ای بابا شماها چقدر سریع پست میزنید! یه روز نبودم باید جواب کلی پست رو بدم!
من دیشب روش طناب رو تمرین کردم تا آخرین لحظه خوب پیش رفت ولی موقع شمردن نفس های عمیق فکرم همش این ور و اون ور بود و به خودم میومدم میدیدم که من دارم به یه چیزی فکر می کنم و غرقش شدم . به هر حال هر دفعه تمرکزم رو جمع می کردم و به بیست نفس رسیدم . طناب رو با تصور یه مقدار ضعیف تخیل کردم و اونو گرفتم و بالا رفتم یه ذره خیلی ناچیز احساس سبکی کردم ولی اصلا نتونستم جدا بشم . یه چیز دیگه هم این بود که ضربان قلبم خیلی شدید شده بود ، فکر کنم به خاطر هیجان بود چون قشنگ تپش قلبم رو کاملا حس می کردم . یه سوال که برام پیش اومد اینه که تا کجا باید پیش رفت ( بالا رفتن از طناب رو می گم ) یعنی تا سقف بیرون سقف ، تا کجا؟
سوال دیگه هم اینه که چطور از هیجانم بکاهم . فکر کنم عدم موفقیتم بیشتر به خاطر هیجان زیادم بود
ممنون .
بهتره دوستان به سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنند و در بخش برون فکنی ان کلیه سوالات و جواب های خود را ارسال کنند تمامی سوالات شما در انجمن برون فکنی این سایت مطرح شده و به بیشتر انها پاسخ داده شدهاست، خودم هم با نام darkstreet در سایت عضو هستم و به سوالات دوستان پاسخ میدم
مشکل پرت شدن حواس امری رایج در هنگام خلسه محسوب میشه و تکنیک هایی نیز برای ان ارائه شده که علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت مذکوره اطلاعات لازم را بدست اورند
اون موجوداتی که به شما ضربه می زنند جن ها هستند و در هنگام برون فکنی دو جن بر بالای سر شما حضور دارند که در صورت موفق نشدن شما ، شروع به خندیدن می کنند، البته اسیبی از جهت انها شما را تحدید نمی کند ولی جن های دیگری هستند که بیشتر افراد در هنگام برون فکنی انها را ملاقات کرده و یا وجودشان را حس و تجربه کرده اند
افزایش ضربان قلب و اضطراب در هنگام برون فکنی اصلا پدیده خوبی نیست و این به علت خلسه منفی در شما به وجود می اید
خلسه منفی را هنگام دیدن یک صحنه دلخراش و یا موجود ترسناک همه تجربه کرده اند ولی خلسه مثبت برعکس این حالت است (((( توضیحات بیشتر و کامل تر در سایت ارواح ذکر شده است ))))
بعضی ها در هنگام برون فکنی احساس می کنند بدنشان در حال جابجا شدن است، من خودم هم همین احساس را همیشه تجربه می کنم، یکی از روش های خارج کردن روح از بدن خارج شدن با چرخش روح است که به احتمال زیاد این احساس از چرخش روحمان نشات می گیرد
مهم ترین نکته در برون فکنی که همه استادان این تکنیک به ان امر می کنند شجاع بودن است
ترس باعث جذب چیزهای هراس آور می شود حتی اگر به بعد های پس هم بروید نباید از موجوداتی که با انها روبرو می شوید بترسید زیرا انها هیچ قدرتی ندارند و به شما نمی توانند اسیبی برسانند مگر اینکه خودتان بخواهید
برای بازگشت روح به بدن کافیست به بازگشت به بدنتان فکر کنید در این لحظه ناگهان به بدنتان باز می گردید
دوستان من همه این مطالب را بارها و بارها در سایت ارواح نوشته ام و فکر نکنم دیگر نیازی به نوشتن مجدد انها در این تاپیک باشد