست.
قبل از auto enhance

بعد از auto enhance

اين اين نمونه اي هست كه ميشه كيفيت خروجي دوربين ها رو تغيير داد.
اينم چند تا از عكس هاش.به فتوبلاگمم سر بزن عكس هاش هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید