مذاکرات امروز بی نتیجه بود امید وارم فردا که روز آخره تمدید کنه.
مذاکرات امروز بی نتیجه بود امید وارم فردا که روز آخره تمدید کنه.
من فکر می کنم حضور مجتبی به احتمال 90% قطعی هست اما یک مسئله ی هست جباری شاید در کوتاه مدت به ما کمک کنه اما در بلند مدت با این شیوه ی تمدید کردن قرارداد به ما ضربه می زنه!
باعث میشه در تمدید کردن قرارداد با بقیه بازیکنان هم دچار مشکل بشیم و هرکی که خواست با استقلال تمدید کنه برای ما ناز کنه!
مذاکرات امروز بی نتیجه ماند / جباری فردا پاسخ می دهد
نشست مجتبی جباری با مدیرعامل باشگاه استقلال بدون نتیجه گیری خاصی به اتمام رسید و هرگونه تصمیم گیری در این زمینه به فردا موکول شد.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست مجتبی جباری با علی فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال عصر امروز برگزار شد. در این جلسه طرفین نقطه نظرات خود را در خصوص چگونگی تمدید قرارداد بیان کردند اما به نقطه نظر مشخصی در این باره نرسیدند.
در پایان نشست امروز مقرر شد مجتبی جباری پس از بررسی پیشنهاد باشگاه استقلال و مشورت با نزدیکان و خانواده اش تا فردا نظر نهایی خود را برای تمدید قرارداد با آبی پوشان اعلام کند.
مسئولان باشگاه استقلال با توجه به روند مذاکرات امروز بسیار خوش بین هستند که تا فردا قرارداد جباری را تمدید کند.
در این میان استقلالی ها نزدیک تر از دیگر باشگاه به علی مولایی هستند و موافقت اولیه مسئولان باشگاه مس کرمان و این بازیکن را برای حضور در جمع آبی پوشان تهرانی جلب کرده اند. در همین راستا امروز نماینده باشگاه استقلال به کرمان می رود تا با مسئولان باشگاه مس برای دریافت رضایتنامه مولایی وارد مذاکره شود.
علی مولایی هنوز یک فصل از قراردادش با تیم فوتبال مس کرمان باقی مانده و انتقالش به تیم های دیگر منوط به موافقت این باشگاه کرمانی است.
علی مولایی به دلیل ارتکاب به عمل دوپینگ از تاریخ یازدهم دی ماه سال گذشته با محرومیتی دوساله از سوی فدراسیون فوتبال روبه رو شده است. استقلالی های درنظر دارند با جذب علی مولایی محرومیت او را به یکسال تقلیل داده و از وجود این مهاجم جوان در بازیهای داخلی و خارجی بهره مند شوند.
خبر دیگر از باشگاه مس کرمان به عقد قرارداد این باشگاه با فراز فاطمی مربوط می شود. این مهاجم باتجربه پس از دو فصل همراهی تیم فوتبال پرسپولیس از این تیم جدا شد و با باشگاه مس کرمان برای عقد قراردادی یکساله به توافق رسید.
او شب گذشته با باشگاه مس کرمان قراردادی داخلی به امضا رساند و مقرر شد پس از تسویه حساب با باشگاه پرسپولیس تا فردا (آخرین مهلت نقل و انتقالات) این قرارداد را در هیئت فوتبال استان کرمان به ثبت برساند.
=====================
اینم یک خبر از پرسپولیس خدا را شکر هرجا میره پایه خنده مردم را فراهم می کنه!
تعجب اماراتي ها از اردوي پرسپوليس در دبي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
خبر برگزاري اردوي تيم فوتبال پرسپوليس در شهر دبي باعث تعجب اکثر خبرنگاران ورزشي در امارات شده است.
به گزارش ايسنا از دبي، در حالي که بدليل شرايط بد آب و هوايي به خاطر گرماي زياد همراه با رطوبت، تمام تيمهاي دسته اول و دسته دومي اماراتي اردوي خود را در کشورهاي اروپايي برگزار کرده و يا در آينده نزديک برگزار خواهند کرد، اردوي آمادگي تيم پرسپوليس در اين فصل از سال در شهر دبي تعجب اکثر خبرنگاران ورزشي امارات را در پي داشته است.
اين در حالي است که اکثر تيمهاي ملي و باشگاهي جهان در فصل زمستان اين شهر بندري را براي اردوي آمادگي خود انتخاب ميکنند و گرماي بالاي 40 درجه و ميزان بالاي شرجي و رطوبت در فصل تابستان اردوي تيم پرسپوليس باعث تعجب خبرنگاران شده است.
انتهاي پيام
جباري با استقلال به توافق رسيد/تنها مانع،پيشنهاد فرانسوي مجتبي است
جلسه مهم مديرعامل باشگاه استقلال و مجتبي جباري دقايقي پيش به پايان رسيد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در حاليکه تنها يک روز به پايان زمان نقل و انتقالات ليگ برتر باقي مانده است،عصر امروز(يکشنبه) جلسه اي سرنوشت ساز بين علي فتح الله زاده و مجتبي جباري برگزار شد.
يک مقام آگاه در باشگاه استقلال در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا گفت: مذاکرات رضايتبخشي بين دو طرف به انجام رسيد و حتي جباري با مديرعامل استقلال به توافقات مالي نيز دست يافت.
وي افزود: تنها مانع موجود بر سر راه تمديد قرارداد جباري،پيشنهاد خارجي وي است،و به همين منظور اين بازيکن تا فردا از باشگاه مهلت خواست تا تصميم نهايي اش را اعلام کند؛اما به نظر مي رسد 95 درصد از پرونده ماندن جباري در استقلال با موفقيت پيش رفته است،چرا که امکان انتقال وي به تيم فرانسوي تنها پنج درصد است.
لازم به ذکر است فردا(هفتم مرداد) پايان زمان نقل و انتقالات تيم هاي ليگ برتري است.
آدم های بزرگ همیشه خلاف جهت آب شنا میکنن ، دوست عزیز![]()
دوست عزيز خواهشا اگه دوست داري توي اين انجمن فعاليت داشته باشي ديگه اينجا پست نده.
رضا ولش کن بزار هر چی میخواد بگه.به حرف گربه سیاهه که .... نمیاد.
فردا روز اخر فصل نقل و انتقالات هست و به احتمال 90% جباری تمدید می کنه...
چه خودشون را تحویل می گیرند!
امير بار اولش نيست.
من كه ديگه خسته شدم از بس گفتم ايجا پست نديد.
مگه كسه ديگه تحويلشون مي گيره؟
این آخرین پستیه تو این تاپیک میزارم(اصلا حیف به وقتم که دلم به استقلال هم میسوزه ، چون مثلا اونها هم نماینده ایران تو آسیان)
شما خودتون باعث تحریک ما میشید ، یه سر به تاپیک ما بزنید ، کجا به استقلال توهین کردیم.
بابا فوتبال حرفه ای شده.
ممنون از همكاري شما!این آخرین پستیه تو این تاپیک میزارم
آره به نظره ما هم به كارهاي خودت برسي خيلي بهتر از اينه كه وقتت رو صرف دلسوزي براي استقلال كني.(اصلا حیف به وقتم که دلم به استقلال هم میسوزه ، چون مثلا اونها هم نماینده ایران تو آسیان)
اما نكته خوبي رو اشاره كردي بزار حداقلش به عنوان يه استقلالي همين جا اتمام حجت كنم كه نه من و نه هيچ يك از استقلالي هايي كه مي شناسم دلشون براي پرسپوليس نمي سوزه و دربرابر هر تيمي كه قرار بگيره من طرفدار تيم مقابل اون هستم.اين اعتقاد قلبي من هستش كه هيچ وقت پرسپوليس رو به عنوان تيم مورد نظرم قبول نداشتم.پس بايد بگم از اين فيلم ها كه من طرفدار ايرانم،به خاطر كشورم امروز لباس قرمز مي پوشم و پرسپوليس رو تشويق ميكنم به شدت نفرت دارم و مطمئن هستم پرسپوليسي ها هم همچين حسي رو نسبت به استقلال خواهند داشت.
اين موضع اكثريت طرفداران و هوادارن واقعي استقلاله شك نكن.
آخه پسره خوب يه كاري نكن برم تك تك پست هايي كه توش به استقلال توهين شده رو از توي تاپيك پرسپوليس دربيارم.تاپيك ما خيلي بيشتر ضربه خورد و قفل شد و...شما خودتون باعث تحریک ما میشید ، یه سر به تاپیک ما بزنید ، کجا به استقلال توهین کردیم.
بابا فوتبال حرفه ای شده.
اون دوستمون اشتباه هر دو طرف رو تكرار كرد اما يه سرچ بزن ببين كدوم طرف بيشتر توي تاپيك گروه ديگه آشوب به پا كرده.
خلاصه كلام من يكي كه هيچ برنامه اي براي گفتگو با پرسپوليسي هاي انجمن نداشتم و ندارم و نخواهم داشت چون تجربه و سابقه نشون داده كه هيچ بحث دوستانه اي نمي تونه بين دو طرف جريان داشته باشه و معمولا به كل كل كشونده ميشه.(به دلايل مختلف مثل مدعي بودن هر دو طرف،كوتاه نيومدن از مواضع خود و...)
خواهشا براي اينكه جريان تاپيك بهم نخوره( و در كل سيستم انجمن) ديگه دوستان پرسپوليسي اينجا پست ندن حتي درباره موضوعات مثبت مثل:تبريك و...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)