دوست عزیز شما به سایت ---------- مراجعه کنی بهتره چون اینجا بیشتر بچه ها Pc Gamer هستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما به سایت ---------- مراجعه کنی بهتره چون اینجا بیشتر بچه ها Pc Gamer هستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا همه کامنتا که راجع به ps3 یه.حالا نمیشه شما روزی تفقدی کنی این درویش بی نوا را؟..
سلام به همه ی دوستان ps3 دار
چند تا سوال داشتم راجع به بازی ها
البته معذرت می خوام که اینجا مطرح می کنم چون تاپیکشون وجود نداره
دوستان کسی می تونه قیمت تقریبی این 4 تا بازی رو به من بگه
little big planet
uncharted
metal gear solid 4
heavenly sword
چون من از next gen خرید میکنم یکی دوتا قیمت تقریبی next gen رو میگم تا رنج قیمت ها بیاد دستتون
kill zone 2 --- 68000
resistance 2 --- 58000
و سوال بعدی اگه کسی بازی heavenly sword رو انجام داده یه کم برام توضیح بده راجع به گیم پلی سبک و گرافیک و ...
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
little big planet بين 50 تا 55
uncharted رو خودم نو ش رو تازگي خريدم 25
metal gear solid 4 نوش رو تازگي خريدم 50
heavenly sword اينم در آينده مي خوام بخرم بين 25 تا 35
kill zone 2 رو سه هفته پيش نوشو خريدم 53 (موقع باز كردنشم عجله داشتم پلاستيك قابش پاره شد !!!!)
resistance 2 بين 45 تا 55
تمامي قيمت ها مربوط به پشت شهرداري(ميدان امام خميني) است نكس جن اينا گرون مي دن پول جاشونم از شما مي گيرن ....
دوستان من یک مانیتور LCD معمولی (قدیمی) دارم ... میخواستم بدانم میتونم PS3 را بهش وصل کنم یا باید یک LCD مدل بالاتر بخرم...
اگر هم به LCD قدیمی میتونم وصلش کنم به چه کابلی احتیاج دارم...
اگه مانیتور شما کابل HDMI رو ساپورت نمیکنه، باید از VGA Box استفاده کنید ...
که اصولا VGA Box برای PS3 خیلی سخت اینجا گیر میاد!
اما کابل HDMI حدود 14 تومان قیمت داره و تو اکثر فروشگاهها پیدا میشه ...
دوستان بازی هواپیمایی جنگی خوب واسه ps3 چی سراغ دارین؟؟؟؟
اگر با کابل HDMI وصلش کنم از کیفیت تصویر کاسته میشود یا خیر...اما کابل HDMI حدود 14 تومان قیمت داره و تو اکثر فروشگاهها پیدا میشه ...
با کابل HDMI که کیفیت تصویر میره بالا.
در کل اگه میخواهی تصاویر رو با کیفیت بهتری تو ال سی دی ببینی پیشنهاد میکنم یه ال سی دی بگیر که ورودی کابل HDMI داشته باشه.
با سلام خدمت بچه ها قیمت بازی GTA IV چنده هرجا رفتن میگن غیرقانونیه برو فردا بیا و قیمتش هم بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)