نظرتون درباره امنیا پرو 7320 چیه؟ آیا وین 7 روش در آینده میشه نصب کرد؟
نظرتون درباره امنیا پرو 7320 چیه؟ آیا وین 7 روش در آینده میشه نصب کرد؟
دوستان پیشنهادتون تو رنج قیمت 450 چیه؟من خودم hd mini رو انتخاب کردم.به خاطر جمع و جور بودنش.پیشنهاد شما چیه؟
سلام.
خواسته هاتون و نیازهاتون چیه؟![]()
میخوام تا حدی نیاز های من به کامپیوتر ور رفع کنه.اینترنتش خوب باشه.نرم افزار زیاد داشته باشه.هنگ نکنه.زیاد بزرگ نباشه مثل اچ دی 2 .از نظز مولتی مدیا هم خوب باشه.من شنیدم اچ دی مینی هنگ میکنه.درسته؟یا اینکه قاب پشتش بعد یه مدت استفاده لق میشه؟من میخوام کامپیوترم رو بفروشم و تا موقعی که دوباره کامپیوتر بگیرم میخوام این گوشی تا حدی نیاز های اولیه من رو رفع کنه.نظرتون چیه؟؟
ببینید دوست گرامی باز هم نیازهای کامپیوتری برای افراد مختلف یکسان نیست. بعضی مالتی مدیا براشون مهمه بعضی دیگه نرم افزارهای آموزشی یا برنامه نویسی یا بازی یا غیره.
اما با توجه به رنج قیمتی که فرمودید اگه اصراری به ویندوز موبایل نباشه گوشی های آندروید گزینه های مناسب تری به نظر می رسن. مثل : motorola mileston , X10 , HTC Legend , .....
توی ویندوز موبایل ها مورد دندونگیری که جای کامپیوتر رو برای شما بگیره وجود نداره.
سلام به همگي.كسي ميتونه راهنماييم كنه كه صفحه لمسي خازني بهتره يا مقاومتي....هم از نظر دقت و هم از نظر دوام...؟
سلام و خیر مقدم!
از همه لحاظ صفحه خازنی بهتره. فقط یک مورد هست که شاید بعضی اوقات اشکال محسوب بشه . اونم عدم حساسیت صفحه های خازنی به قلم های معمولی موبایله که اونم با قلم های مخصوص از کمپانی های مختلف و البته با قیمت بالاتر مشکلش حل شده.
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم که من 400 تومن پول دارم میخوام یه گوشی ویندوز موبایل بگیرم شما چه گوشی ای رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میدید؟
من خودم نظرم رو HTC HD Mini هست. با این قیمت گوشیه بهتری که ویندوز موبایل باشه پیدا میشه؟
ممنون میشم اگه کمک کنید![]()
سلام دوستان. من میخوام اچ تی سی مدل hd mini بخرم. میخواستم ببینم میشه نرم افزاری چیزی نصب کرد که اس ام اسه فارسی رو ساپورت کنه. ممنون میشم کمک کنید
سلام. توی این رنج همین Hd mini از همه بهتره.
سلام. سوال فوق العاده تکراری است. بله. نرم افزارهای متعددی وجود داره که در بخش نرم افزارهای پاکت پی سی می تونید پیدا کنید. مثلا" Mobidiv یا alireza multilingual
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)