پس یه کاری کنیم لقب ها تون رو توی امضاتون بنویسید یا اواتارتون رو بزارید....
پس یه کاری کنیم لقب ها تون رو توی امضاتون بنویسید یا اواتارتون رو بزارید....
چرا یوزرت رو عوض کردی ؟؟؟؟
هر جور خودت دوست داری یه لحظه شک کردم خودتی ولی از نقل قول هایی که از پستات کرده بودم شناختمت ...
برند شوستر با قرار دادن روبن در ترکیب اصلی و نشاندن روبینیو روی نیمکت ذخیره ؛ به همه بازیکنان تیم هشدار داد.
سرمربی المانی رئال مادرید در بازی برابر سویا ارین روبن را به روبینیو ترجیح داد و بازیکن هلندی را در ترکیب اصلی تیمش قرار داد.
برند شوستر قصد داشت با این کار به بازیکنانش نشان دهد که هیچ بازیکنی جایگاهی تضمین شده در ترکیب اصلی ندارد و بازیکنان را صرفا به خاطر نامشان در لیست ۱۱ نفره قرار نمی دهد.
بعد از اینکه سالها در رئال مادرید فقط اسمها بازی می کردند و هر بازیکنی که مشهور تر بود در زمین قرار می گرفت حالا شوستر قصد دارد ملاک حضور در ترکیب اصلی را فقط امادگی در تمرینات قرار دهد.
در تمرینات اخیر رئال مادرید روبن تلاش زیاد و امادگی خوبی از خود نشان داد در حالی که روبینیو به تازگی از اردوی تیم ملی برزیل برگشته بود و فقط یک جلسه ریکاوری انجام داده بود.
لالیگا به ایستگاههای اخر خود رسیده است و رقابت بر سر قهرمانی سختتر شده است و شوستر قصد دارد به هیچ بازیکنی امتیاز خاصی ندهد و رائول را نمونه و الگوی این کار می داند که در تمرینات طوری شرکت می کند که گویی بازیکنی ذخیره است و در پی پیدا کردن جایی در ترکیب اصلی است.
رقابت بر سر قرار گرفتن در ترکیب اصلی خون تازه ای به رگهای تیم وارد می کند و شوستر به این وسیله قصد دارد پیمودن راه قهرمانی را اسانتر کند.
در اخر این هفته رئال به سمت مایورکا حرکت خواهد کرد و در این سفر روبن و روبینیو نیز همراه تیم هستند و باید ببینیم که ایا این برزیلی از نیمکت نشینی در برابر سویا پند گرفته است یا خیر.
اگه بره بارسا که 100 درصد من یوزرمو عوض می کنم![]()
صحنه های عشقولانه داره ...
سلام به همگی :
راستی واس چی این mbn عزیز بن شده مگه چکار کرده بیچاره؟
خوب یک دوست دیگه رو هم از دست دادیم.....
من که هم امضا و هم اواتارم درسته با اسم مستعارم میخوره شما هم همین الان دست به کار شوید...
راستی بچها خبر دارین که نیستلروی اعلام کرده که بهترین بازیکن حال حاضر جهان کسی نیست بجز کریستیانو رونالدو و گفته که کریس بهترین بازیکن جهان خواهد شد هم از رونالدینهو و هم از مسی و هم از کاکا بهترتر خواهد بود.
من جاش رو می گیرم ...
اشکالی نداره من کاسیاسم پس ..
الان هم درست می کنم ...
والا کامبیاز جان نمیدونم شاید که این رفیق شفیق و صدیق و ...من دوباره بیاد و شاید هم دوباره از بنی دربیاد....
راستی خبر دارید بچها که این رقیب ما در خرید نابغهای جدید منظورم چلسی است قصد داره که هانتلر این ماهی بزرگ و خوشمزه رو از چنگمون در ارند....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)