تا حالا هنگ نكرده فقط همون خاموش شدن خود كاره ! كه گفتم تا حالا سه دفعه وسط بازي يه دفعه خاموش شد ...از نظر هنگ کردن چطوره؟تا حالا برا شما چند بار هنگ کرده؟
اینترنت بروسرش مشکلی نداشته ؟
خیلی بعیده که توی اهنگ و فیلم مشکل داشته باشه؟
تا حالا هنگ نكرده فقط همون خاموش شدن خود كاره ! كه گفتم تا حالا سه دفعه وسط بازي يه دفعه خاموش شد ...از نظر هنگ کردن چطوره؟تا حالا برا شما چند بار هنگ کرده؟
اینترنت بروسرش مشکلی نداشته ؟
خیلی بعیده که توی اهنگ و فیلم مشکل داشته باشه؟
کسی تا حالا برای psp حافظه 4 گیگابایت انداخته است
در ضمن حافظه خودش چقدر است
کسی تا حالا برای psp حافظه 4 گیگابایت انداخته است
در ضمن حافظه خودش چقدر استسلام دوست عزيز. بله حافظه 4 گيگ هم خودم استفاده کردم و هم خيلی های ديگه. مشکلی نداره و خوبه به شرط اینکه حافظه از کيفيت خوبی برخوردار باشه. اگر نه با مشکل اساسی مواجه ميشی.
پيشنهاد ميشه از 2 تا حافظه 2 گيگ استفاده کنی. اونم های اسپيد.طوری به اینترنت وصل می شودپی اس اپی به وسيله سيستم بيسيم وای-فای به اینترنت متصل ميشه . البته نميدونم تو ایران چه کارهايی بايد انجام بدی تا بتونی از این سرويس استفاده کنی. اما پيشنهاد ميشه که استفاده نکنی. چون اصلا به درد سرش نميارزه. اینو تجربه ثابت کرده!
شما میتونی به وسیله وای فای مکس یا... به اینترنت متصل بشی که حدود 30 الی40 هزارتومن قیمتشه اگه اطلاعات بیشتر خواستی پیغام بده
شما میتونی به وسیله وای فای مکس یا... به اینترنت متصل بشی که حدود 30 الی40 هزارتومن قیمتشه اگه اطلاعات بیشتر خواستی پیغام بدهعزيزم شما به خواست ديگران کاری نداشته باش. پيشنهاد ميکنم هرچی اطلاعات داری بزاری. ممنون
بستگی داره ایشون چقدر مشتاق به پیگیری موضوع باشه
چون نمی خوام فروم منحرف بشه یه چیزایی میگم
شما میتونی با خرید این دستگاه واتصال اون به کامپیوتر اینترنت رو شر کنی چه ای دی اس ال چه دایل آپ فرقی
نمیکونه بازم میگم اگه مشتاق بودید بازم توضیحات دیگری رو میگم
پي اس پي به درد اتصال له اينترنت نمي خوره صفحات فارسي رو ساپورت نمي كنه كا با مرورگرش سخته و هزارو يك مشكل ديگه ... شما اگه تهراني مي توني بري مجتمع پايتخت با واي فاي به اينترنت وصل شي ...
بله فارسی رو تا اونجایی که من میدونم ساپورت نمی کنه اما مروگر هم براش اومده اما این طور نیست که به درد نمی خوره
اون اينترنتش به درد ايران نمي خوره شما وقتي تو خونت نشستي پا كامپيوتر اصلا غير منطقيه كه بخواي با پي اس پي به اينترنت وصل شي ! اون واسه تو بيابوني چيزي آدم يه كار فوري داشته باشه به درد مي خوره ... كه اينم تو ايران جواب نمي ده چون اينترنت واي فاي اونطوري كه پي اس پي ساپورت كنه نداريم تو خيابون !!!!!بله فارسی رو تا اونجایی که من میدونم ساپورت نمی کنه اما مروگر هم براش اومده اما این طور نیست که به درد نمی خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)