تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 291 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سه شنبه هشتم بهمن ماه

راند سوم جام حذفی آلمان

پخش زنده از شبکه ی دوی آلمان

ساعت 23:15

گزارش گر بازی بیلا رتی،مجری برنامه یوهانینس ب کرنر

در انتهای پخش زنده بازی خلاصه بازیهای این مرحله در این شب پخش خواهد شد.

FC Carl Zeiss Jena - FC Schalke 04
    Hamburger SV - TSV 1860 München
    SC Freiburg - 1. FSV Mainz 05

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض كلوپ:از ماجراجويي خوشم مي‌آيد

يورگن كلوپ، سرمربي امسال دورتموند، در گفت‌وگويي از روزهاي مربيگري‌اش در وست‌فالن مي‌گويد:

آقاي كلوپ اين گونه كه به نظر مي‌رسد شما از ريسك كردن خوشتان مي‌آيد. كوين بوآتنگ بازيكن شما در تيم دورتموند يك بار گفته بود كه اگر به فوتبال روي نياورده بود مجرم از كار در مي‌آمد. آيا اين حرف بازيكن شما شخصيت او را مورد سوال قرار نمي‌دهد؟

نه، حتي بزرگترين فوتباليست‌هاي جهاني نيز بدون فوتبال مجرم مي‌شوند. من در شهر مارسي از آن محله كه زيدان به دنيا آمده و بزرگ شده است، ديدن كرده‌ام در آنجا بيش از 90درصد جوان‌ها اين كاره هستند چون كه از لحاظ وضعيت اقتصادي امكان ديگري وجود ندارد. ما اين را نيز در آن محله‌اي كه وين روني از شهر ليورپول مي‌آيد مشاهده مي‌كنيم. برخي از روند پيشرفت‌ها مطابق ميل پيش نمي‌رود.

انتقال اين بازيكن به دورتموند باعث شد كه برخي‌ها به شما لقب «مددكار» اجتماعي بدهند؛ يك مربي كه به موردهاي سخت و مشكل علاقه دارد. اين شامل شما مي‌شود؟

در فوتبال شخصيت‌هاي مختلفي با هم برخورد مي‌كنند. بله درست است من از اين گونه حالت‌ها به گونه‌اي خوشم مي‌آيد. من خيلي خوشحال هستم كه زيدان و بوآتنگ اين گونه موفق نشان مي‌دهند و مدام پيشرفت مي‌كنند.

اين گونه حالت‌ها نمي‌توانند تبديل به يك مشكل بزرگ و باعث شوند جو حاكم در تبديل مطابق ميل پيش نرود. براي نمونه محمد زيدان پيش از آمدن به دورتموند در هامبورگ با رفتار افراطي‌اش برخي از بازيكنان از جمله فرانك روست را عصبي مي‌كرد.

اين گونه حالت‌ها بد نيستند. زماني كه بازيكنان عقيده خود را مستقيم و رك به همديگر مي‌گويند خوب است.
    اما يك بازيكن بايد بداند تا زماني كه عملكرد دلخواه را نداشته باشد كنار گذاشته مي‌شود. من، محمد زيدان را از زمان تيم ماينس مي‌شناسم اينكه او در تيم هامبورگ مشكل ساز شده بود براي من مساله گذشته است. من از كار و عملكرد او در دورتموند راضي هستم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هوربش تمدید کرد

هورست هوربش سرمربی تیم امید آلمان قرارداد خودش را تمدید کرد
    به گزارش سایت فدراسیون فوتبال آلمان، وی که مسئولیت سرمربیگری تیم امید کشورش را بر عهده دارد قراردادش را تا ژوئن سال 2012 تمدید کرد.
    هوربش که همراه تیم ملی آلمان در سال 80 قهرمان اروپا شد و در سال 2008 تیم زیر 19 ساله های کشورش را به قهرمانی اروپا رساند اینک سرمربی تیم زیر 20 سال و زیر 21 سال آلمان است. وی به خاطر داشتن عملکردی موفق همچنان مورد توجه فدراسیون فوتبال آلمان قرار گرفت و قرارداش را تمدید کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پاندف جانشین پولدی؟

با رفتن لوکاس پودولسکی به تیم کلن، بایرنی ها به دنبال یک جانشین خوب برای وی می گردند
    رسانه های ایتالیایی گزارش می دهند مسئولان این تیم آلمانی از نوع بازی گوران پاندف خوششان می آید و مایلند این بازیکن بلغاری را جانشین پودولسکی کنند
    گلزن لاتزیو مدتهاست که نغمه جدایی سر داده و به خاطر نارضایتی از دستمزد مایل به تمدید قرارداد نیست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ليگ برتر بايد مثل بوندسليگا باشد

سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: دليل موفقيت تيم ملي آلمان تعطيلات نيم فصل بوندس ليگا است و در ليگ برتر هم بايد اين مورد رعايت شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل،‌ سر آلكس فرگوسن اظهار داشت: وقتي به تاريخ فوتبال مراجعه مي كنيم و رويداد هاي جام جهاني در ادوار گذشته را مورد بررسي و تحليل قرار مي دهيم ، متوجه مي شويم ژرمن ها در اين پيكارها موفق بوده اند. به نظر من يك دليل عمده ‌داشتن تعطيلات زمستاني خوب در آلمان و در فاصله دور رفت و برگشت بوندس ليگا است.
    وي افزود: قصد ندارم بيهوده از آنها تعريف كنم. اما بايد واقعيت را گفت. به سبب تعطيلات نيم فصل، شمار مصدومان آنها كاهش مي يابد و بازيكنان انرژي خود را متمركز بازي هاي دور برگشت مي كنند. به اين ترتيب در رقابت هاي جام جهاني همواره موفق هستند.
    فرگوسن عنوان كرد: اين مسئله نشان مي دهد حتي در شرايطي كه شما از نظر فني در سطحي كاملا بالا نيستيد،‌ مي توانيد در عين طراوات و شادابي و عدم مصدوميت و برخورداري از آمادگي به درجات عالي برسيد. اين نكته اي است كه در ليگ برتر انگليس نيز بايد در نظر گرفته شود.
    اين مربي گفت: به نظرم بايد نوآوري در سطح ليگ برتر ايجاد كرد و در ماه ژانويه اجازه داد تا بازيكنان دست به استراحت و تجديد قوا زنند. به اعتقاد اين مربي در ماه هاي ژانويه تا مارس،‌ درصد احتمال مصدوميت بازيكنان زياد است و به اين خاطر همه ساله بازيكنان بي شماري در ليگ برتر به سبب فشار مسابقات و نبود تعطيلات زمستاني صدمه مي بينند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هافنهايم حريف بايرن نمى شود

فيليپ لام مدافع ملى پوش بايرن مونيخ معتقد است اين فصل نيز بايرن قهرمان رقابت هاى بوندس ليگا مى شود تا يك عنوان قهرمانى ديگر به كلكسيون افتخارات اين باشگاه اضافه شود.

لام در گفت وگو با وب سايت رسمى بایرن گفت: «اين فصل هم قهرمان خواهيم شد. با توجه به وضعيت جدول در پايان نيم فصل نخست، هافنهايم اصلى ترين رقيب بايرن به حساب مى آيد اما من مطمئنم كه اين تيم مقابل ما شانسى براى قهرمانى ندارد. هافنهايم حريف بايرن مونيخ نمى شود. بايرن هميشه بهترين تيم آلمان بوده است. با توجه به حضور بازيكنانى همچون ريبرى، تونى، كلوزه و شواينى فاصله بايرن با ديگر تيم هاى آلمانى بيشتر هم شده است. بايرن هميشه از ديگر تيم هاى حاضر در بوندس ليگا برتر و قوى تر بوده و از اين برترى نهايت استفاده را برده است. اين فصل نيز داستان مثل هميشه به پايان مى رسد. من به هيچ عنوان نگران نيم فصل دوم نيستم زيرا مى دانم كه بايرن در نيم فصل دوم صدر جدول را پس مى گيرد و در پايان نيز قهرمان بوندس ليگا مى شود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كريستف متزلدر در ليست سياه «پرز»

رئيس پيشين رئال مادريد اسامى بازيكنانى را كه قطعاً اخراج خواهند شد اعلام كرد.رئيس سابق باشگاه رئال مادريد كه حضورش در انتخابات آينده اين باشگاه قطعى شده اسامى بازيكنان اخراجى را منتشر كرد. فلورنتينو پرز مديرعامل سابق باشگاه رئال مادريد قصد دارد در صورت انتخاب شدن توسط هواداران رئال مادريد بازيكنان بزرگى چون كاكا، كريس رونالدو، ليونل مسى و ديديه دروگبا را خريدارى كرده و برخى بازيكنان كليدى رئال مادريد را اخراج كند. ليست اخراجى هاى پرز به شرح ذيل است:
    دودك (دروازه بان)
    ميشل سالگادو (مدافع)
    فابيو كاناوارو (مدافع)
    خاوير ساويولا (مهاجم)
    مارسلو (مدافع)
    درنته (مهاجم)
    خاوير گارسيا (هافبك)
    كريستف متزلدر (مدافع)

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرینگس به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت می شود

"یواخیم لو" از "تورستن فرینگس" برای بازی مقابل تیم فوتبال نروژ دعوت به عمل می آورد.به گزارش خبرگزاری مهر، فرینگس مدتی است که از سوی مربی آلمان به تیم ملی دعوت نمی شود و "لو" در رقابت های مقدماتی جام جهانی از تروخوفسکی و هیتزلسپرگر در ترکیب تیم ملی آلمان استفاده کرده است. این موضوع حتی باعث شد که میشاییل بالاک مربی تیم آلمان را متهم به بی اهمیتی به بازیکنان قدیمی تیم ملی کند.
    "لو" به بیلد گفت: انتظار دارم تورستن به بازی دوستانه مقابل نروژ که در ماه فوریه برگزار می شود برسد. پیش از تعطیلات زمستانی متوجه شدم که این بازیکن رشد قابل ملاحظه ای داشته است. به نظر من تعطیلات زمستانی باعث شده تا این بازیکن در شرایط مطلوبی قرار بگیرد.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

كريستف متزلدر در ليست سياه «پرز»
    خوبه اخراج بشه بیاد بایرن : دی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بایرن 2 تا مهاجم بخره
    و ریبری رو از دست نده
    فقط همین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •