تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 542 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

اگه توجه کرده باشید اکثرا زمان بوت شدن گوشی طولانی هست و به مرور زمان هم طولانی تر میشه. برای رفع این مشکل و سریع تر بوت شدن گوشی ها می تونید روش زیر رو بکار ببندید.
    ۱) گوشی رو خاموش کنید و کارت حافظه و Sim Card رو خارج کنید.
    ۲) یک Sim Card دیگه از یک شرکت ارائه دهنده سرویس دیگه (مثلا تالیا و یا ایرانسل) رو داخل گوشی بذارید.
    ۳) گوشی رو روشن کنید و صبر کنید تا بوت بشه و بعد از چند لحظه٬ گوشی رو خاموش کنید و Sim Crad رو خارج کنید.
    ۴) مجددا Sim Card اولیه و کارت حافظه رو نصب کنید.
    ۵) گوشی رو روشن کنید.
    حالا می بینید که زمان بوت شدن گوشیتون کمتر شده و خیلی سریع تر بوت میشه. دلیل این هم اینه که سیستم عامل سیمبیان بعد از گذاشتن سیم کارت جدید کلیه فایل های بدرد نخور که مربوط به سیم کارت قبلی بوده رو پاک می کنه و بهمین دلیل کلی حافظه گوشی آزاد میشه.
    فقط یادتون باشه بعد از گذاشتن کارت حافظه و سیم کارت اصلی٬ مجددا باید تنظیمات مربوط به بخش Message گوشی رو تغییر بدید که روی کارت حافظه ذخیره بشه و همچنین کلیه برنامه های ضبط صدا٬ تصویر و عکس رو چک کنید که اطلاعات رو روی کارت حافظه ذخیره کنند.
    خب نمیشه این فایلهای مربوط به سیم کارت رو از توی حافظه ی گوشی به صورت دستی پاک کرد ؟

داره خودمونی میشه hfb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من نقشه ایران رو با map loaderدانلود کرده بودم راههای اصلی و شهرها رو نشون میداد بعد تو یه سایت دیدم که یه برنامه ای زده که نوشته نقشه کامل رو میاره ما هم نصبیدیم ودیگه حالا حتی راههای اصلی رو هم نمیاره.
    اون برنامه رو حذف کردم گوشی رو به تنظیم کارخونه درآوردم فایده ای نداشت
    بگید چکار باید بکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطفاً اگه برنامه هایی مثل دیکشنری و یا fillmaneger برای این گوشی (N95 ) دارید برام بفرستید .
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

4

تو همين تاپيك برو به نر م افزارهاي كاربردي بعدم simbian os 60 ...انتخاب كن xplod manager

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من نقشه ایران رو با map loaderدانلود کرده بودم راههای اصلی و شهرها رو نشون میداد بعد تو یه سایت دیدم که یه برنامه ای زده که نوشته نقشه کامل رو میاره ما هم نصبیدیم ودیگه حالا حتی راههای اصلی رو هم نمیاره.
    اون برنامه رو حذف کردم گوشی رو به تنظیم کارخونه درآوردم فایده ای نداشت
    بگید چکار باید بکنم.
    شما با یه سیمکارت اعتباری ایرانسل گوشی رو روشن کن بعد به برنامه مپ اجازه بده به اینترنت وصل بشه حدودا 1 مگابایت دانلود میکنه که 1000 تومن خرجشه بعد تمام نقشه های قبلی و ایران رو میاره

داره خودمونی میشه assistant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا نرم افزار وتم رو گوشی من نصب نمیشه کسی آپدیت نکرده ببینیم خوبتر میشه یا نه

داره خودمونی میشه hfb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما با یه سیمکارت اعتباری ایرانسل گوشی رو روشن کن بعد به برنامه مپ اجازه بده به اینترنت وصل بشه حدودا 1 مگابایت دانلود میکنه که 1000 تومن خرجشه بعد تمام نقشه های قبلی و ایران رو میاره
    مرسی برم چک کنم ببینم میشه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

یه سوالی دارم که میدونم مطرح کردنش اینجا درست نیست ولی ....
    از دوستانی که N95 دارن و قصد عوض کردن یا فروشش رو دارن میخوام یه پیغام خصوصی به من بدم که من بدجوری دنبال 95 میگردم .... ممنون میشم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

یه مشکل خیلی خیلی عجیب و کاملا غیرعادی با N95...
    دوستانی که N95 دارن اگه تا حالا برنامه ی چراغ قوه یا همون Torch رو برای گوشی نصب کرده باشن می دونن.
    من این برنامه رو نصب کردم اما به جای اینکه چراغ فلاش گوشی رو روشن کنه چراغ قرمزی چشم گوشی رو روشن می کنه!!!منظورم اینه که چراغی که باید رنگ نورش سفید باشه قرمز هستش...
    اینو باید چیکارش کرد تا درست کار کنه؟
    خواهشا اگه می دونین بگین.اصلا بگید آیا برای این کار برنامه ی دیگه ای هم هست یا فقط با همین ورژن باید کار کنه...تازه اونم به این شکل!!!

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرچ کردم... برای s60 نیست...باید منتظر ورژن جدید ntorch باشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •