خب نمیشه این فایلهای مربوط به سیم کارت رو از توی حافظه ی گوشی به صورت دستی پاک کرد ؟
خب نمیشه این فایلهای مربوط به سیم کارت رو از توی حافظه ی گوشی به صورت دستی پاک کرد ؟
من نقشه ایران رو با map loaderدانلود کرده بودم راههای اصلی و شهرها رو نشون میداد بعد تو یه سایت دیدم که یه برنامه ای زده که نوشته نقشه کامل رو میاره ما هم نصبیدیم ودیگه حالا حتی راههای اصلی رو هم نمیاره.
اون برنامه رو حذف کردم گوشی رو به تنظیم کارخونه درآوردم فایده ای نداشت
بگید چکار باید بکنم.
لطفاً اگه برنامه هایی مثل دیکشنری و یا fillmaneger برای این گوشی (N95 ) دارید برام بفرستید .
با تشکر
تو همين تاپيك برو به نر م افزارهاي كاربردي بعدم simbian os 60 ...انتخاب كن xplod manager
شما با یه سیمکارت اعتباری ایرانسل گوشی رو روشن کن بعد به برنامه مپ اجازه بده به اینترنت وصل بشه حدودا 1 مگابایت دانلود میکنه که 1000 تومن خرجشه بعد تمام نقشه های قبلی و ایران رو میاره
آقا نرم افزار وتم رو گوشی من نصب نمیشه کسی آپدیت نکرده ببینیم خوبتر میشه یا نه
مرسی برم چک کنم ببینم میشه
یه سوالی دارم که میدونم مطرح کردنش اینجا درست نیست ولی ....
از دوستانی که N95 دارن و قصد عوض کردن یا فروشش رو دارن میخوام یه پیغام خصوصی به من بدم که من بدجوری دنبال 95 میگردم .... ممنون میشم ...
یه مشکل خیلی خیلی عجیب و کاملا غیرعادی با N95...
دوستانی که N95 دارن اگه تا حالا برنامه ی چراغ قوه یا همون Torch رو برای گوشی نصب کرده باشن می دونن.
من این برنامه رو نصب کردم اما به جای اینکه چراغ فلاش گوشی رو روشن کنه چراغ قرمزی چشم گوشی رو روشن می کنه!!!منظورم اینه که چراغی که باید رنگ نورش سفید باشه قرمز هستش...
اینو باید چیکارش کرد تا درست کار کنه؟
خواهشا اگه می دونین بگین.اصلا بگید آیا برای این کار برنامه ی دیگه ای هم هست یا فقط با همین ورژن باید کار کنه...تازه اونم به این شکل!!!
سرچ کردم... برای s60 نیست...باید منتظر ورژن جدید ntorch باشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)